- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Insallahh insallah cok tesekkkur ederim darisi basiniza hayirlisiylannYaa duyması bile çok heyecanlıymış:)) sizin adınıza çok sevindim. İnşallah çok içten diliyorum sağlıklı bir tutunma olur ve bir kaç haftaya güzel haberlerinizi alırım. Sizi takip edicem
Merhabalar ben pkoyum ve bahçecide bugün itibariyle tedaviye başladımKızlar bahçecide polikistik olup tüp bebek yaptıran var mı tuttumu nasıl bu süreç bende hastahane bakıyorum
Merhaba arkadaşlar bende dün opu oldum . 5 tane yumurtam vardı. Bugün aradılar hastaneden 5 yumurtanizdan 2 tanesi olgun çıktı ve döllenme başarılı oldu çokta güzel bölünüyorlar dedi. Pazartesi günü için de transfere çağırdılar.5 tane varmış başka varsa da bilmiyorum zaten sağlıklı ve kaliteli olsunlar da önemli olan o sağlıklı embriyo nasip olsun hepimize inşallah
Yaaa aynı gidiyoruz bende dün opu oldum pazartesi herşey yolunda giderse bende transfer olucam inşallah hepimizin güzel sonuçlanır rabbim önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun İnşallahMerhaba arkadaşlar bende dün opu oldum . 5 tane yumurtam vardı. Bugün aradılar hastaneden 5 yumurtanizdan 2 tanesi olgun çıktı ve döllenme başarılı oldu çokta güzel bölünüyorlar dedi. Pazartesi günü için de transfere çağırdılar.
Rabbim sizlere de hayırlı sonuçlar versin bana da inşallah
Maşallah. Hadi hayırlısı. İnşallah çok güzel haberlerle bitirirsin gelecek ayıMerhaba arkadaşlar bende dün opu oldum . 5 tane yumurtam vardı. Bugün aradılar hastaneden 5 yumurtanizdan 2 tanesi olgun çıktı ve döllenme başarılı oldu çokta güzel bölünüyorlar dedi. Pazartesi günü için de transfere çağırdılar.
Aminnn canım benim aminnnYaaa aynı gidiyoruz bende dün opu oldum pazartesi herşey yolunda giderse bende transfer olucam inşallah hepimizin güzel sonuçlanır rabbim önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun İnşallah
Aminn cnm benim çok sağol, hepimize inşallahMaşallah. Hadi hayırlısı. İnşallah çok güzel haberlerle bitirirsin gelecek ayıAmin
Ayy çok heyecanlıMerhaba arkadaşlar bende dün opu oldum . 5 tane yumurtam vardı. Bugün aradılar hastaneden 5 yumurtanizdan 2 tanesi olgun çıktı ve döllenme başarılı oldu çokta güzel bölünüyorlar dedi. Pazartesi günü için de transfere çağırdılar.
Maşallah sizde iyi yumurta çıkmış, dilerim rabbim dollenmeyi de en güzel şekilde nasip eder. Bizde sorun bende amh düşük erken menopoz dediler. Eşimde hiç sıkıntı yokAyy çok heyecanlıhadi hayırlısı olsun inşallah bende bugün opu oldum 9 yumurta çıkmış kaçı döllenecek merak ediyorum bizim sorunumuz erkek infertilitesi
Evet öyle diye biliyorumAminnn canım benim aminnninşaallah. Rabbim emeklerimizin karşılığını boş koymasın. O zaman bize pazartesi konacak olan embriyo transferi 3. Gün embriyosu mu oluyor yani
Yaaa çok aynıyız yaa kaç yaşındasınız ve amh kaç?Maşallah sizde iyi yumurta çıkmış, dilerim rabbim dollenmeyi de en güzel şekilde nasip eder. Bizde sorun bende amh düşük erken menopoz dediler. Eşimde hiç sıkıntı yok
37 yaşındayım amh 0.27Yaaa çok aynıyız yaa kaç yaşındasınız ve amh kaç?
Olsun bak seninde yumurtan çıkmış döllenmiş deMaşallah sizde iyi yumurta çıkmış, dilerim rabbim dollenmeyi de en güzel şekilde nasip eder. Bizde sorun bende amh düşük erken menopoz dediler. Eşimde hiç sıkıntı yok
İnşallah canım inşallah.Olsun bak seninde yumurtan çıkmış döllenmiş de
İnşallah güzel haberlerini alacağız
27 yaşındayım 0.30 benim37 yaşındayım amh 0.27
Senin ?
Ayy hadi bakalım canım rabbim hayırlı haberlerler nasip etsin27 yaşındayım 0.30 benim
Bende 4 yumurta toplandı 3 ü olgunmuş 2 si döllendi pazartesi haber edecekler ona göre transfer yapcaklar öğleden sonra
Amiin hepimize inşallahAyy hadi bakalım canım rabbim hayırlı haberlerler nasip etsin
Aynen canım takip et bende seni ederim . Hayırlı haberler ikimizede inşallahAmiin hepimize inşallahgüzel haberler verelim takipteyim bundan sonra sizi
AmiiinAynen canım takip et bende seni ederim . Hayırlı haberler ikimizede inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?