- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
O zaman şimdiden hayırlı olsunBen de başlamak için adeti bekleyenlerdenim
Evet ilk olacak. Teşekkür ederimO zaman şimdiden hayırlı olsunİlk mi?
Hayırlı olsun inşallahBugün ilk iğnenmi yaptım. Çok panikledim bu yüzden Biraz zorlandım hazırlarken. Yaparkende çok panik oldum hem acıyacak diye hemde yapamoucam diye. Ama beklediğim gibi Bi acı olmadı. Panik yapmasaydım daha iyiydi ama.
İlk deneyimim biraz heycanlı başladı umarım sonunda güzel olur.
Tüm herkese Allah hayırlısını nasip etsin. Hepimizin için güzel haberler gelir inş.
Benimde eşimden kaynaklı tüp bebek tedavisine başaldık. Bugün ilk iğnenmi yaptım. Dün kan aldılar benden. Fsh, LH, estradiol (e2), progestron testleri yapıldı. Salı günü kontroleçağırdılar. Merional ilacı verildi. Enjeksiyon ile iğnenmi yapıyorum. Şeker istemedi bendenMerhaba arkadaşlareşimden kaynaklı sperm sorunundan dolayı tüp bebek tedavisine başladık.
Bugün adetimin 3. Gününde doktorumuza gittik ve beni muayene etti. yumurtalık rezervimin çok iyi olduğunu söyledi ve tedavi için ilaçlara başlayalım dedi. ilk iğnemi orada hemşire yaptı ve vitaminlerle beraber bir tane de ilaç verdi.önümüzde ki salı günü tekrar gideceğiz muayeneye. Ancak ben ilk defa böyle bir sürece girdiğim için korkuyorum. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama aklıma takılan şu oldu doktorum benden bazı tahliller istedi ve ek olarak şeker yüklemesinide yaptırmamı söyledi. Siz bu süreçte böyle bir şey yaptırdınız mı? Benim ailemde ve bende şeker hastalığı yok o yüzden biraz kafam karıştı açıkcasıNormalde gebelik sürecinde yapılan bir şey değil mi bu? Birde 2. Muayenemde neye bakacak doktor ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum
Hayırlı olsun. İnşallaah pozitif haberlerinizi de alırız. transfer işlemi hakkında bilgi verir misiniz? Benim de bi aksilik olmazsa 5 haziran transferim olucak.Evet bitti eve geldim cok guzel gecti allaha sukurler olsum bu sefer doktor eoey bisi verdi bana extra extra ay inslalah sagliki bi sekilde tutunurlarr yavrucaklarimizda
Nasıl öğrendiniz bana 6 tane var 2 tane de geriden geliyor dedi opu ya kadar oluşur dedi salı opu olcam bana öyle bişey demediAradılar mı yumurtaların kaçtanesinin döllendiğini söylediler mi? Ben daha opudan önce öğrenmiştim taze transfer olacağını siz sormadınız mı nasıl olcak diye?
Hayırlı olsun. Ben de ilk yapılırken ağlamıştımBugün ilk iğnenmi yaptım. Çok panikledim bu yüzden Biraz zorlandım hazırlarken. Yaparkende çok panik oldum hem acıyacak diye hemde yapamoucam diye. Ama beklediğim gibi Bi acı olmadı. Panik yapmasaydım daha iyiydi ama.
İlk deneyimim biraz heycanlı başladı umarım sonunda güzel olur.
Tüm herkese Allah hayırlısını nasip etsin. Hepimizin için güzel haberler gelir inş.
Taze transfer mi yoksa donmuş mu olacak dedim kan testine göre karar verelim dedi kan sonuçlarım çıkınca bi sıkıntı olmazsa taze transfer yaparız dedi opudan sonra da aynen devam taze yapıcaz dedi cuma opu oldu pazartesiye kalırlarsa transfer olacak inşallahNasıl öğrendiniz bana 6 tane var 2 tane de geriden geliyor dedi opu ya kadar oluşur dedi salı opu olcam bana öyle bişey demedi
Cok tesekkur ederim canim benimm❣❣Hayırlı olsun. İnşallaah pozitif haberlerinizi de alırız. transfer işlemi hakkında bilgi verir misiniz? Benim de bi aksilik olmazsa 5 haziran transferim olucak.
