2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Cok teşekkürler. Çok ayrıntılı oldu. Benim de ilk olacak. 4 haziran transferim. Biraz heyecan gerginlik karışık duygular var işte. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bizlere

Cok teşekkürler. Çok ayrıntılı oldu. Benim de ilk olacak. 4 haziran transferim. Biraz heyecan gerginlik karışık duygular var işte. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bizlere
Aminn aminn canim benim bisi kalmadi 4 hazirqna allahin izniyle bu sure zardinda yinede sen cayi kahveyi azalt iciyosan cok vucudumuz temiz olsun o gun icin :)

Aminn aminn canim benim bisi kalmadi 4 hazirqna allahin izniyle bu sure zardinda yinede sen cayi kahveyi azalt iciyosan cok vucudumuz temiz olsun o gun icin :)
Yumurta toplamadan itibaren bıraktım ben de. Dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeye. Zaman geçmek bilmiyor çoğu gitti azı kaldı

Yumurta toplamadan itibaren bıraktım ben de. Dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeye. Zaman geçmek bilmiyor çoğu gitti azı kaldı
Ya evet bide tranfer olsun ozman dahada yavas geciyor zaman ama valla bu sureci ben zaten projelerim.vae onlaei yaoiyorum yada iste film falan izkiyorum.oyle geciriyorum direk bos kalayim.asiei takiyorum bide artik tüp bebek hakkinda izliycek videoda kalmadi benim icin malum oncekilerden sebeb bulcaz bisiler bu arada ilaclar asiei com afederasiniz gaz yapiyor ikinmamaya onem verin buda xok onemli bi husus

Aminnnn aminn insallah bu arada neden tranferin iptal oluyordu hos en dogru zamanda olsun insallahh tutunsunda zaten bekliyruz yine bekleriz nolcak
Normalde 7 nisanda opu oldum taze transfer yapılcaktı ama progesteron yüksek çıktı. Mayısta da yumurtta yatakların sönmemiş dedi . doğum kontrol hapı kullandırdı. Bugün gittim progesteronum için kan verdim sonuç ii çıktı. Cuma bi daha bakılcak o zaman da sorun olmazsa transfer inşallah. Aynen herşeyde vardır bir hayır geç olsun güç olmasın Rabbim kolaylaştırsın herkesin tedavisini inşallah

Benimde oyle olsu 5000 sinirken benim 4500 cikmis eroenden toplanmiati hatta yumurtalarim 2 gun once sonra 1 ay dinlenmistim tabi aman ya valla aynen sonucu guzel olsunnda gerisi geciyor zaman bi sekildee

Benimde oyle olsu 5000 sinirken benim 4500 cikmis eroenden toplanmiati hatta yumurtalarim 2 gun once sonra 1 ay dinlenmistim tabi aman ya valla aynen sonucu guzel olsunnda gerisi geciyor zaman bi sekildee
Beklemeye alışmıştım heyecanım sönmüştü. Bugün yine gidip o yola girince yine heyecan tavan. Bi de çok fazla ilaç verdi o gerdi biraz ama napalım katlanıcaz. Pozitif sonucu düşünmesi bile güzel. Belki de 1 aya kadar yaşayacaz bu duyguyu. Daha önce hiç pozitif sonuç görmedim normal yolla çok denedik 7 yıllık evliyim. İnşallaah bu aşamada görürüz.

Benimde asiri ilacim var yemin ederim excel tablosu gini bisey yaptim tik atiyorum ben 2. Tup b. Tutundu ama dustu o bile o ani yasamak bile ne guzel anlatamam degisik birsey insallah tekrardan yasarim insallah rabbim kim istiyorsa tez vakitte versinn

bende 4 yillik evliyim daha oncesinde yumurta buyutup catlatma denemesinde bile hic tutunmado benim hep husran bakalim simdi insallahh olurrr

İnşallaah canım hepimiz emek veriyoruz, umut ediyoruz Rabbim hepimize güzel kapılar açsın. içime öyle doğdu çok pozitif enerji aldım senden inşallaah olucak bizi habersiz bırakma güzel haberlerini ver. Hep dua ediyorum herkese nerde varsa benim gibi çabalayan, isteyen rabbim yardımcısı olsun.

Aminn aminnn allah razi olsun kardeş yasayan anlar yeminlen yasayan anlar bu durumlari cektiklerimizi sikintimizi yinede halimize bin sukurde

Tabiki birsey sormak istediginde muhakkak sor herseyi asla ceince sonuxta burda paylasicaz yardimci olucazz ve herseyden onemlisi moral moralimiz iyi olucakkk kesinlikleee

Çok saol canım. Şuan inan ne sorucamı bile bilmiorum. tek endişem transferde çok canım acıycak mı? Sıkışıklığa dayanabilcek miyim? Onun gerginliğini 1 haftada atmam lazım rahat girmek istiyorum transfere.

Ya normalde tranferxe asla canin yanmiyor bak mesela hani ilk muaneye gittiginde vajinana bakmak icin daha rahat boyle metalden bi alet yerlestiriyorlar onu koyucak bi o acirsa acir oda senin aci esiginle alakali okdar diger islemlerden hic birsey anamiycaksin zaten 5dk suruyo surmuyo bile guven bana

İnşallaah canım. Neler atlattım bunu da atlatırım die rahatlatıorum kendimi çok saol yardımların için çok bilgi verdin Allah razı olsun

Canım benim sanırım bugün transferin oldi hayırlı olsun ins güzel haberlerinide alırsın bilgiler için teşekkür ederiz sana bu arada test günün ne zaman belirtilerinize bizimle paylaşırsın ins canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…