2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

benim ilaçlarım
estroferm 3
progestan 5
progestan dex 2
foliyot
climara bant
triod ilacı
aspirin
oksapar toplamda 15 demek istedim
Anladım canım bende 15 deyince birden çok geldi şifa olsun hepimize Allah bunca emekten sonra kucağımıza almayı nasip etsin.İsteyen herkese de tez vakitte nasip etsin insAllah

Kendinizi çok yormayın ama kafanız dağılır bence işe başlamanız daha iyi olur sizin için. Sadece dikkat edin yavaş hareket edin ani hareketler yapmayın allahın izniyle bişey olmaz korkmayın

Ben ilk tüp bebek denememde transferin ertesi günü işe başlamıştım. 2. Gün duşumu almış normal yaşantıma geri dönmüştüm. Sonuç pozitif olmuştu. Doktorum bana aşırı efor sarfedeceği kadar yorma kendini onun dışında günlük hayatına dönebilirsin demişti.

Çok güzel maşallah, bilgi için teşekkür ederim

Kendinizi çok yormayın ama kafanız dağılır bence işe başlamanız daha iyi olur sizin için. Sadece dikkat edin yavaş hareket edin ani hareketler yapmayın allahın izniyle bişey olmaz korkmayın
Aslında bende iş bana daha iyi gelecek diyorum ama pek anlatamıyorum işte.teşekkürler bu cvplar burdaki konuşmalar bana çok iyi geliyor. Çünkü burda herkes birbiribi o kadar iyi anlıyor ki niyet aynı dua aynı rabbim beklediklerimize kavuştursun inaşllah.

Merhaba arkadaşlar,

En yakın arkadaşım bu ay transfer oldu. Geçen hafta cumartesi transfer oldu,1 hafta sonra cumartesi günü(yani dün) test yaptırmış. B-hcg değeri 35 çıkmış. Buradan okuyup anlamaya çalıştım, test günü salı günüymüş. Sizce nasıl? Düşük galiba değeri di mi? O yüzden morali çok bozuk, ben de siz tecrübeli hanımlara sormak istedim. Onun modunu yükseltmeye çalışıyorum, sizce durum nedir? Ona göre her iki duruma da hazırlayayım.

Yani 7. gün değeri 35 gayet iyi. Önemli olan 2 günde 2'ye katlamasi. 9.günü tekrar kanda hcg değerine baktirsin.

Yani 7. gün değeri 35 gayet iyi. Önemli olan 2 günde 2'ye katlamasi. 9.günü tekrar kanda hcg değerine baktirsin.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, salı günü yani gerçek gününde gidecek yine, sanırım 10. gün oluyor. Ben burada arkadaşların hep yüksek değerleri görünce ona daha ortada konuştum, umarım mutlu sona ulaşır. Çok sağolun

Canim 5. Gün embriyosu mu
3. Gün embriyosu mu
3. Gün ise çok çok erken
5. Gün ise de yine de değer güzel 2ye katlanması önemli bazen 5. Günde olsa 3. Gün embriyosu da olsa tutunma geç oluyor bence sen guzel şeyler söyle arkadaşına inşallah da güzel olacak değeri güzel yanı

Size de teşekkür ederim,5. günmüş ama dondurul muştu, etkiliyor mu bilmiyorum. Umarım dediğiniz gibi olur, çok sağolun, dualarım hem onunla hem de sizlerle

Değerler kişiye göre değişiyor. Önemli olan düzenli artış olması. 2ye katlayarak gitmesi lazim. Ya da en az %70 artış. Hayırlısı olsun güzel haberler alir ins

Beta hcg 5 ve üzeri hamileliktir. Umarım değeri yükselecektir hayırlı uğurlu olsun..

Herkese merhaba haziran ayinda tedavi gorduk opu oldum 5 embriyom 5.gune kaldi ve pgt ye gitti cok sukur 4 tanesi saglam cikti.buyuk ihtimal agustos ayinda trensferimiz yapilacak yarin kontrole gidip doktorla gorusecegiz 6 yildir bekliyoruz bu 2.tup bebegimiz insallah hayirli guzel haberler aliriz sonunda.tedavi gorup sonuc bekleyem herkesin yuzunu guldursun rabbim.insallah:)
Benide dualariniza katarsaniz sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…