• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

55 kilo olmalıyım ve benim 1 ay sürem var(başarıcam)

valla cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113::63:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcam:37:neyseki busabah
58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,:27:
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerine:56: üstünüze afiyet bigüzelde yedim:17:abur cubur hikayeme girmiyorum bile:6::51:
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmak:19::47:neyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee:16::16:

Triendycim sakin kanma esine lutfen valla ben senden daha heyecanliyim kazanman icin iddiayi.:50: O sana ye dedikce iddam bitince zaten yiycem de, hatta parti yap kendine, bol alisverisli. Yazada giriyoruz citir citir giyinirsin, bide hava atarsin ustune. :12::12::12::47:
Bugun bende mutluyum sukur yeniden vermeye basladim, bi suredir 62 de takili kalmistim.

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

TRENDY BU KÜRÜ İDDAYA YAKIN DENESENE Bİ BELKİ VERİRSİN İKİ KİLO:34: BEN BİŞEY OLMAZSA YARIN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Guzele benziyor kahvalti zaten hergunku alistigim sekilde ( yani son 2 aydir) kalan kismida gayet saglikli gibi mutlaka denemeyi dusunuyorum

valla cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113::63:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcam:37:neyseki busabah
58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,:27:
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerine:56: üstünüze afiyet bigüzelde yedim:17:abur cubur hikayeme girmiyorum bile:6::51:
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmak:19::47:neyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee:16::16:

Tugbacim bende sana 5 gunde 5 kilo diyetini onericem son hafta mutlaka dene ben dun bitirdim 2 kiloya yakin gitti 5 gunde , seninle kilolarimiz ve boylarimiz hemen hemen ayni mutlaka dene son care olarak
O İDDAYİ SEN KAZANMALİSİN MUTLAKA :kkk: :51:

ay canım ne kotu bır ıddaya gırmıssın sen senın kazanman sart mutlaka bu durumda ve bız arkadsların olarak kkulubu olarak hepimz destekcınız yemede lutfen bu ıdadayı bız kaznalım kadınlar neymıs gorsunler kocalarımız bızım mutlu olmamız varken ısın ucunda nıyekı onlar mutlu olsunlar yok bu fırsatı onlara vermeyelım sana guvenıyoruz arkandayız basarman dıleğimle canım sonucta hepımız mutlu olcaz cunku bu macı bır kadın kazancak :72::72::72::72::72::72::72::72:ınsalahhhh:49::49::49::49::49:
ay canımya çok sağol fena mahçup ettin beni:26:dahada gaza geldim şuanda,inan kendimi salmak üzereydim,,nedenine gelince,eşim gündüze döndü yani sabah 7de gidip 5te gelicek akşam yemeğini beraber yemek zorundayız yani,,ben dedim,daha iddaa bitmedi hile yapıyosun akşam eve gelmekte nerden çıktıı:47::19:ben sana 3hafta akşamcıyım dedim 3hafta bitti gündüze döndüm dei,,doğru demişti öyle ama zaten 10nisana 1hafta kaldı,ve ben geçtiğimiz 3günü anlattım size dün:50:ve dün 58.8 çıkmıştım ama neyseki dünde azcık çozutmama rağmen bugün tartıda 58.1i gördüm,ama bu akşamda saat 19.30da yemek yedik,,bayada yedim doyurdum karnımı ama en çok salataya hücum ettim,şimdi dahada azmetmem gerek sizin gücünüzle başarıcam inşallah:16::17:
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

TRENDY BU KÜRÜ İDDAYA YAKIN DENESENE Bİ BELKİ VERİRSİN İKİ KİLO:34: BEN BİŞEY OLMAZSA YARIN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
detox bu canım biliyorum yapmıştım 2kere,ilkinde pek uyamadığım halde bigünde 1.300gr vermiştim,işe yarıyo yani,,ama ikincide tam uymama rağmen pek fazla verememiştim,,ya zaten ben akşamları nesfitle kapattığım için güzel kilo veriyodum,,bundan sonra akşamları yemek yemek zorunda kalıcam:50::37:ama şu varki yemek yiyorum diye ,sabahtan içmeye başladığım bu detox çorbasını akşamda yemek niyetine eşime çaktırmadan 2kase yerim,yarın ayran almam gerek,yoğurtla yiyemedim hiç,ama ayranla çok güzeldi tadı:56:teşekkür ederim canım:34:
bide sana tavsiyem tartıya çıkacağın günden önceki gün saat 3 veya 4tensonra hiç bişey yeme öyle insan daha az çıkıyo:34:
eveeet teşekkür ederiiim:38: farkındayım ne zaman erken yemeği bıraksam güzel vermiş çıkıyorum sabah,ogünden önceki gün dediğin gibi dahada erken bitireyim yeme işlemini:23::16::16:
Triendycim sakin kanma esine lutfen valla ben senden daha heyecanliyim kazanman icin iddiayi.:50: O sana ye dedikce iddam bitince zaten yiycem de, hatta parti yap kendine, bol alisverisli. Yazada giriyoruz citir citir giyinirsin, bide hava atarsin ustune. :12::12::12::47:
Bugun bende mutluyum sukur yeniden vermeye basladim, bi suredir 62 de takili kalmistim.
çok haklısın inanın dahada pis hırslandım şuan iyiki girip okumuşum,,hiçbişeyde canım istemiyodu sürem azaldıkça heleki uğraşıp didinip 57kiloyu görüp eşim yüzünden 3günde tekrar 58.8olmak moralimi sıfırlamıştı,,halada diyo bugün şurda 1haftan kalmış ha gayret:19:gıcık:4:
senin adınada sevindim,inşallah başarıcaz:16:

