- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.301
test bozuktur belki canım. Kan testine göre belli olurGunaydin kizlar cuma gunu degerim 53 cikmisti kanda. Doktorum bugun icin tekrar vermemi istedi dedim bide idral yapayim ama idralde cozgi cikmadi neden olmus olabilir
Bilmiyorum ki ornek veriyorum disuk vs olsa kanama ile atılıyor ole degilmi yani farkedermiyiztest bozuktur belki canım. Kan testine göre belli olur
Bilmiyorum ki ornek veriyorum disuk vs olsa kanama ile atılıyor ole degilmi yani farkedermiyiztest bozuktur belki canım. Kan testine göre belli olur
kan verdin mi canımBilmiyorum ki ornek veriyorum disuk vs olsa kanama ile atılıyor ole degilmi yani farkedermiyiz
cnm ben yılalrdır gidiyorum tiroid hastalığım olduğu için gidiyorum.gebelikte daha çok dikkat edilmesi gereken bir durum.Kızlar günaydın
Bir şey soracağım giden yada gitmeyi düşünen arkadaşlar var mi acaba
Bizim 2 olumsuz denememiz var tüp bebek sebebimiz de es kaynaklı düşük sperm sayısı
Tüp bebek deneyen birkaç kişiden duydum Endoktrin bölümüne de gidin dediler
Benim en son adetimin 2.gunu yapılan değerlerim normal yani önceden de normal oluyordu hep.
Endokrin bölümü neye bakiyor tam olarak yani kari koca olarak 2mizide mi muayane ediyorlar
Giden arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim gitmemize gerek varvmi acaba
Bugun vermeye gidicem canimkan verdin mi canım
Anladim canim yani benim bildiğim tiroid rahatsızlığım yok hani şimdiye kadar tahlillerimi vs. Götürdüm hiçbir doktor bisey söylemedicnm ben yılalrdır gidiyorum tiroid hastalığım olduğu için gidiyorum.gebelikte daha çok dikkat edilmesi gereken bir durum.
başka bir durumda endokrine gidiliyor mu bilgim yok..
hayırlı haberler alırsın inşallah canım benim kacıncı günün ?Bugun vermeye gidicem canim
11.gun verdim 53 cikti.hayırlı haberler alırsın inşallah canım benim kacıncı günün ?
Merhaba, transferden sonra ikinci üçüncü gün bile işe başlayanlar var tutunmaya bir zararı olacağını sanmıyorum, bana doktorum 3 gün evde dinlenme sonrası normal hayatıma dönebilecegimi söyledi.Hanımlar tranfer olup işe başlayan varmı acaba. Çalışan kadınlar varmı aramızda. Bugün beşinci gündeyim yarın işe başlıcam masa başı çalılıyorum yorulacağım bir durumum yok fakat etrafımdaki çoğu insan evde kalmam yönünde konuşunca geriliyorum. Çalışan hanımlar sürecini nasıl tamamladı acaba
ben de öyleyim transferden 3 gün sonra ise başladım çok şükür tutundu aslında bence aktif olmak daha iyi kendini koruduğun sürece çok yorulmadıkça bir sorun olmuyor günde elli kere merdiven inip çıktım. çok şükür ki 13 temmuzda kese görmeye gideceğim inşallah :)Merhaba, transferden sonra ikinci üçüncü gün bile işe başlayanlar var tutunmaya bir zararı olacağını sanmıyorum, bana doktorum 3 gün evde dinlenme sonrası normal hayatıma dönebilecegimi söyledi.
Ben evden çalışıyorum 8. Gün bende işe gideceğim zaten bebeklerimiz tutundu ise çoktan bizimledir oturarak çalışmanın bir zarari olmayacaktır
inşallah kat kat katlamıştır :) hayırlı olsun şimdiden :)))11.gun verdim 53 cikti.
Bugun 14.gunum tekrar vericem
Sabah idral yaptim negatif ti sonradan cok silik ama zor gozukuyor. Ikinci test yaptim onda hic bisey cikmadi degerim cok dusuk galibainşallah kat kat katlamıştır :) hayırlı olsun şimdiden :)))
belki yavaş gelişiyordur kötü düşünme hemen inşallah seninledir stres en büyük düşman bak gerçekten . hani diyorlar ya kafaya takmamak lazım bana da diyen olduğunda yiyorsa sen takma diyesim çok oluyordu ama gerçekten öyle takınca o stresten bütün hormonlar etkileniyor. git kanını ver içini ferah tut inşallah güzel bir sonuç alacaksın dualarım seninle :)Sabah idral yaptim negatif ti sonradan cok silik ama zor gozukuyor. Ikinci test yaptim onda hic bisey cikmadi degerim cok dusuk galiba
Insalkh canim insallhbelki yavaş gelişiyordur kötü düşünme hemen inşallah seninledir stres en büyük düşman bak gerçekten . hani diyorlar ya kafaya takmamak lazım bana da diyen olduğunda yiyorsa sen takma diyesim çok oluyordu ama gerçekten öyle takınca o stresten bütün hormonlar etkileniyor. git kanını ver içini ferah tut inşallah güzel bir sonuç alacaksın dualarım seninle :)
Çok sevindim adına gerçektenben de öyleyim transferden 3 gün sonra ise başladım çok şükür tutundu aslında bence aktif olmak daha iyi kendini koruduğun sürece çok yorulmadıkça bir sorun olmuyor günde elli kere merdiven inip çıktım. çok şükür ki 13 temmuzda kese görmeye gideceğim inşallah :)
yok canım bu 3.üncü ilk aşılama denedim olmadı sonra tüp bebek denedim kimyasal oldu bu 3.üncü oldu bu sefer inşallah bir de keseyi görürsem benden rahatı yok. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin :))Çok sevindim adına gerçektenSağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başıma
İlk denemeniz miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?