- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.321
İnşallah canım inşallah tez zaman da görürsünyok canım bu 3.üncü ilk aşılama denedim olmadı sonra tüp bebek denedim kimyasal oldu bu 3.üncü oldu bu sefer inşallah bir de keseyi görürsem benden rahatı yok. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin :))
inşallah canım benim tek seferde olsun uğraşmadan sıkıntısız olur inşallah:)) test günün ne zaman ?İnşallah canım inşallah tez zaman da görürsünbenim ilk denemem inşallah ilk deneme de pozitif görüp sağlıkla kucağıma alırım
12 temmuzinşallah canım benim tek seferde olsun uğraşmadan sıkıntısız olur inşallah:)) test günün ne zaman ?
Ben de çok merak ediyorum ne zamana kadar kullanacağımızı. Cumartesi benim de kese randevum var gittiğimde soracağım mutlaka. Prednol artık zehir gibi yapıyor ağzımı, çok zor içiyorum. İğne desen yer kalmadı vuracak ilaç gitmiyor artık deri altınaHerkese merhaba 14 haziranda transferim oldu çok şükür pozitifi gördük kanda. yarın kese görmek icin randevum var hayirlisiyla görmek nasip olur insallah.Size sormak istedigim biz bu ilaçları daha je kadar kullanicaz o kadar çok ilaç kullanıyorum ki artık dokunmaya başladı sizce ne zaman keserler ilaçları? Birazinı kesse yine razıyım..
bak ne yap biliyo musun ? kimse benim kadar takmasın hiç korkma bedenini bırak rahat olsun hiç bir harekete takılma vucudunda her gün siyah çekirdekli kuru üzüm al 1 bardak sütle bi avuç ye ceviz badem kabuklu fıstık. evdeysen diziye başla netfilixten falan zaman nasıl geçiyo anlamıyosun araştır oku ama belirtileri kendinde arama bir olmuyo. adet gününe kadar hiçbişey hissetmedim adet günü sancım oldu göğüslerim şişti o kadar şuandada hamile gibi hissetmiyorum ve diyorum ki çok şükür ne kadar rahat geçiyo. hiçbi korkum yok gittiğimde keseyi de görücem inşallah kendini rahat bırak olucak :))))12 temmuzbugün 5. Günüm bekle bekle zaman da geçmiyor yumurta da dondurduk her ihtimali düşünüyoruz eşimle ama yine de çok korkuyorum ya olmazsa diye
Hayirlısıyla görürsünüz insallah.Progestan fitil bnm günde 2 ama yinede çıkılmıyor dışarı belli bi süre sonra fazlası geri geliyo çünkü daha cok rahatsız ediyo..İlaçlarınız bitince yazdırabiliyomusunuz?Ben de çok merak ediyorum ne zamana kadar kullanacağımızı. Cumartesi benim de kese randevum var gittiğimde soracağım mutlaka. Prednol artık zehir gibi yapıyor ağzımı, çok zor içiyorum. İğne desen yer kalmadı vuracak ilaç gitmiyor artık deri altınaprogestan fitil yüzünden de dışarı çıkamıyorz resmen, günde 3 sefer.
Ya canım ne güzel yazmışsın evet perşembeye kadar evdeyim dediğin gibi film izliyorum çok haklısın aslında çok yeni olduğu için belirti olması imkansız içime su serptin. Tavsiyeni dikkate alacağım inşallah bende senin gibi güzel haberi alıp kese için heyecan yaparımbak ne yap biliyo musun ? kimse benim kadar takmasın hiç korkma bedenini bırak rahat olsun hiç bir harekete takılma vucudunda her gün siyah çekirdekli kuru üzüm al 1 bardak sütle bi avuç ye ceviz badem kabuklu fıstık. evdeysen diziye başla netfilixten falan zaman nasıl geçiyo anlamıyosun araştır oku ama belirtileri kendinde arama bir olmuyo. adet gününe kadar hiçbişey hissetmedim adet günü sancım oldu göğüslerim şişti o kadar şuandada hamile gibi hissetmiyorum ve diyorum ki çok şükür ne kadar rahat geçiyo. hiçbi korkum yok gittiğimde keseyi de görücem inşallah kendini rahat bırak olucak :))))
Amin inşallahHayirlısıyla görürsünüz insallah.Progestan fitil bnm günde 2 ama yinede çıkılmıyor dışarı belli bi süre sonra fazlası geri geliyo çünkü daha cok rahatsız ediyo..İlaçlarınız bitince yazdırabiliyomusunuz?
