- Konu Sahibi puccakanka
valla cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcamneyseki busabah 58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerine üstünüze afiyet bigüzelde yedimabur cubur hikayeme girmiyorum bile
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmakneyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee
Triendycim sakin kanma esine lutfen valla ben senden daha heyecanliyim kazanman icin iddiayi. O sana ye dedikce iddam bitince zaten yiycem de, hatta parti yap kendine, bol alisverisli. Yazada giriyoruz citir citir giyinirsin, bide hava atarsin ustune.
Bugun bende mutluyum sukur yeniden vermeye basladim, bi suredir 62 de takili kalmistim.