Hayırlı olsun. Ben de ilk yapılırken ağlamıştımHep eşime yaptırdım kendme yapmaya cesaret edemedim bi türlü. İnşallaah güzel sonuçlar alırız da hep bu anları gülerek
İnşallah hepimiz içinHayırlı olsun. Ben de ilk yapılırken ağlamıştımHep eşime yaptırdım kendme yapmaya cesaret edemedim bi türlü. İnşallaah güzel sonuçlar alırız da hep bu anları gülerek hatırlarız
Anladım çok teşekkür ederim inşallah canımmmTaze transfer mi yoksa donmuş mu olacak dedim kan testine göre karar verelim dedi kan sonuçlarım çıkınca bi sıkıntı olmazsa taze transfer yaparız dedi opudan sonra da aynen devam taze yapıcaz dedi cuma opu oldu pazartesiye kalırlarsa transfer olacak inşallahson kontrolde sormuştum doktora
Çok teşekkürler baya faydası oldu benim içindeCok tesekkur ederim canim benimm❣❣
Bu benim 3. Oldugundana artik cidden asiri normal gittim :)
Tranfer gununden once muhakkak dusunu banyonu falan yap evini mevini temizligini herswyini hallet cunmi sonrasinda bi sure yapamiycaksin bunu belirtiyim :)
Onun disimda merkeze gittiginde sana su icmeni soyluyorlar idrara sikisik olman lazim ama lutfen su husuaa dikkat et asiri sikisik olma sakim yoksa tranferxen sonra seni bi yarim saat 40 dk yatircaklar zor olur hos istersen dayanamiycak durumda olanlara surgu veriyorar altina ama ben mesela ilk hamile kaldigimdada aymi sekilde dayanbilcegim veni rahatsiz etmiyvek sekilde idrara sikisiktim ve o yatis suresince hoc kalkmadim yatarkende yastiga bile basini koyma dumduz yat sonraki ilk 48 saat cok onemli genelde ben 2 gun boyunca sadece wcye kalktim.okdar yemegimi bile yatakta yedim sonra normal hayatina ufak ufak ama bi gecis yapabilirsin bu arad bol bol su ve balik yedim cay kahvr asla icmedim suandada bunlari yapicam bi 10 12 gün sabret hamile kaldigini ogren aonrasi kolaylasiyor onun disinda iste vereckleri ilaclaari kullanicalsim bu tranferden sonra bana kan sulandirici igne ve hap sonra alttan fitil iste vitaminler he birde hafta 1 kere olmak sartiyla serum verdiler bu sekilde eger baska birswy srmak istersen muhakak sor herseyi cevaplarim cunki bende ilk yaptirriken cok heycanli ve bilgim yoktu bu arada islem sirasinda direk catala yatiriyorlar iste alttan orayi acacak bi alet varya vajinaya sokuyolar o biraz can acituyo metal biswy sorna ince bir boru yardimiyla bebislerini birakiyolar baska hic kalmiyorsun yatarak seni aliyolar odana asla hizli hareket etme yavas yavas bu sekilde
Dusunu sana diycekler 1 gun sonra alirsin acelem yoksa bi kac gun sonra al ilik suyla zaten evde olucaksin ev isi modunda 4 5 gun gecsin oyle yap ne olur ne olmaz boylee aklima geleni yazdimm
Rica ederim ne demekAnladım çok teşekkür ederim inşallah canımmm
Yok seni bayiltmiycaklar o yuzden yemek yiyebilirsin tatlim hic sorun degil sabah kalk iste wcni falam yap kahvaltini et tani kacta cagircaklar sen oma gore ayarla kendini sonra yanina 1.5 lt su al dik onuÇok teşekkürler baya faydası oldu benim içindepeki transferde aç tok farkediyor mu ? Opuda gece 12den sonra bişey yenilmiyor ya bunda da var mı öyle bişey. Çünkü bana pazartesi sabah embriyo durumuna göre gel dicekler onlar arayıncaya kadar kahvaltı yapayım mı bekliyim mi
Çok güzel bir sayıBende bi tarafta 7 bi tarafta 8 vardı sanırım canım. Sen ne yaptın? Benim ohss sendromu olabilir dedi o yüzden transferi önümüzdeki ay olabilir.
