• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Yani değer düşünce kimyasal oluyo diye biliyorum canım benim önceki transferim de 12.gun 21 çıktı yasağa denk geldi diye 4 gün sonra baktirabilirim 1.69 çikmisti kimyasal dedi.Hakkinda hayırlısı olsun canım Dr ne dedi.
Cok uzuldu kendiside gorusmeye gitmemiz gerekiyor ama bi kac gun sonra giderim heralde simdi kafam hic biseyi almiyor adet olup su vucudumdaki hormonlardan kurtulmak istiyorum

Kizlar acil yardim edin 14.gunum pozitifi gordum sukur ama biraz once acik kahve akinti geldi suan cok kotuyum düsüyo mu adetime 2 gun vardi

Kizlar acil yardim edin 14.gunum pozitifi gordum sukur ama biraz once acik kahve akinti geldi suan cok kotuyum düsüyo mu adetime 2 gun vardi
Hemen stres yapma sakin kal, kahverengi lekenin normal olduğunu kırmızı ya da pembe olursa risk olduğunu duymuştum. Doktoruna haber vermekte fayda var yine de. Tahlil sonucun kaçtı

cnm benim transferin 7.günü başladı kahve akıntım 6 gün sürdü.şükür pozitifi gördüm sonrasında kanda..
transferin 21.günü yine oldu kahve akıntım 5 gün sürdü dünde şükür kalp atışını duydum herşey normal dedi doktor..
akıntım olduğunda aradığmda doktor normal dedi üzülmene gerek yok..hangi ilaçları kullanıyorsun

cnm benim transferin 7.günü başladı kahve akıntım 6 gün sürdü.şükür pozitifi gördüm sonrasında kanda..
transferin 21.günü yine oldu kahve akıntım 5 gün sürdü dünde şükür kalp atışını duydum herşey normal dedi doktor..
akıntım olduğunda aradığmda doktor normal dedi üzülmene gerek yok..hangi ilaçları kullanıyorsun
Yaaa cok tesekkur ederim cok korktum
estrofem fitil ve agizdan
oksapar
Progestan fitil
Prolutex igne
Dun bi de proluton depot diye bi ampul basladim hafta da 1
Insallah saglikla kucaklarimiza aliriz hepimiz

Yaaa cok tesekkur ederim cok korktum
estrofem fitil ve agizdan
oksapar
Progestan fitil
Prolutex igne
Dun bi de proluton depot diye bi ampul basladim hafta da 1
Insallah saglikla kucaklarimiza aliriz hepimiz
progestan fitil yapıyor cnm.içerde birikiyor sonrasında kahve akıntı olarak atıyor rahim.sen akıntı olduğunda biraz dikkat et ne olur ne olmaz diye psikilolojik olarak da rahat edersin..pembe ve kırmızı kanamaya dönmediği sürece sıkıntı yok 😘😘😘

progestan fitil yapıyor cnm.içerde birikiyor sonrasında kahve akıntı olarak atıyor rahim.sen akıntı olduğunda biraz dikkat et ne olur ne olmaz diye psikilolojik olarak da rahat edersin..pembe ve kırmızı kanamaya dönmediği sürece sıkıntı yok 😘😘😘
Yaa icime su serptiniz insaallah öyledir 🤲🤲

Back
X