2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

inşallah canım hepimiz bu topicte güzel sonuçlar alırız çift transfer mi yapılacak size

benim taze olmayacak diye biliyorum yumurta sayısı azsa riske atmıyorlar benim bir de histeroskopi olacak demişti dr yumurtalar 5.güne gidip dondurulsa onu konuşacağız bir de
Histeroskopi yapacakları için taze dememiştir diğer türlü pkolulara daha çok rahim dinlendirme yapıyolar diye biliyorum ben

Aaaa ondan haberim yoktu gebeliği öğreninceye kadar mı yasak ağda tüm hamilelik boyunca mı

Aaaa ondan haberim yoktu gebeliği öğreninceye kadar mı yasak ağda tüm hamilelik boyunca mı
ağda yaparken kasılma vs oluyormuş o yüzden yasakmış ıkınmak da yasak mesela öncesinde yaptır da sonraki 6 hafta en azından rahat edersin sonra da jiletle devam et bence riske atma kolay mı buluyoruz :)

Yani zaten 3 senecek olacaktır
1- biri tutar , biri tutmaz.
2- ikiside tutabilir
3- hiç biri de tutmayabilir

Rabbim neyi nasip eder , bilemiyorum ama. Bakalım yarın eşim ve embriyologlar ile konuşma yapacağız . Net kararı vereceğiz bakalım.

hayırlısı olsun canım pozitif haberi alman sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum haberlerini yaz buraya :)

ağda yaparken kasılma vs oluyormuş o yüzden yasakmış ıkınmak da yasak mesela öncesinde yaptır da sonraki 6 hafta en azından rahat edersin sonra da jiletle devam et bence riske atma kolay mı buluyoruz :)
Doğru tedaviye başladığımdan beri jilet yapıyorum ama hiç mutlu değilim hamileyken yaparım diyodum ama nasip bakalım

İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…