2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

merhaba arkadaslarr benim gibi yasayan varmi aramizda bana yardimci ola bilecek . Ben dün erken gebelik testi yaptim positiv cikti bugün sabah bidaha yaptim yine positiv cikti sadece cizgi daha belirgindi .. amaaa bugün ilk defa adet sancisi geldi bide böyle bacaklarima vurdu agrisi .. eve geldigimde ayiptir söylemesi kilodumda kahve rengi lekelenme var billiyorum lekelenme tutma belirtisi ama ben bugün 5. gün embriyosu transferin 8. günündeyim yani lekelenme cok gec sanki kafam karisti adetim gelicek diye cok korkuyorum. Gebelik testinede bakarsaniz sevinirim dün ile bugünkü.

Eklentiler

• E299BAAA-2CF4-4F0D-BF44-F1D82CCB28EF.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 36
cnm benimde 7.gün gün başlayan kave akıntım oldu 6 gün sürdü çok şükür kalp sesini duydum dün.olabilcek bir durum bu ilaçlardan dolayı ama yine sen doktorunu bilgilendir..

Allah razi olsun gercekten burda bna yardimci olmaya calisiyprsunuz icimi ferahlatmaya calsiyorsunuz cok cok tesekkur ederim Rabbim tez vakitte hepimizin kucaklarini saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallahh

cnm benimde 7.gün gün başlayan kave akıntım oldu 6 gün sürdü çok şükür kalp sesini duydum dün.olabilcek bir durum bu ilaçlardan dolayı ama yine sen doktorunu bilgilendir..
Olmazsa yarin arayim doktoru belki belirli bi hapi keser cünkü coraspin aliyorum kan incelticiymis .. bakalim ne diyecek adetim gelmesinde

Allah razi olsun gercekten burda bna yardimci olmaya calisiyprsunuz icimi ferahlatmaya calsiyorsunuz cok cok tesekkur ederim Rabbim tez vakitte hepimizin kucaklarini saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallahh
ne demek cnm bende yaşadım bu durumu iki kez ve bildiğim halde bile çok stresli oluyordum..empati kurup yardımcı olmak istiyorum..amin cnm inşallah...

Merhabalar, benim de bugün 1 tane 6aa embriyo transferim oldu, eve geldiğimde çamaşırımda bir damla kahverengi leke vardı bu normal mi?
Hayırlı olsun öncelikle canım benim işlem sırasında yerleştirdiler aletten dolayı gelmiş olabilir korkma o yuzden bende de sorun olmuştu ama bir kez geldi sende dikkat et olurda fazla olursa birsey olursa dr genede bilgilendir canin

Canım hayırlı olsun eğer çatlama falan kullanmadiysan bebesin seninle burda okuduklarimdan hemen herkesde geliyor yani biz tup bebek tedavisi de olan şey bir sürü ilac var vücut hem ona alışıyor hem bebeğe adepde sırasında lekelenme oluyor önemli olan çok ve kirmizi olmaması ama sen her ihtimale karşı dr bilgilendir gene canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…