2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

canım merhaba seninle aynı gün transferimiz yapılmış. Bana da 5. gün çift embriyo koyuldu :) 11. gün test sonucum 638,2 çıktı :) benim hesaplamama göre şuanda 4+4 üm :) kese görmeye ne zaman çağırdı seni doktor ?

selam canım yarın çağırdı 15. gün oluyor , hemen görünecekler mi çok heyecanlıyım umarım sağlıkla kucağımıza alırız

Ay ne güzel maşallah haziran ayı baya pozitif görenimiz var darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

İnşallah canım Kan testi yaptırmayı düşünüyor musun yoksa test gününü mü bekleyeceksin
Yok kan testimi gününde yapmak istiyorum insallah az kaldi zaten bu hafta cumartesi yaptiricam okadar bekledim 5 gün daha beklerim kimyasal gebelik olucak diye cok korkuyorum bende kimyasal gebelik olmustu ozamanda erken testi yapmistim ppssitif cikmisti ama bu kadar net cikmamisti ozaman bakalim hayirlisii

Anladım canım hiç kötü düşünme bence hamilesin

Benim ilaç kullanim semasinda kalp atisi muayenesinde kalp atışı varsa igneyi birakin, 2 hafta sonrada fitil ve estrofemi yazıyor. Ama daha sürece gelemedim gorcez bakalım

Hadi gözünüz aydın :) kese, kalp atışı derken Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Kese için baya yakın tarihi vermiş benim 23 gün oldu transfer olalı. Daha 10unda kese randevum uz

Keseyi gördün mü sen canım ne güzel sanırım sıra kalp atışında benim daha dr randevu günüm gelmedi ins bende görürüm bu arada sen ne kadar oldun ?
Yok canım ya bekliyorum bakalım cumartesi günü kese görmeye gidicez inşallah görürüz. Diyorum ya herkesi hemen çağırmışlar ne güzel. Beni pozitiften 20 gün sonraya çağırdı

Yok canım ya bekliyorum bakalım cumartesi günü kese görmeye gidicez inşallah görürüz. Diyorum ya herkesi hemen çağırmışlar ne güzel. Beni pozitiften 20 gün sonraya çağırdı
Benim dr baya geç çağırdı neredeyse aynı 20 gün olacak bilemedim niye artık gidince öğreneceğiz ins bende cuma gideceğim hayırlı haberler alalim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…