2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Aminn aminn allah razi olsunn canimm

ala ne merak ediyorsaniz sorunn herseyi hic problem degil

Benim gecenlerde hamile.kaldigimda asiri bel agrim.oldu ve arada ates basiyodu sag kasigimda batma vardi en buyuk belirtim buydu bakalim.simdi tani insalalh bundada tutarsa ne olucak onlarida paylasicam sizlerlerle hayirliaiylan bi alalimda hepimiz su haberleri valla bi rahatlayalim.allahin izniylenn

Siz hangi hastahanede tedavi gördünüz

Aminnn canım benim ins hayırlısıyla alalım hepimiz tez zamanda teşekkür ederim bu arada ☺

İnşallah canım ben 9 gün iğne kullandm yarın son salı günü opu olcam peki sen hangi aşamadasın?
Anladım canım ins kaliteli güzel yumurtalarin olup güzel embriyoların olur ins ben opu şubatta olmuştum dinlenme sürecim vardı mayısta rahim kalınlasmadi bu ay tekrar hazırlık yapıyoruz ins bu sefer kalinlasirsa transfer olacağım ins

Merhaba kızlar 20 Mayıs'ta iğneleme maratonuna başlamıştık dün OPU gerçekleşti 10 yumurtam toplanmış embriyolar hakkında bugünden itibaren arayıp bilgi verecekler. İlk defa yaşıyorum bu süreci çok farklı ve garip geliyor.. Her aşamasını merakla bekliyorum.. Rabbim en doğrusunu bilir O'na sığındık O'na güvendik.. inşallah hayirla sonuçlanır.. dua eder dua beklerim kızlar

Ben de dün opu oldum. Benimde 9 yumurtam toplandı. Çok stresliydim arasınlar diye bekliyorum uyuyamadım

Ben de dün opu oldum. Benimde 9 yumurtam toplandı. Çok stresliydim arasınlar diye bekliyorum uyuyamadım
Ay hadi İnşallah güzel haberlerde buluşalım inşallah çok heyecanlı.. beni şimdi aradılar 10, yumurtadan 9 tanesi olgunmus. Bunlardan 8 tanesi döllenmiş ama diğer bir tanesini atmadık o da dollenenilir dediler yarın bizden haber bekleyin dediler ne kadar heyecanlı ya

Ayy ne güzel haberler yaa bakalım beni daha aramadılar. Sizin probleminiz neydi?

Insallah cok kaliteli embriyolara sahip olursunuz ve ilk denemede tutunur bebeginiz allahim yardimciniz olsun insallahh

ben çoğunu devlet hastanesinde yaptırmıştım sadece rubellayı ve eşimin iki testini merkezde yaptırdım 315 tl tuttu hepsini yaptırırsan daha çok tutar... aileniz burdaysa ailenizin sağlık ocağındaki aile hekimine gidin misafir olarak bakar belki sağlık ocağı da çoğu testi yapıyor yarısını bile yapsa iyidir

Aradılar mı yumurtaların kaçtanesinin döllendiğini söylediler mi? Ben daha opudan önce öğrenmiştim taze transfer olacağını siz sormadınız mı nasıl olcak diye?
benim taze olmayacak diye biliyorum yumurta sayısı azsa riske atmıyorlar benim bir de histeroskopi olacak demişti dr yumurtalar 5.güne gidip dondurulsa onu konuşacağız bir de

27 yaşındayım 0.30 benim
Bende 4 yumurta toplandı 3 ü olgunmuş 2 si döllendi pazartesi haber edecekler ona göre transfer yapcaklar öğleden sonra
çok sevindim senin adına güzel haberlerini de alırız inşallah bizi transfer sürecinden bilgilendir lütfen ...öncesinde ev temizliğini ve epilasyon işlerini halletmeyi unutma transferden sonra dikkat etmen gerekecek çünkü ağda yasak mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…