- 18 Şubat 2019
- 3.935
- 4.854
- 133
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
inşallah canım hepimiz bu topicte güzel sonuçlar alırız çift transfer mi yapılacak sizeMerhaba arkadaşlar bende dün opu oldum . 5 tane yumurtam vardı. Bugün aradılar hastaneden 5 yumurtanizdan 2 tanesi olgun çıktı ve döllenme başarılı oldu çokta güzel bölünüyorlar dedi. Pazartesi günü için de transfere çağırdılar.
Rabbim sizlere de hayırlı sonuçlar versin bana da inşallah
Ayyy çok teşekkür ederimnasıl rahatladım anlatamam. Çok üzülmüştüm
evet kızlar şu an ne durumdasınız peki gittiniz mi tekrar opunuz ne zamanAyy gerçekten mi ben de çok sevindimmm
İşte ona halen karar veremedim inan ki, bilemiyorum yaaainşallah canım hepimiz bu topicte güzel sonuçlar alırız çift transfer mi yapılacak size
yaşın kaç ikiz olsa daha iyi değil mi bi taşla iki kuşİşte ona halen karar veremedim inan ki, bilemiyorum yaaa
37 yaşındayım , tabi ki iyi olur amaa bilmiyorumyaşın kaç ikiz olsa daha iyi değil mi bi taşla iki kuş
hayırlısı olsun canım 2 tane atılınca biri tutmazsa biri tutar belki bi de böyle düşün ama ikisi de tutarsa ikiz olur :)37 yaşındayım , tabi ki iyi olur amaa bilmiyorum
Histeroskopi yapacakları için taze dememiştir diğer türlü pkolulara daha çok rahim dinlendirme yapıyolar diye biliyorum benbenim taze olmayacak diye biliyorum yumurta sayısı azsa riske atmıyorlar benim bir de histeroskopi olacak demişti dr yumurtalar 5.güne gidip dondurulsa onu konuşacağız bir de
Aaaa ondan haberim yoktu gebeliği öğreninceye kadar mı yasak ağda tüm hamilelik boyunca mıçok sevindim senin adına güzel haberlerini de alırız inşallah bizi transfer sürecinden bilgilendir lütfen ...öncesinde ev temizliğini ve epilasyon işlerini halletmeyi unutma transferden sonra dikkat etmen gerekecek çünkü ağda yasak mesela
benim 4 yıl önce bir düşüğüm var o yüzden rahmin içine bir bakmak istiyor gal,iba drHisteroskopi yapacakları için taze dememiştir diğer türlü pkolulara daha çok rahim dinlendirme yapıyolar diye biliyorum ben
ağda yaparken kasılma vs oluyormuş o yüzden yasakmış ıkınmak da yasak mesela öncesinde yaptır da sonraki 6 hafta en azından rahat edersin sonra da jiletle devam et bence riske atma kolay mı buluyoruz :)Aaaa ondan haberim yoktu gebeliği öğreninceye kadar mı yasak ağda tüm hamilelik boyunca mı
hayırlısı olsun canım 2 tane atılınca biri tutmazsa biri tutar belki bi de böyle düşün ama ikisi de tutarsa ikiz olur :)
hayırlısı olsun canım pozitif haberi alman sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum haberlerini yaz buraya :)Yani zaten 3 senecek olacaktır
1- biri tutar , biri tutmaz.
2- ikiside tutabilir
3- hiç biri de tutmayabilir
Rabbim neyi nasip eder , bilemiyorum ama. Bakalım yarın eşim ve embriyologlar ile konuşma yapacağız . Net kararı vereceğiz bakalım.
Aminn canım benimhayırlısı olsun canım pozitif haberi alman sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum haberlerini yaz buraya :)
Olabilir inşallah herşey yolunda giderbenim 4 yıl önce bir düşüğüm var o yüzden rahmin içine bir bakmak istiyor gal,iba dr
Doğru tedaviye başladığımdan beri jilet yapıyorum ama hiç mutlu değilim hamileyken yaparım diyodum ama nasip bakalımağda yaparken kasılma vs oluyormuş o yüzden yasakmış ıkınmak da yasak mesela öncesinde yaptır da sonraki 6 hafta en azından rahat edersin sonra da jiletle devam et bence riske atma kolay mı buluyoruz :)
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versinAnladım canım ins kaliteli güzel yumurtalarin olup güzel embriyoların olur insben opu şubatta olmuştum dinlenme sürecim vardı mayısta rahim kalınlasmadi bu ay tekrar hazırlık yapıyoruz ins bu sefer kalinlasirsa transfer olacağım ins
Canım salı günü opu işlemi yapılacak bana çok korkuyorumevet kızlar şu an ne durumdasınız peki gittiniz mi tekrar opunuz ne zaman
korkma canım zaten anestezili oluyorCanım salı günü opu işlemi yapılacak bana çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?