- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.021
Bazı yerlerde ananas yiyin transferden sonra yazıyordu ben araştırırken. Sonra bi çok yerde asla yenmemesi gerekenler arasında okuduğum için riske atmak istemedim ve yemedim hiç ben.ananas hakkınd bilgisi olan var mıdır ? transf sonra yiyen? kan sulandırıyor diye mi yiyoruz?
Benim hiç belirtim olmadı sadece ikinci günden beri karnımı istemsiz kasınca adet sancısı gibi sancılarım oluyo. Sizin belirtileriniz neydi?
tamam hatırladım testin baya belirgindiEvet kuzum dün idrardan aldım ama daha kan testi vermedim
Ya çok sevindim hayırlı olsun .iki embriyo olusmustu de mi sizin ama biri dediniz 5 e geldi kalitesi nasıldı peki .Ilk dememi mi başka dondurulmuş embriyonuz var mı. hadi bakalim ya umutlandim şimdi bazen bi tane bile olsa oluyomuş ben hep çok embriyo olursa şans o kadar artar diye düşündüğüm için.Benim güzel haberim var çok şükür pozitif
Hepsi geçti mi?Regl ağrılarım vardı karın bel ağrısı. Ara arada göğüs sızlaması oluyordu.
Yaa Allahım inşallah size de yaşatsın ama sakın erken yapma hiç rahatlamıyo insan en iyisi kan testiyle öğrenmektamam hatırladım testin baya belirgindisana şimdi en çok sorulacak soruyu soruyorum: İlk günler belirtin oldu mu ? ilaçların neler
Hepsi geçti mi?
Bi doktor bu belirtileri ilaçların yaptığını söylemişti. İlaçlar göğüslerde su toplamaya sebep olduğu için hassaslık yapıyormuş.Regl sancım geçti ama göğüs hassasiyetim var ama eskisi kadar değil
Bi doktor bu belirtileri ilaçların yaptığını söylemişti. İlaçlar göğüslerde su toplamaya sebep olduğu için hassaslık yapıyormuş.
Benimde perşembe günü 12.gün test yap dedi bana doktorSelam kızlar bende ayın 7 sinde transfer oldum 17sinde test günüm. Benim gibi perşembe günü test günü olan varmı
Benimde perşembe günü 12.gün test yap dedi bana doktor
Merhabalarr bende salı günü 8 haziranda transfer oldum Çarşamba günü için baktıracağım. Aynen bende de ilk bir kaç gün batma filan vardı. Şuan hiç bir belirtim yok.Merhababelirtileriniz var mı acaba merak ettim. Benim dün belirtilerim azaldı nedense
Bende de regl sancısı var sizin mesajınızı görünce rahatladım. Regl olcam diye korku vardı içimdeRegl sancım geçti ama göğüs hassasiyetim var ama eskisi kadar değil
Merhabalarr bende salı günü 8 haziranda transfer oldum Çarşamba günü için baktıracağım. Aynen bende de ilk bir kaç gün batma filan vardı. Şuan hiç bir belirtim yok.
Aynen öyle var mı sizde bi belirti falanPerşembe günü çok varmış bekleyen. Ama kimse sabırsızlanıp testte yapmamış sanırım
Bende de regl sancısı var sizin mesajınızı görünce rahatladım. Regl olcam diye korku vardı içimde
Gonapeptyl iğne yaptın mı 3. Gün belki onun etkisiydi. Yeniden yükselmiştir şu an tuttuysaKorkuyu atın üzerinizden bak ben 5.ve 6. Günü dayanamayıp test yaptım birde. 5. Gün çok silikken. 6. Gün yok denecek derecede silinmişti. Yine de umudum var ama
Aynen takılmamak lazımOzaman hepsi ilaç sebepleri çok belirti aramamak gerekiyor
Valla ben yapacam sabahıda beklemeden birazdan :)Korkuyu atın üzerinizden bak ben 5.ve 6. Günü dayanamayıp test yaptım birde. 5. Gün çok silikken. 6. Gün yok denecek derecede silinmişti. Yine de umudum var ama
Gonapeptyl iğne yaptın mı 3. Gün belki onun etkisiydi. Yeniden yükselmiştir şu an tuttuysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?