Canım çok detaylı anlatmışsın çok teşekkür ederim. Aynen insan acayip heyecan yapıo. İdrara sıkışık olmak beni çok geriyor. İnşallah beklediğimden iyi geçer. Nisandan beri transfer için bekliyorum. Cuma son kez kan tahlili vericem. İnşallah bu sefer transferim onaylanıcak. İnşallaah olumlu da olur hepimizinCok tesekkur ederim canim benimm❣❣
Bu benim 3. Oldugundana artik cidden asiri normal gittim :)
Tranfer gununden once muhakkak dusunu banyonu falan yap evini mevini temizligini herswyini hallet cunmi sonrasinda bi sure yapamiycaksin bunu belirtiyim :)
Onun disimda merkeze gittiginde sana su icmeni soyluyorlar idrara sikisik olman lazim ama lutfen su husuaa dikkat et asiri sikisik olma sakim yoksa tranferxen sonra seni bi yarim saat 40 dk yatircaklar zor olur hos istersen dayanamiycak durumda olanlara surgu veriyorar altina ama ben mesela ilk hamile kaldigimdada aymi sekilde dayanbilcegim veni rahatsiz etmiyvek sekilde idrara sikisiktim ve o yatis suresince hoc kalkmadim yatarkende yastiga bile basini koyma dumduz yat sonraki ilk 48 saat cok onemli genelde ben 2 gun boyunca sadece wcye kalktim.okdar yemegimi bile yatakta yedim sonra normal hayatina ufak ufak ama bi gecis yapabilirsin bu arad bol bol su ve balik yedim cay kahvr asla icmedim suandada bunlari yapicam bi 10 12 gün sabret hamile kaldigini ogren aonrasi kolaylasiyor onun disinda iste vereckleri ilaclaari kullanicalsim bu tranferden sonra bana kan sulandirici igne ve hap sonra alttan fitil iste vitaminler he birde hafta 1 kere olmak sartiyla serum verdiler bu sekilde eger baska birswy srmak istersen muhakak sor herseyi cevaplarim cunki bende ilk yaptirriken cok heycanli ve bilgim yoktu bu arada islem sirasinda direk catala yatiriyorlar iste alttan orayi acacak bi alet varya vajinaya sokuyolar o biraz can acituyo metal biswy sorna ince bir boru yardimiyla bebislerini birakiyolar baska hic kalmiyorsun yatarak seni aliyolar odana asla hizli hareket etme yavas yavas bu sekilde
Dusunu sana diycekler 1 gun sonra alirsin acelem yoksa bi kac gun sonra al ilik suyla zaten evde olucaksin ev isi modunda 4 5 gun gecsin oyle yap ne olur ne olmaz boylee aklima geleni yazdimm
Ben heyecandan bile sıkışıyorum normalde de çok su içen biriyim sıkışıklıkta sorun yaşamam diye düşünüyorumYok seni bayiltmiycaklar o yuzden yemek yiyebilirsin tatlim hic sorun degil sabah kalk iste wcni falam yap kahvaltini et tani kacta cagircaklar sen oma gore ayarla kendini sonra yanina 1.5 lt su al dik onuayakta durrsn daha cabuk gelir ama yine diyorum asiri idrarli olma dayanamiyosun cunki oyle
Aminnnn aminn insallah bu arada neden tranferin iptal oluyordu hos en dogru zamanda olsun insallahh tutunsunda zaten bekliyruz yine bekleriz nolcakCanım çok detaylı anlatmışsın çok teşekkür ederim. Aynen insan acayip heyecan yapıo. İdrara sıkışık olmak beni çok geriyor. İnşallah beklediğimden iyi geçer. Nisandan beri transfer için bekliyorum. Cuma son kez kan tahlili vericem. İnşallah bu sefer transferim onaylanıcak. İnşallaah olumlu da olur hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?