- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.361
Ayy insallah yaa ..Çok net çıkmış hem de çok erken bir tarihte bence bebeğin seninle
canım merhaba seninle aynı gün transferimiz yapılmış. Bana da 5. gün çift embriyo koyuldu :) 11. gün test sonucum 638,2 çıktı :) benim hesaplamama göre şuanda 4+4 üm :) kese görmeye ne zaman çağırdı seni doktor ?kızlar selam bende varım transferim 21 hazirandı 10. gün beta hcg 704 12. gün hcg 1.830 çıktı değerlerimyarın kese için çağırıldım , allah isteyen herkese nasip etsin . Kesede çok önemliymiş inşlh görebiliriz Hesaplamalarım göre 4+2 oluyor
İnşallah canımAyy insallah yaa ..
selam canımcanım merhaba seninle aynı gün transferimiz yapılmış. Bana da 5. gün çift embriyo koyuldu :) 11. gün test sonucum 638,2 çıktı :) benim hesaplamama göre şuanda 4+4 üm :) kese görmeye ne zaman çağırdı seni doktor ?
yaa bende çok heyecanlıyım :) ama benim aklım karıştı şuanda 4+2 miyiz 4+4 müyüzselam canımyarın çağırdı 15. gün oluyor , hemen görünecekler mi çok heyecanlıyım umarım sağlıkla kucağımıza alırız
Ay ne güzel maşallah haziran ayı baya pozitif görenimiz var darısı biz bekleyenlerin başına inşallahkızlar selam bende varım transferim 21 hazirandı 10. gün beta hcg 704 12. gün hcg 1.830 çıktı değerlerimyarın kese için çağırıldım , allah isteyen herkese nasip etsin . Kesede çok önemliymiş inşlh görebiliriz Hesaplamalarım göre 4+2 oluyor
Yok kan testimi gününde yapmak istiyorum insallahİnşallah canımKan testi yaptırmayı düşünüyor musun yoksa test gününü mü bekleyeceksin
Anladım canım hiç kötü düşünme bence hamilesinYok kan testimi gününde yapmak istiyorum insallahaz kaldi zaten bu hafta cumartesi yaptiricam okadar bekledim 5 gün daha beklerim kimyasal gebelik olucak diye cok korkuyorum bende kimyasal gebelik olmustu ozamanda erken testi yapmistim ppssitif cikmisti ama bu kadar net cikmamisti ozaman bakalim hayirlisii
Benim ilaç kullanim semasinda kalp atisi muayenesinde kalp atışı varsa igneyi birakin, 2 hafta sonrada fitil ve estrofemi yazıyor. Ama daha sürece gelemedim gorcez bakalımHerkese merhaba 14 haziranda transferim oldu çok şükür pozitifi gördük kanda. yarın kese görmek icin randevum var hayirlisiyla görmek nasip olur insallah.Size sormak istedigim biz bu ilaçları daha je kadar kullanicaz o kadar çok ilaç kullanıyorum ki artık dokunmaya başladı sizce ne zaman keserler ilaçları? Birazinı kesse yine razıyım..
Hadi gözünüz aydın :) kese, kalp atışı derken Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Kese için baya yakın tarihi vermiş benim 23 gün oldu transfer olalı. Daha 10unda kese randevum uzkızlar selam bende varım transferim 21 hazirandı 10. gün beta hcg 704 12. gün hcg 1.830 çıktı değerlerimyarın kese için çağırıldım , allah isteyen herkese nasip etsin . Kesede çok önemliymiş inşlh görebiliriz Hesaplamalarım göre 4+2 oluyor
Benim ilk tahlilim 1239 ikinci tahlilim 2800 küsürdü tek embriyoevet 5. gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi çok merak ediyorum 2 mi diye dr kese görmeden net bişey söyleyemiyoruz dedibeta hcg test rakamları bu kadar yüksek çıkan var mı
Sonucun çıktımı canım?Sabah idral yaptim negatif ti sonradan cok silik ama zor gozukuyor. Ikinci test yaptim onda hic bisey cikmadi degerim cok dusuk galiba
Keseyi gördün mü sen canım ne güzel sanırım sıra kalp atışındaBenim ilk tahlilim 1239 ikinci tahlilim 2800 küsürdü tek embriyo
Yok canım ya bekliyorum bakalım cumartesi günü kese görmeye gidicez inşallah görürüz. Diyorum ya herkesi hemen çağırmışlar ne güzel. Beni pozitiften 20 gün sonraya çağırdıKeseyi gördün mü sen canım ne güzel sanırım sıra kalp atışındabenim daha dr randevu günüm gelmedi ins bende görürüm bu arada sen ne kadar oldun ?
Canım artık doktor söyleyecek inşlh kalp atışlarını duyarız sAğ sağlimyaa bende çok heyecanlıyım :) ama benim aklım karıştı şuanda 4+2 miyiz 4+4 müyüz
cnm troidle alakalı eşin gitmesine gerek yok diye biliyorum..Anladim canim yani benim bildiğim tiroid rahatsızlığım yok hani şimdiye kadar tahlillerimi vs. Götürdüm hiçbir doktor bisey söylemedi
Acaba sadece bayanların gitmesi gereken bir durum mu erkekler de gitmesi gerekiyor mu
Ben 32 mg aldımPrednol kaç mg aldın? coraspin başka dulandiri kullandinmi?ilaçların nelerdi.
Benim dr baya geç çağırdı neredeyse aynı 20 gün olacak bilemedim niye artık gidince öğreneceğiz ins bende cuma gideceğim hayırlı haberler alalim insYok canım ya bekliyorum bakalım cumartesi günü kese görmeye gidicez inşallah görürüz. Diyorum ya herkesi hemen çağırmışlar ne güzel. Beni pozitiften 20 gün sonraya çağırdı
Canım senin kahve rengi akıntın oluyormu ? Benim sürekli oluyor yaCanım artık doktor söyleyecek inşlh kalp atışlarını duyarız sAğ sağlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?