- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Cok teşekkürler. Çok ayrıntılı oldu. Benim de ilk olacak. 4 haziran transferim. Biraz heyecan gerginlik karışık duygular var işte. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bizlereCok tesekkur ederim canim benimm❣❣
Bu benim 3. Oldugundana artik cidden asiri normal gittim :)
Tranfer gununden once muhakkak dusunu banyonu falan yap evini mevini temizligini herswyini hallet cunmi sonrasinda bi sure yapamiycaksin bunu belirtiyim :)
Onun disimda merkeze gittiginde sana su icmeni soyluyorlar idrara sikisik olman lazim ama lutfen su husuaa dikkat et asiri sikisik olma sakim yoksa tranferxen sonra seni bi yarim saat 40 dk yatircaklar zor olur hos istersen dayanamiycak durumda olanlara surgu veriyorar altina ama ben mesela ilk hamile kaldigimdada aymi sekilde dayanbilcegim veni rahatsiz etmiyvek sekilde idrara sikisiktim ve o yatis suresince hoc kalkmadim yatarkende yastiga bile basini koyma dumduz yat sonraki ilk 48 saat cok onemli genelde ben 2 gun boyunca sadece wcye kalktim.okdar yemegimi bile yatakta yedim sonra normal hayatina ufak ufak ama bi gecis yapabilirsin bu arad bol bol su ve balik yedim cay kahvr asla icmedim suandada bunlari yapicam bi 10 12 gün sabret hamile kaldigini ogren aonrasi kolaylasiyor onun disinda iste vereckleri ilaclaari kullanicalsim bu tranferden sonra bana kan sulandirici igne ve hap sonra alttan fitil iste vitaminler he birde hafta 1 kere olmak sartiyla serum verdiler bu sekilde eger baska birswy srmak istersen muhakak sor herseyi cevaplarim cunki bende ilk yaptirriken cok heycanli ve bilgim yoktu bu arada islem sirasinda direk catala yatiriyorlar iste alttan orayi acacak bi alet varya vajinaya sokuyolar o biraz can acituyo metal biswy sorna ince bir boru yardimiyla bebislerini birakiyolar baska hic kalmiyorsun yatarak seni aliyolar odana asla hizli hareket etme yavas yavas bu sekilde
Dusunu sana diycekler 1 gun sonra alirsin acelem yoksa bi kac gun sonra al ilik suyla zaten evde olucaksin ev isi modunda 4 5 gun gecsin oyle yap ne olur ne olmaz boylee aklima geleni yazdimm
Ben heyecandan bile sıkışıyorum normalde de çok su içen biriyim sıkışıklıkta sorun yaşamam diye düşünüyorum
Aminn aminn canim benim bisi kalmadi 4 hazirqna allahin izniyle bu sure zardinda yinede sen cayi kahveyi azalt iciyosan cok vucudumuz temiz olsun o gun icin :)Cok teşekkürler. Çok ayrıntılı oldu. Benim de ilk olacak. 4 haziran transferim. Biraz heyecan gerginlik karışık duygular var işte. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bizlere
Yumurta toplamadan itibaren bıraktım ben de. Dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeye. Zaman geçmek bilmiyor çoğu gitti azı kaldıAminn aminn canim benim bisi kalmadi 4 hazirqna allahin izniyle bu sure zardinda yinede sen cayi kahveyi azalt iciyosan cok vucudumuz temiz olsun o gun icin :)
Amiin inşallah hepimizinAyy insallah canim o gunu hayirlisiylan atlatta bi guzell rabbim.yardimcimiz olsunn
Ya evet bide tranfer olsun ozman dahada yavas geciyor zaman ama valla bu sureci ben zaten projelerim.vae onlaei yaoiyorum yada iste film falan izkiyorum.oyle geciriyorum direk bos kalayim.asiei takiyorum bide artik tüp bebek hakkinda izliycek videoda kalmadi benim icin malum oncekilerden sebebYumurta toplamadan itibaren bıraktım ben de. Dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeye. Zaman geçmek bilmiyor çoğu gitti azı kaldı