Güzel haberler bekliyorum senden inşallah canım benimYa canım ne güzel yazmışsın evet perşembeye kadar evdeyim dediğin gibi film izliyorum çok haklısın aslında çok yeni olduğu için belirti olması imkansız içime su serptin. Tavsiyeni dikkate alacağım inşallah bende senin gibi güzel haberi alıp kese için heyecan yaparımburada süreci paylaşırız inşallah
Bende özelde tedavi görüyorum çok pahalı olduklari icin merak ettim yazdirilabiliyorsak eger yaptirayım diye. Teşekkürler.Amin inşallah
Devlet karşılıyor mu bilmiyorum özelde tedavi görüyorum ben, o yüzden dışardan alıyorum ilaçları hep.
İnşallah tutunmuştur 6.günümdeyim heyecan dorukta az kaldıMerhaba, transferden sonra ikinci üçüncü gün bile işe başlayanlar var tutunmaya bir zararı olacağını sanmıyorum, bana doktorum 3 gün evde dinlenme sonrası normal hayatıma dönebilecegimi söyledi.
Ben evden çalışıyorum 8. Gün bende işe gideceğim zaten bebeklerimiz tutundu ise çoktan bizimledir oturarak çalışmanın bir zarari olmayacaktır
Testler bozuk olabiliyor sen en güvenilir olandan güzel sonucu almışsın teste kafanı takma benceGunaydin kizlar cuma gunu degerim 53 cikmisti kanda. Doktorum bugun icin tekrar vermemi istedi dedim bide idral yapayim ama idralde cozgi cikmadi neden olmus olabilir
Vay canına bariz çift çizgi beşinci günde maşallah en garantisi kan testi ama ben orda minnak bebişi görüyorum hayırlısı olsun şimdidenMerhaba arkadaslarr bana yardimci olun bugün transfer olali tam 5 bucuk gün oldu dayanamadim erken testi aldimm bi bakarmisiniz normalde 10.7 kan testi günüm ..
Insallah canim yaaa bakalim kan testi ne olacakk insallah güzel cikarrVay canına bariz çift çizgi beşinci günde maşallah en garantisi kan testi ama ben orda minnak bebişi görüyorum hayırlısı olsun şimdiden
Insallh canim bakalm ne cikacakTestler bozuk olabiliyor sen en güvenilir olandan güzel sonucu almışsın teste kafanı takma bence
Yazdirabilirsin ben yazdiriyorum canım oksapar prednol ecopirin estrofem progestan kullanıyorum hepsini yazdırdım.Bir tek prolutex iğneyi karsilamiyo devlet onu aliyorumBende özelde tedavi görüyorum çok pahalı olduklari icin merak ettim yazdirilabiliyorsak eger yaptirayım diye. Teşekkürler.
Kime yazdiriyorsunuz bu ilaçlarıYazdirabilirsin ben yazdiriyorum canım oksapar prednol ecopirin estrofem progestan kullanıyorum hepsini yazdırdım.Bir tek prolutex iğneyi karsilamiyo devlet onu aliyorum
Hiç bilmiyorm canım. Öğrenirsen bana da yazarsan sevinirim :) ben de öyle yapayımBende özelde tedavi görüyorum çok pahalı olduklari icin merak ettim yazdirilabiliyorsak eger yaptirayım diye. Teşekkürler.
Arkadaşlar bende özelde tedavi görüyorum.Devlet hastanesi kadın doğum yada aile hekiminize yazdırabilirsiniz.Benim kullandiklarim arasında prolutex iğne dışında diğerleri yaziliyo.Kime yazdiriyorsunuz bu ilaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?