• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Yaa duyması bile çok heyecanlıymış:)) sizin adınıza çok sevindim. İnşallah çok içten diliyorum sağlıklı bir tutunma olur ve bir kaç haftaya güzel haberlerinizi alırım. Sizi takip edicem💃🏻💃🏻🧡
Insallahh insallah cok tesekkkur ederim darisi basiniza hayirlisiylann 🙏🙏🙏 ya farkli bi duygu sorumluluk gorev hepsi bir arada🥰🥰

Ben de bugün iğneye başlıyorum kızlar tek iğne gonal f 900 lük günde 187.5 siz ne kadar kullandınız yanında ilaç vs kullandınız mı benim sebep pko

5 tane varmış başka varsa da bilmiyorum zaten sağlıklı ve kaliteli olsunlar da önemli olan o sağlıklı embriyo nasip olsun hepimize inşallah
Merhaba arkadaşlar bende dün opu oldum . 5 tane yumurtam vardı. Bugün aradılar hastaneden 5 yumurtanizdan 2 tanesi olgun çıktı ve döllenme başarılı oldu çokta güzel bölünüyorlar dedi. Pazartesi günü için de transfere çağırdılar.

Rabbim sizlere de hayırlı sonuçlar versin bana da inşallah 🤲

Merhaba arkadaşlar bende dün opu oldum . 5 tane yumurtam vardı. Bugün aradılar hastaneden 5 yumurtanizdan 2 tanesi olgun çıktı ve döllenme başarılı oldu çokta güzel bölünüyorlar dedi. Pazartesi günü için de transfere çağırdılar.

Yaaa aynı gidiyoruz bende dün opu oldum pazartesi herşey yolunda giderse bende transfer olucam inşallah hepimizin güzel sonuçlanır rabbim önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun İnşallah 🤲🏻

Maşallah. Hadi hayırlısı. İnşallah çok güzel haberlerle bitirirsin gelecek ayı🧿🙃 Amin

Yaaa aynı gidiyoruz bende dün opu oldum pazartesi herşey yolunda giderse bende transfer olucam inşallah hepimizin güzel sonuçlanır rabbim önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun İnşallah 🤲🏻
Aminnn canım benim aminnn 🤲 inşaallah. Rabbim emeklerimizin karşılığını boş koymasın. O zaman bize pazartesi konacak olan embriyo transferi 3. Gün embriyosu mu oluyor yani

Ayy çok heyecanlı 😊 hadi hayırlısı olsun inşallah 😍 bende bugün opu oldum 9 yumurta çıkmış kaçı döllenecek merak ediyorum😅 bizim sorunumuz erkek infertilitesi ☹️

Ayy çok heyecanlı 😊 hadi hayırlısı olsun inşallah 😍 bende bugün opu oldum 9 yumurta çıkmış kaçı döllenecek merak ediyorum😅 bizim sorunumuz erkek infertilitesi ☹️
Maşallah sizde iyi yumurta çıkmış, dilerim rabbim dollenmeyi de en güzel şekilde nasip eder. Bizde sorun bende amh düşük erken menopoz dediler. Eşimde hiç sıkıntı yok 🤷😔

Back
X