foling kullanıyorumGünaydın hanımlar folik asiti hangi marka kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
foling kullanıyorumGünaydın hanımlar folik asiti hangi marka kullanıyorsunuz
Ne kdr ayniyiz rabbim saglikla birer kiz versn insallah ikimize deArkadaşlar bana hamilelik belirtilerinizi ve hissettiğiniz cinsiyetleri söyler misiniz benim ilk çocuğum erkek karnımdakinin kız olmasını çok istiyorum ama içimden bir ses erkek diyor
İnşallah canım ya çok istiyorum bendeNe kdr ayniyiz rabbim saglikla birer kiz versn insallah ikimize de
Bende arastiriyorum merak ediyorum o yuzden yenilcek icilcek ne varsa yapalimBen beyin gelisimi icin ceviz ve genel gelisimi icin protein ve calsium agirlikli beslenmeye calisiorum ama farkli bisiler varsa ben de bu bilgilere acigim ☺
Annem gibi bir kiz cocugu hastasi daha :)) anneminde 2 kiz var daha kiz olcagini bilsem hep dogururum diyordu :)) bnde erkek hastasi:) Allah herkesin gonlune gore saglikla versinBişey hissetmiyorum. Hislerim de zaten kuvvetli değildir ama 1 kızım var niyeyse 2.de kız olsa daha çok sevinirdim:)) ama sağlık olsun diyorum tabiki.
Yok yok, normal inek sütü taze geliyor 2 güne bir 2 kg alıyorum kaynatıyorum, esımde ben de ıcıyorum hergun, normalde süt içme huyum cok yoktu, yogurt ıcın de 5 kg alıp yapıyorum 1 hafta gıdıyorGunluk sut dediginiz paket olanlar mi ?
İcimi rahatlatttiniz vallla o zaman bende ev yogurdumu yemeye devam ediyim paket sut iciyorum ama isitmadan iciyorum onda sorun olmaz hrraldeYok yok, normal inek sütü taze geliyor 2 güne bir 2 kg alıyorum kaynatıyorum, esımde ben de ıcıyorum hergun, normalde süt içme huyum cok yoktu, yogurt ıcın de 5 kg alıp yapıyorum 1 hafta gıdıyor
İlk çocuğum kız sağ tarafımda hissediyordum bu solda o yüzden erkek diye düşünüyorum bakalım hayırlısı Rabbim hayırlısıyla sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinArkadaşlar bana hamilelik belirtilerinizi ve hissettiğiniz cinsiyetleri söyler misiniz benim ilk çocuğum erkek karnımdakinin kız olmasını çok istiyorum ama içimden bir ses erkek diyor
Bir haftadır, hergun 3 tane ceviz, 2 bardak süt, yogurt, muz yiyorum, balık yedik dün bugun ıspanak yapıcam, bi tane de nar yiyorumArkadaslar sizlerin bebege faydali olsun diye ekstra yediginiz biseyler var mi ?
Paket sütlerin, günlük olanından deıl mı, yine de ısıtıp ıcın sız benceİcimi rahatlatttiniz vallla o zaman bende ev yogurdumu yemeye devam ediyim paket sut iciyorum ama isitmadan iciyorum onda sorun olmaz hrralde
haftana göre düşük die mi? yoksa eski değerine göre mi düşük?Malesef beta hcg 5900 çıktı önümüzdeki hafta tekrar ultrason bakılıp kürtaj yapılacak
Hadi ya oo ben hep özenmişimdir 2 kız kardeşlere. Hayirlisi olsun diyelimAnnem gibi bir kiz cocugu hastasi daha :)) anneminde 2 kiz var daha kiz olcagini bilsem hep dogururum diyordu :)) bnde erkek hastasi:) Allah herkesin gonlune gore saglikla versin
Hazır yogurt tan ben tat alamıyorum bi de yaİcimi rahatlatttiniz vallla o zaman bende ev yogurdumu yemeye devam ediyim paket sut iciyorum ama isitmadan iciyorum onda sorun olmaz hrralde
Geç döllenme olmus olamaz mı? Sata göre kucuk tur belkı deMalesef beta hcg 5900 çıktı önümüzdeki hafta tekrar ultrason bakılıp kürtaj yapılacak
Amin bende tam tersi oğlumu sağımda hissetmiştim bu bebekte ilk günden beri sol kasığımda ağrı ve batma var hadi hayırlısı bakalım:))İlk çocuğum kız sağ tarafımda hissediyordum bu solda o yüzden erkek diye düşünüyorum bakalım hayırlısı Rabbim hayırlısıyla sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Benımkı asılama yumurta soldaydı bakalım ne olcak, ama genelde asılama tup bebek te erkek daha cok oluyor dıyolarAmin bende tam tersi oğlumu sağımda hissetmiştim bu bebekte ilk günden beri sol kasığımda ağrı ve batma var hadi hayırlısı bakalım:))
Belli olmaz o , dua edin hakknızda hayırlısı olsun .. hemen üzülmeyinMalesef beta hcg 5900 çıktı önümüzdeki hafta tekrar ultrason bakılıp kürtaj yapılacak
Haftaya göre normal bı değer aslında ama ayın 26 sında 99 çıktı benim beta o yüzdenhaftana göre düşük die mi? yoksa eski değerine göre mi düşük?