- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 33
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.281
Allah kucağına almayı nasip etsin canım.Tum pozitif olanlara da tüm isteyenlerede tez vakitte nasip etsinKasık ağrım oluyor ara ara. Birde göğüslerimde artık yavas yavas sizlamalar oluyor.
Anladım canım bende 15 deyince birden çok geldibenim ilaçlarım
estroferm 3
progestan 5
progestan dex 2
foliyot
climara bant
triod ilacı
aspirin
oksapar toplamda 15 demek istedim
Canım diyecek sözüm yok inanki uzgunumBenim maalesef düşüşe geçmiş bugün 12,5 çıktı yani kimyasal gebelikmiş.
Kendinizi çok yormayın ama kafanız dağılır bence işe başlamanız daha iyi olur sizin için. Sadece dikkat edin yavaş hareket edin ani hareketler yapmayın allahın izniyle bişey olmaz korkmayınHanımlar tranfer olup işe başlayan varmı acaba. Çalışan kadınlar varmı aramızda. Bugün beşinci gündeyim yarın işe başlıcam masa başı çalılıyorum yorulacağım bir durumum yok fakat etrafımdaki çoğu insan evde kalmam yönünde konuşunca geriliyorum. Çalışan hanımlar sürecini nasıl tamamladı acaba
amin cnm inşallah...Anladım canım bende 15 deyince birden çok geldişifa olsun hepimize Allah bunca emekten sonra kucağımıza almayı nasip etsin.İsteyen herkese de tez vakitte nasip etsin insAllah
Ben ilk tüp bebek denememde transferin ertesi günü işe başlamıştım. 2. Gün duşumu almış normal yaşantıma geri dönmüştüm. Sonuç pozitif olmuştu. Doktorum bana aşırı efor sarfedeceği kadar yorma kendini onun dışında günlük hayatına dönebilirsin demişti.Hanımlar tranfer olup işe başlayan varmı acaba. Çalışan kadınlar varmı aramızda. Bugün beşinci gündeyim yarın işe başlıcam masa başı çalılıyorum yorulacağım bir durumum yok fakat etrafımdaki çoğu insan evde kalmam yönünde konuşunca geriliyorum. Çalışan hanımlar sürecini nasıl tamamladı acaba
Çok güzel maşallah, bilgi için teşekkür ederimBen ilk tüp bebek denememde transferin ertesi günü işe başlamıştım. 2. Gün duşumu almış normal yaşantıma geri dönmüştüm. Sonuç pozitif olmuştu. Doktorum bana aşırı efor sarfedeceği kadar yorma kendini onun dışında günlük hayatına dönebilirsin demişti.
Aslında bende iş bana daha iyi gelecek diyorum ama pek anlatamıyorum işte.teşekkürler bu cvplar burdaki konuşmalar bana çok iyi geliyor. Çünkü burda herkes birbiribi o kadar iyi anlıyor ki niyet aynı dua aynı rabbim beklediklerimize kavuştursun inaşllah.Kendinizi çok yormayın ama kafanız dağılır bence işe başlamanız daha iyi olur sizin için. Sadece dikkat edin yavaş hareket edin ani hareketler yapmayın allahın izniyle bişey olmaz korkmayın
Ooo sizinki baya yüksekmişBenimde tek embriyo transferi yedi ama 10. Gün 1239 12 gün 2820 çıktı. Doktor da bir şey demedi. Biz de acaba bölündü mü diye merak ediyoruz
Yani 7. gün değeri 35 gayet iyi. Önemli olan 2 günde 2'ye katlamasi. 9.günü tekrar kanda hcg değerine baktirsin.Merhaba arkadaşlar,
En yakın arkadaşım bu ay transfer oldu. Geçen hafta cumartesi transfer oldu,1 hafta sonra cumartesi günü(yani dün) test yaptırmış. B-hcg değeri 35 çıkmış. Buradan okuyup anlamaya çalıştım, test günü salı günüymüş. Sizce nasıl? Düşük galiba değeri di mi? O yüzden morali çok bozuk, ben de siz tecrübeli hanımlara sormak istedim. Onun modunu yükseltmeye çalışıyorum, sizce durum nedir? Ona göre her iki duruma da hazırlayayım.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, salı günü yani gerçek gününde gidecek yine, sanırım 10. gün oluyor. Ben burada arkadaşların hep yüksek değerleri görünce ona daha ortada konuştum, umarım mutlu sona ulaşır. Çok sağolunYani 7. gün değeri 35 gayet iyi. Önemli olan 2 günde 2'ye katlamasi. 9.günü tekrar kanda hcg değerine baktirsin.
Canim 5. Gün embriyosu muMerhaba arkadaşlar,
En yakın arkadaşım bu ay transfer oldu. Geçen hafta cumartesi transfer oldu,1 hafta sonra cumartesi günü(yani dün) test yaptırmış. B-hcg değeri 35 çıkmış. Buradan okuyup anlamaya çalıştım, test günü salı günüymüş. Sizce nasıl? Düşük galiba değeri di mi? O yüzden morali çok bozuk, ben de siz tecrübeli hanımlara sormak istedim. Onun modunu yükseltmeye çalışıyorum, sizce durum nedir? Ona göre her iki duruma da hazırlayayım.
Size de teşekkür ederim,5. günmüş ama dondurul muştu, etkiliyor mu bilmiyorum. Umarım dediğiniz gibi olur, çok sağolun, dualarım hem onunla hem de sizlerleCanim 5. Gün embriyosu mu
3. Gün embriyosu mu
3. Gün ise çok çok erken
5. Gün ise de yine de değer güzel 2ye katlanması önemli bazen 5. Günde olsa 3. Gün embriyosu da olsa tutunma geç oluyor bence sen guzel şeyler söyle arkadaşına inşallah da güzel olacak değeri güzel yanı
Değerler kişiye göre değişiyor. Önemli olan düzenli artış olması. 2ye katlayarak gitmesi lazim. Ya da en az %70 artış. Hayırlısı olsun güzel haberler alir insÇok teşekkür ederim cevabınız için, salı günü yani gerçek gününde gidecek yine, sanırım 10. gün oluyor. Ben burada arkadaşların hep yüksek değerleri görünce ona daha ortada konuştum, umarım mutlu sona ulaşır. Çok sağolun
Canım benim çok üzüldüm Rabbım tez zamanda hayirlisiyla kucağına doldursun insBenim maalesef düşüşe geçmiş bugün 12,5 çıktı yani kimyasal gebelikmiş.
Beta hcg 5 ve üzeri hamileliktir. Umarım değeri yükselecektir hayırlı uğurlu olsun..Çok teşekkür ederim cevabınız için, salı günü yani gerçek gününde gidecek yine, sanırım 10. gün oluyor. Ben burada arkadaşların hep yüksek değerleri görünce ona daha ortada konuştum, umarım mutlu sona ulaşır. Çok sağolun
Amin tez zamanda inşallahCanım benim çok üzüldüm Rabbım tez zamanda hayirlisiyla kucağına doldursun ins
Çok teşekkürler, değeri düşük diye üzülüyor,umarım dediğiniz gibi olurBeta hcg 5 ve üzeri hamileliktir. Umarım değeri yükselecektir hayırlı uğurlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?