• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

kızlar selam bende varım transferim 21 hazirandı 10. gün beta hcg 704 12. gün hcg 1.830 çıktı değerlerim :KK68: yarın kese için çağırıldım , allah isteyen herkese nasip etsin . Kesede çok önemliymiş inşlh görebiliriz Hesaplamalarım göre 4+2 oluyor :KK75:

kızlar selam bende varım transferim 21 hazirandı 10. gün beta hcg 704 12. gün hcg 1.830 çıktı değerlerim :KK68: yarın kese için çağırıldım , allah isteyen herkese nasip etsin . Kesede çok önemliymiş inşlh görebiliriz Hesaplamalarım göre 4+2 oluyor :KK75:
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insAllah🤲5.gun Embriyosu mu?

Birde iki tane mi bir tane mi embriyo koydu drun

Güzel haberler bekliyorum senden inşallah canım benim 😘😘 bir de sürekli uzanma arada kalk tur at evde çok yatarsan kabız olursun 😊
Perşembe kadar evden çalışacağım o yüzden sürekli yatamıyorum biraz çalışıyorum masa da sonra biraz uzanıyorum Yani sürekli bir hareket halindeyim 🙂 Şimdilik bir kabızlık durumu yok hatta 3. Gün afedersin ishal olmuştum şimdi bir sıkıntım yok tabi
İnşallah tutunmuştur 6.günümdeyim heyecan dorukta az kaldı
İnşallah canım bende çok heyecanlıyım 🙈

Back
X