Normalde 7 nisanda opu oldum taze transfer yapılcaktı ama progesteron yüksek çıktı. Mayısta da yumurtta yatakların sönmemiş dedi . doğum kontrol hapı kullandırdı. Bugün gittim progesteronum için kan verdim sonuç ii çıktı. Cuma bi daha bakılcak o zaman da sorun olmazsa transfer inşallah. Aynen herşeyde vardır bir hayır geç olsun güç olmasın Rabbim kolaylaştırsın herkesin tedavisini inşallahAminnnn aminn insallah bu arada neden tranferin iptal oluyordu hos en dogru zamanda olsun insallahh tutunsunda zaten bekliyruz yine bekleriz nolcak
Benimde oyle olsu 5000 sinirken benim 4500 cikmis eroenden toplanmiati hatta yumurtalarim 2 gun once sonra 1 ay dinlenmistim tabi aman ya valla aynen sonucu guzel olsunnda gerisi geciyor zaman bi sekildeeNormalde 7 nisanda opu oldum taze transfer yapılcaktı ama progesteron yüksek çıktı. Mayısta da yumurtta yatakların sönmemiş dedi . doğum kontrol hapı kullandırdı. Bugün gittim progesteronum için kan verdim sonuç ii çıktı. Cuma bi daha bakılcak o zaman da sorun olmazsa transfer inşallah. Aynen herşeyde vardır bir hayır geç olsun güç olmasın Rabbim kolaylaştırsın herkesin tedavisini inşallah
Beklemeye alışmıştım heyecanım sönmüştü. Bugün yine gidip o yola girince yine heyecan tavan. Bi de çok fazla ilaç verdi o gerdi biraz ama napalım katlanıcaz. Pozitif sonucu düşünmesi bile güzel. Belki de 1 aya kadar yaşayacaz bu duyguyu. Daha önce hiç pozitif sonuç görmedim normal yolla çok denedik 7 yıllık evliyim. İnşallaah bu aşamada görürüz.Benimde oyle olsu 5000 sinirken benim 4500 cikmis eroenden toplanmiati hatta yumurtalarim 2 gun once sonra 1 ay dinlenmistim tabi aman ya valla aynen sonucu guzel olsunnda gerisi geciyor zaman bi sekildee
Benimde asiri ilacim var yemin ederim excel tablosu gini bisey yaptim tik atiyorumBeklemeye alışmıştım heyecanım sönmüştü. Bugün yine gidip o yola girince yine heyecan tavan. Bi de çok fazla ilaç verdi o gerdi biraz ama napalım katlanıcaz. Pozitif sonucu düşünmesi bile güzel. Belki de 1 aya kadar yaşayacaz bu duyguyu. Daha önce hiç pozitif sonuç görmedim normal yolla çok denedik 7 yıllık evliyim. İnşallaah bu aşamada görürüz.
İnşallaah canım hepimiz emek veriyoruz, umut ediyoruz Rabbim hepimize güzel kapılar açsın.Benimde asiri ilacim var yemin ederim excel tablosu gini bisey yaptim tik atiyorumben 2. Tup b. Tutundu ama dustu o bile o ani yasamak bile ne guzel anlatamam degisik birsey insallah tekrardan yasarim insallah rabbim kim istiyorsa tez vakitte versinn
bende 4 yillik evliyim daha oncesinde yumurta buyutup catlatma denemesinde bile hic tutunmado benim hep husran bakalim simdi insallahh olurrr
Aminn aminnn allah razi olsun kardeş yasayan anlar yeminlen yasayan anlar bu durumlari cektiklerimizi sikintimizi yinede halimize bin sukurdeİnşallaah canım hepimiz emek veriyoruz, umut ediyoruz Rabbim hepimize güzel kapılar açsın.içime öyle doğdu çok pozitif enerji aldım senden inşallaah olucak bizi habersiz bırakma güzel haberlerini ver. Hep dua ediyorum herkese nerde varsa benim gibi çabalayan, isteyen rabbim yardımcısı olsun.
