Cok tesekkur ederim canim benimm❣❣
Bu benim 3. Oldugundana artik cidden asiri normal gittim :)
Tranfer gununden once muhakkak dusunu banyonu falan yap evini mevini temizligini herswyini hallet cunmi sonrasinda bi sure yapamiycaksin bunu belirtiyim :)
Onun disimda merkeze gittiginde sana su icmeni soyluyorlar idrara sikisik olman lazim ama lutfen su husuaa dikkat et asiri sikisik olma sakim yoksa tranferxen sonra seni bi yarim saat 40 dk yatircaklar zor olur hos istersen dayanamiycak durumda olanlara surgu veriyorar altina ama ben mesela ilk hamile kaldigimdada aymi sekilde dayanbilcegim veni rahatsiz etmiyvek sekilde idrara sikisiktim ve o yatis suresince hoc kalkmadim yatarkende yastiga bile basini koyma dumduz yat sonraki ilk 48 saat cok onemli genelde ben 2 gun boyunca sadece wcye kalktim.okdar yemegimi bile yatakta yedim sonra normal hayatina ufak ufak ama bi gecis yapabilirsin bu arad bol bol su ve balik yedim cay kahvr asla icmedim suandada bunlari yapicam bi 10 12 gün sabret hamile kaldigini ogren aonrasi kolaylasiyor onun disinda iste vereckleri ilaclaari kullanicalsim bu tranferden sonra bana kan sulandirici igne ve hap sonra alttan fitil iste vitaminler he birde hafta 1 kere olmak sartiyla serum verdiler bu sekilde eger baska birswy srmak istersen muhakak sor herseyi cevaplarim cunki bende ilk yaptirriken cok heycanli ve bilgim yoktu bu arada islem sirasinda direk catala yatiriyorlar iste alttan orayi acacak bi alet varya vajinaya sokuyolar o biraz can acituyo metal biswy sorna ince bir boru yardimiyla bebislerini birakiyolar baska hic kalmiyorsun yatarak seni aliyolar odana asla hizli hareket etme yavas yavas bu sekilde
Dusunu sana diycekler 1 gun sonra alirsin acelem yoksa bi kac gun sonra al ilik suyla zaten evde olucaksin ev isi modunda 4 5 gun gecsin oyle yap ne olur ne olmaz boylee aklima geleni yazdimm