2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

yok canım bu 3.üncü ilk aşılama denedim olmadı sonra tüp bebek denedim kimyasal oldu bu 3.üncü oldu bu sefer inşallah bir de keseyi görürsem benden rahatı yok. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin :))
İnşallah canım inşallah tez zaman da görürsün benim ilk denemem inşallah ilk deneme de pozitif görüp sağlıkla kucağıma alırım

Ben de çok merak ediyorum ne zamana kadar kullanacağımızı. Cumartesi benim de kese randevum var gittiğimde soracağım mutlaka. Prednol artık zehir gibi yapıyor ağzımı, çok zor içiyorum. İğne desen yer kalmadı vuracak ilaç gitmiyor artık deri altına progestan fitil yüzünden de dışarı çıkamıyorz resmen, günde 3 sefer.

12 temmuz bugün 5. Günüm bekle bekle zaman da geçmiyor yumurta da dondurduk her ihtimali düşünüyoruz eşimle ama yine de çok korkuyorum ya olmazsa diye
bak ne yap biliyo musun ? kimse benim kadar takmasın hiç korkma bedenini bırak rahat olsun hiç bir harekete takılma vucudunda her gün siyah çekirdekli kuru üzüm al 1 bardak sütle bi avuç ye ceviz badem kabuklu fıstık. evdeysen diziye başla netfilixten falan zaman nasıl geçiyo anlamıyosun araştır oku ama belirtileri kendinde arama bir olmuyo. adet gününe kadar hiçbişey hissetmedim adet günü sancım oldu göğüslerim şişti o kadar şuandada hamile gibi hissetmiyorum ve diyorum ki çok şükür ne kadar rahat geçiyo. hiçbi korkum yok gittiğimde keseyi de görücem inşallah kendini rahat bırak olucak :))))

Hayirlısıyla görürsünüz insallah.Progestan fitil bnm günde 2 ama yinede çıkılmıyor dışarı belli bi süre sonra fazlası geri geliyo çünkü daha cok rahatsız ediyo..İlaçlarınız bitince yazdırabiliyomusunuz?

Ya canım ne güzel yazmışsın evet perşembeye kadar evdeyim dediğin gibi film izliyorum çok haklısın aslında çok yeni olduğu için belirti olması imkansız içime su serptin. Tavsiyeni dikkate alacağım inşallah bende senin gibi güzel haberi alıp kese için heyecan yaparım burada süreci paylaşırız inşallah

Amin inşallah
Devlet karşılıyor mu bilmiyorum özelde tedavi görüyorum ben, o yüzden dışardan alıyorum ilaçları hep.

Güzel haberler bekliyorum senden inşallah canım benim bir de sürekli uzanma arada kalk tur at evde çok yatarsan kabız olursun

Merhaba arkadaslarr bana yardimci olun bugün transfer olali tam 5 bucuk gün oldu dayanamadim erken testi aldimm bi bakarmisiniz normalde 10.7 kan testi günüm ..

Eklentiler

• FA48B853-95C6-46D9-92AA-831DCFAD468D.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 32
İnşallah tutunmuştur 6.günümdeyim heyecan dorukta az kaldı

Merhaba arkadaslarr bana yardimci olun bugün transfer olali tam 5 bucuk gün oldu dayanamadim erken testi aldimm bi bakarmisiniz normalde 10.7 kan testi günüm ..
Vay canına bariz çift çizgi beşinci günde maşallah en garantisi kan testi ama ben orda minnak bebişi görüyorum hayırlısı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…