Çok saol canım. Şuan inan ne sorucamı bile bilmiorum.Aminn aminnn allah razi olsun kardeş yasayan anlar yeminlen yasayan anlar bu durumlari cektiklerimizi sikintimizi yinede halimize bin sukurde
Tabiki birsey sormak istediginde muhakkak sor herseyi asla ceince sonuxta burda paylasicaz yardimci olucazz ve herseyden onemlisi moral moralimiz iyi olucakkk kesinlikleee
Ya normalde tranferxe asla canin yanmiyor bak mesela hani ilk muaneye gittiginde vajinana bakmak icin daha rahat boyle metalden bi alet yerlestiriyorlar onu koyucak bi o acirsa acir oda senin aci esiginle alakali okdar diger islemlerden hic birsey anamiycaksin zaten 5dk suruyo surmuyo bile guven banaÇok saol canım. Şuan inan ne sorucamı bile bilmiorum.tek endişem transferde çok canım acıycak mı? Sıkışıklığa dayanabilcek miyim? Onun gerginliğini 1 haftada atmam lazım rahat girmek istiyorum transfere.
İnşallaah canım. Neler atlattım bunu da atlatırım die rahatlatıorum kendimiYa normalde tranferxe asla canin yanmiyor bak mesela hani ilk muaneye gittiginde vajinana bakmak icin daha rahat boyle metalden bi alet yerlestiriyorlar onu koyucak bi o acirsa acir oda senin aci esiginle alakali okdar diger islemlerden hic birsey anamiycaksin zaten 5dk suruyo surmuyo bile guven bana
Hayırlı olsun nasıl içine sindi galiba karar verebildiğine göreMerhabalar ben pkoyum ve bahçecide bugün itibariyle tedaviye başladım
Hayırlı olsun inşallah güzel olur herşey siz hangi hastahanede tedavi görüyorsunuzAminn cnm benim çok sağol, hepimize inşallah
Ben Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyorum. Çok tşk ederim güzel dilekleriniz için. Hepimiz için güzel olsun inşallah herşeyHayırlı olsun inşallah güzel olur herşey siz hangi hastahanede tedavi görüyorsunuz
Canım benim sanırım bugün transferin oldi hayırlı olsun ins güzel haberlerinide alırsınCok tesekkur ederim canim benimm❣❣
Bu benim 3. Oldugundana artik cidden asiri normal gittim :)
Tranfer gununden once muhakkak dusunu banyonu falan yap evini mevini temizligini herswyini hallet cunmi sonrasinda bi sure yapamiycaksin bunu belirtiyim :)
Onun disimda merkeze gittiginde sana su icmeni soyluyorlar idrara sikisik olman lazim ama lutfen su husuaa dikkat et asiri sikisik olma sakim yoksa tranferxen sonra seni bi yarim saat 40 dk yatircaklar zor olur hos istersen dayanamiycak durumda olanlara surgu veriyorar altina ama ben mesela ilk hamile kaldigimdada aymi sekilde dayanbilcegim veni rahatsiz etmiyvek sekilde idrara sikisiktim ve o yatis suresince hoc kalkmadim yatarkende yastiga bile basini koyma dumduz yat sonraki ilk 48 saat cok onemli genelde ben 2 gun boyunca sadece wcye kalktim.okdar yemegimi bile yatakta yedim sonra normal hayatina ufak ufak ama bi gecis yapabilirsin bu arad bol bol su ve balik yedim cay kahvr asla icmedim suandada bunlari yapicam bi 10 12 gün sabret hamile kaldigini ogren aonrasi kolaylasiyor onun disinda iste vereckleri ilaclaari kullanicalsim bu tranferden sonra bana kan sulandirici igne ve hap sonra alttan fitil iste vitaminler he birde hafta 1 kere olmak sartiyla serum verdiler bu sekilde eger baska birswy srmak istersen muhakak sor herseyi cevaplarim cunki bende ilk yaptirriken cok heycanli ve bilgim yoktu bu arada islem sirasinda direk catala yatiriyorlar iste alttan orayi acacak bi alet varya vajinaya sokuyolar o biraz can acituyo metal biswy sorna ince bir boru yardimiyla bebislerini birakiyolar baska hic kalmiyorsun yatarak seni aliyolar odana asla hizli hareket etme yavas yavas bu sekilde
Dusunu sana diycekler 1 gun sonra alirsin acelem yoksa bi kac gun sonra al ilik suyla zaten evde olucaksin ev isi modunda 4 5 gun gecsin oyle yap ne olur ne olmaz boylee aklima geleni yazdimm
Ne demek vallahi lafi bile olmazz herzaman bilgi aktarmaya hazirimm bennİnşallaah canım. Neler atlattım bunu da atlatırım die rahatlatıorum kendimiçok saol yardımların için çok bilgi verdin Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?