- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.341
Arkadaşlar bende özelde tedavi görüyorum.Devlet hastanesi kadın doğum yada aile hekiminize yazdırabilirsiniz.Benim kullandiklarim arasında prolutex iğne dışında diğerleri yaziliyo.
Canım devlet hastanesi yada aile hekimine yazdirabilirsin.Prolutex hariç değerlerini yaxiyolar.Hiç bilmiyorm canım. Öğrenirsen bana da yazarsan sevinirim :) ben de öyle yapayım
Aa ben yazdırdım canım ki sonuçta hepsi aynı kanununa göre calisiyo yaziliyosa yazılıyordu anlamadim kiBen gwcen gittim yazamiyoruz diyo aile hekimi kimin ne yazdigi belli degil sanirim
Çok sağol canım. Öğrendiğim iyi oldu. İlaçlarım bitmişti bu sefer öyle yapayım.Canım devlet hastanesi yada aile hekimine yazdirabilirsin.Prolutex hariç değerlerini yaxiyolar.
Rica ederim canımÇok sağol canım. Öğrendiğim iyi oldu. İlaçlarım bitmişti bu sefer öyle yapayım.
Canım sen kan vericektin bu gün sonuç çıktımıBen gwcen gittim yazamiyoruz diyo aile hekimi kimin ne yazdigi belli degil sanirim
Ne soluyorsun pekiAa ben yazdırdım canım ki sonuçta hepsi aynı kanununa göre calisiyo yaziliyosa yazılıyordu anlamadim ki
Tupbebek tedavisi görüyorum bu ilaçları yazarmisiniz diyorum yaziyolarNe soluyorsun peki
Tamam canimTupbebek tedavisi görüyorum bu ilaçları yazarmisiniz diyorum yaziyolar
Bende sordum bugun aile hekimi yazmiyo uzman doktorun yazmasi lazim dedi.Ben gwcen gittim yazamiyoruz diyo aile hekimi kimin ne yazdigi belli degil sanirim
Iste zaten kullandigimiz ilac neden bole ikiye ayrilmis doktorlar bilmiormBende sordum bugun aile hekimi yazmiyo uzman doktorun yazmasi lazim dedi.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insAllahkızlar selam bende varım transferim 21 hazirandı 10. gün beta hcg 704 12. gün hcg 1.830 çıktı değerlerimyarın kese için çağırıldım , allah isteyen herkese nasip etsin . Kesede çok önemliymiş inşlh görebiliriz Hesaplamalarım göre 4+2 oluyor
Birde iki tane mi bir tane mi embriyo koydu drunkızlar selam bende varım transferim 21 hazirandı 10. gün beta hcg 704 12. gün hcg 1.830 çıktı değerlerimyarın kese için çağırıldım , allah isteyen herkese nasip etsin . Kesede çok önemliymiş inşlh görebiliriz Hesaplamalarım göre 4+2 oluyor
evet 5. gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi çok merak ediyorum 2 mi diye dr kese görmeden net bişey söyleyemiyoruz dediBirde iki tane mi bir tane mi embriyo koydu drun
Perşembe kadar evden çalışacağım o yüzden sürekli yatamıyorum biraz çalışıyorum masa da sonra biraz uzanıyorum Yani sürekli bir hareket halindeyimGüzel haberler bekliyorum senden inşallah canım benimbir de sürekli uzanma arada kalk tur at evde çok yatarsan kabız olursun
İnşallah canım bende çok heyecanlıyımİnşallah tutunmuştur 6.günümdeyim heyecan dorukta az kaldı
Çok net çıkmış hem de çok erken bir tarihte bence bebeğin seninleMerhaba arkadaslarr bana yardimci olun bugün transfer olali tam 5 bucuk gün oldu dayanamadim erken testi aldimm bi bakarmisiniz normalde 10.7 kan testi günüm ..
Sağlıkla kucağına al insAllah ama ikiz gibi değerlerin baya yüksek hayırlısı olsunevet 5. gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi çok merak ediyorum 2 mi diye dr kese görmeden net bişey söyleyemiyoruz dedibeta hcg test rakamları bu kadar yüksek çıkan var mı
amin inşlhSağlıkla kucağına al insAllah ama ikiz gibi değerlerin baya yüksek hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?