- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.401
Suan sizinde mi oyle kasiklarima da ara ara agri giriyo amacanım benim de kahve rengi akıntım geliyo ama doktor çok normal dedi kırmızı kan gelmediği sürece hiç üzülme dedi
evet az az kasılma oluyo ama korkulcak birşey yok dedi doktorum bence sende korkma canım :)Suan sizinde mi oyle kasiklarima da ara ara agri giriyo amaAllah razi olsun cevaplariniz icin hemsire oksapar yapar dedi ama
Tamam cok sağolevet az az kasılma oluyo ama korkulcak birşey yok dedi doktorum bence sende korkma canım :)
cnm üzülme ondandır bana transfer olmadan olabilecekleri söylemişlerdi.hatta benim tedavinin yarısında iptal olan transferim vardı o zaman da belli bir süre ilaç kullanmıştım.o zaman da olmuştu böyle akıntım..Yaa icime su serptiniz insaallah öyledir
cnm bazen işlem sırasında tahriş olabiliyor ondan gelmiş olabilir.Merhabalar, benim de bugün 1 tane 6aa embriyo transferim oldu, eve geldiğimde çamaşırımda bir damla kahverengi leke vardı bu normal mi?
cnm benimde 7.gün gün başlayan kave akıntım oldu 6 gün sürdü çok şükür kalp sesini duydum dün.olabilcek bir durum bu ilaçlardan dolayı ama yine sen doktorunu bilgilendir..merhaba arkadaslarr benim gibi yasayan varmi aramizda bana yardimci ola bilecek . Ben dün erken gebelik testi yaptim positiv cikti bugün sabah bidaha yaptim yine positiv cikti sadece cizgi daha belirgindi .. amaaa bugün ilk defa adet sancisi geldi bide böyle bacaklarima vurdu agrisi .. eve geldigimde ayiptir söylemesi kilodumda kahve rengi lekelenme var billiyorum lekelenme tutma belirtisi ama ben bugün 5. gün embriyosu transferin 8. günündeyim yani lekelenme cok gec sanki kafam karisti adetim gelicek diye cok korkuyorum. Gebelik testinede bakarsaniz sevinirim dün ile bugünkü.
Allah razi olsun gercekten burda bna yardimci olmaya calisiyprsunuz icimi ferahlatmaya calsiyorsunuz cok cok tesekkur ederim Rabbim tez vakitte hepimizin kucaklarini saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallahhcnm üzülme ondandır bana transfer olmadan olabilecekleri söylemişlerdi.hatta benim tedavinin yarısında iptal olan transferim vardı o zaman da belli bir süre ilaç kullanmıştım.o zaman da olmuştu böyle akıntım..
Olmazsa yarin arayim doktoru belki belirli bi hapi keser cünkü coraspin aliyorum kan incelticiymis .. bakalim ne diyecek adetim gelmesindecnm benimde 7.gün gün başlayan kave akıntım oldu 6 gün sürdü çok şükür kalp sesini duydum dün.olabilcek bir durum bu ilaçlardan dolayı ama yine sen doktorunu bilgilendir..
ne demek cnm bende yaşadım bu durumu iki kez ve bildiğim halde bile çok stresli oluyordum..empati kurup yardımcı olmak istiyorum..amin cnm inşallah...Allah razi olsun gercekten burda bna yardimci olmaya calisiyprsunuz icimi ferahlatmaya calsiyorsunuz cok cok tesekkur ederim Rabbim tez vakitte hepimizin kucaklarini saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallahh
Kaçıncı haftada kalp atışlarını duydun canım ?cnm benimde 7.gün gün başlayan kave akıntım oldu 6 gün sürdü çok şükür kalp sesini duydum dün.olabilcek bir durum bu ilaçlardan dolayı ama yine sen doktorunu bilgilendir..
6+1 de duyduk cnmKaçıncı haftada kalp atışlarını duydun canım ?
Hayırlı olsun öncelikle canım benimMerhabalar, benim de bugün 1 tane 6aa embriyo transferim oldu, eve geldiğimde çamaşırımda bir damla kahverengi leke vardı bu normal mi?
Canım hayırlı olsun eğer çatlama falan kullanmadiysan bebesin seninlemerhaba arkadaslarr benim gibi yasayan varmi aramizda bana yardimci ola bilecek . Ben dün erken gebelik testi yaptim positiv cikti bugün sabah bidaha yaptim yine positiv cikti sadece cizgi daha belirgindi .. amaaa bugün ilk defa adet sancisi geldi bide böyle bacaklarima vurdu agrisi .. eve geldigimde ayiptir söylemesi kilodumda kahve rengi lekelenme var billiyorum lekelenme tutma belirtisi ama ben bugün 5. gün embriyosu transferin 8. günündeyim yani lekelenme cok gec sanki kafam karisti adetim gelicek diye cok korkuyorum. Gebelik testinede bakarsaniz sevinirim dün ile bugünkü.
Canım hayırlı olsun inş kucağına almayida nasip etsin allahim6+1 de duyduk cnm
Ben yazdırıdm aile hekimine oksapar 300 lira SGK ile 40 liraya aldımBende sordum bugun aile hekimi yazmiyo uzman doktorun yazmasi lazim dedi.
amin cnm.. inşallah seninde sorunsuz geçer kontrolün ve bebişini görebilirsinCanım hayırlı olsun inş kucağına almayida nasip etsin allahimbende cuma dr gideceğim ins bende görurumde bir sorun yoktur heyecanlıyım
Canım, pozitiften sonra kalp atışını duyana kadar her hangi bir değişiklik ya da belirti yaşadın mı. Belirleyici bir şey oluyor mu6+1 de duyduk cnm
Çok güzel maşallah6+1 de duyduk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?