2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim hiç belirtim olmadı sadece ikinci günden beri karnımı istemsiz kasınca adet sancısı gibi sancılarım oluyo. Sizin belirtileriniz neydi?

Regl ağrılarım vardı karın bel ağrısı. Ara arada göğüs sızlaması oluyordu.

Benim güzel haberim var çok şükür pozitif
Ya çok sevindim hayırlı olsun .iki embriyo olusmustu de mi sizin ama biri dediniz 5 e geldi kalitesi nasıldı peki .Ilk dememi mi başka dondurulmuş embriyonuz var mı. hadi bakalim ya umutlandim şimdi bazen bi tane bile olsa oluyomuş ben hep çok embriyo olursa şans o kadar artar diye düşündüğüm için.

tamam hatırladım testin baya belirgindi sana şimdi en çok sorulacak soruyu soruyorum: İlk günler belirtin oldu mu ? ilaçların neler
Yaa Allahım inşallah size de yaşatsın ama sakın erken yapma hiç rahatlamıyo insan en iyisi kan testiyle öğrenmek kuzum ben ilk gün yattım sadece sonra hep dolaştım ama kontrollü yani oturdum evde yürüdüm , bir belirti diyebilirmiim bilmiyorum kasık ağrım oluyo arada, çok uyuyorum ve sık idrar olayım var ilaçlardan belki de Estrofem, progestan kalçadan iğne, coraspin bir de enox kan sulandırıcı alıyorum. Çok sağlıklı beslendim ama zeytinyağlı ve protein ağırlıklı , hergün bir magnum da yedim ama İyi düşün iyi olsun inşallah kuzum bu saatten sonra Allah a kalmış

Merhabalarr bende salı günü 8 haziranda transfer oldum Çarşamba günü için baktıracağım. Aynen bende de ilk bir kaç gün batma filan vardı. Şuan hiç bir belirtim yok.

Çoğumuz da öyle olduğuna göre normal ozaman belirti olmaması

Bende de regl sancısı var sizin mesajınızı görünce rahatladım. Regl olcam diye korku vardı içimde

Korkuyu atın üzerinizden bak ben 5.ve 6. Günü dayanamayıp test yaptım birde. 5. Gün çok silikken. 6. Gün yok denecek derecede silinmişti. Yine de umudum var ama

Gonapeptyl iğne yaptın mı 3. Gün belki onun etkisiydi. Yeniden yükselmiştir şu an tuttuysa

Yok yapmadım sadece yumurta toplanmadan önce yapılan çatlatma iğnesi var ovriletteydi sanırım. Umarım onun etkisidir diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…