Tugbacim bende sana 5 gunde 5 kilo diyetini onericem son hafta mutlaka dene ben dun bitirdim 2 kiloya yakin gitti 5 gunde , seninle kilolarimiz ve boylarimiz hemen hemen ayni mutlaka dene son care olarak
O İDDAYİ SEN KAZANMALİSİN MUTLAKA :kkk: :51:
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
ben bakmıştım o diyete biara pek kesmemişti,ama dediğin gibi son çare olarak yapılacaklar arasına koyarım belkii,gerçi çok az sürem kaldı amaa:31::31:

iddamın bitmesine 1hafta kaldı ve ben dün 58.8kg görmüştümya:26:,dün pek fren yapamasamda yinede bugün 58.1kg geldim,,artık eşim akşamları evde olucak gündüze döndüü,napcam bilmem bu akşam 19.30da yemek yedik,,ben 55 nasıl olucamyaa,akşam geç yemek yiyince gitmiyo kilo milo bendee:25::25:ooooy ooy,:31::50::50:

Son düzenleme:
canım benım aksamları bır hafta yemek yeme bence sofraya otur brokolı vekarnıbahar hasla lımon sık oyle ye bırde yoğurt onların yanında
ben hıc aksam yağlı bısey yemedım ıkı ay tuzda yemedım hatta yaptığım yemeklerden bıle hıc yemedım kabak ve lahanayı da bu hafta ye bu saydıklarımı aksam yemeği olarak hazırla ve onun harıcıde bıseyde yeme sakın boyle seyler cok cabuk kılo verdıyo ve senın kıloyu verıp bu ıddayı kazan man da sart lutfen kazanıncada partı verırsın canın cektıklerını bende son bes kılo kala boyle bır ıdda dusunuyom fırsat bu fırst değerlendırelım demı ama sekerım :16::16::16::16:

canım benım aksamları bır hafta yemek yeme bence sofraya otur brokolı vekarnıbahar hasla lımon sık oyle ye bırde yoğurt onların yanında
ben hıc aksam yağlı bısey yemedım ıkı ay tuzda yemedım hatta yaptığım yemeklerden bıle hıc yemedım kabak ve lahanayı da bu hafta ye bu saydıklarımı aksam yemeği olarak hazırla ve onun harıcıde bıseyde yeme sakın boyle seyler cok cabuk kılo verdıyo ve senın kıloyu verıp bu ıddayı kazan man da sart lutfen kazanıncada partı verırsın canın cektıklerını bende son bes kılo kala boyle bır ıdda dusunuyom fırsat bu fırst değerlendırelım demı ama sekerım :16::16::16::16:

sağol canım,dün burdaki yazıları okuduğumdan beri içim içimi yiyor valla,,yemiycem diye diye dün akşam yemekten sonra bitane elma yedim atıştırmalık hiçbişey yemedim:16:siyah çay içerdim,ama dün akşam yeşil çay içtim bide biberiye arkasından yatarken yine yeşil çay içtim,iştah kapatıyo ne de olsaa,,ben brokoli sevmemde lahanaya bayılırım,,ama evde yok,çok sıkta alınmaz lahana eve:26:alışverişte cumartesileri yapılır eşim yapar genelde,,arada beraber gideriz,şimdi lahanayı nasıl alcam ben:31::15:halledicem bunu bişekilde iyice kafam karıştı,akşamları olabildiğince yememeye çalışcam,gerekirse nesfiti eşim gelmeden önce yerim,o gelincede yaptığım yemeklerden en hafif olanını en azından sadece çorba kaşıklarım eşimde bişey anlamaz:56::32:

kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,:47:,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum:25:şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,:41:

bu arada perşembe kına, cumada düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyem:21::1:gelenleri karşılıcakmışım peeff
:31:neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa:31:bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi:37:bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun:23:cevap veremedi gözlerini kaçırdı :9:ay kıskancak zamanı bulduuu:9:

işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar:16::16:

Eki Görüntüle 382554 Eki Görüntüle 382555
Eki Görüntüle 382557 Eki Görüntüle 382559
Eki Görüntüle 382556 Eki Görüntüle 382553 Eki Görüntüle 382551 Eki Görüntüle 382552 Eki Görüntüle 382558

eşim bu elb
iseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne:17::1:
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii:37::19::41:

Son düzenleme:
valla ben cok beğendım canım elbıseyıde ayakkabıyıda ıkısınıde gıy super valla da burada genc kız gıbısın valla masallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,:47:,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum:25:şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,:41:

bu arada perşembe kına, cumada düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyem:21::1:gelenleri karşılıcakmışım peeff
:31:neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa:31:bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi:37:bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun:23:cevap veremedi gözlerini kaçırdı :9:ay kıskancak zamanı bulduuu:9:

işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar:16::16:

Eki Görüntüle 382554 Eki Görüntüle 382555
Eki Görüntüle 382557 Eki Görüntüle 382559
Eki Görüntüle 382556 Eki Görüntüle 382553 Eki Görüntüle 382551 Eki Görüntüle 382552 Eki Görüntüle 382558

eşim bu elb
iseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne:17::1:
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii:37::19::41:

canım ayakkabılar gayet şık duruyo neden izin vermedi ki? bu arada iddaa nı takip ediyrum ve kesinlikle seni destekliyorum başaracağına inanıyorum

burdayım kızlar geldim:17::3::3:,,uzatmalara gidiliceği ta başlardan belliydi,eşim pek kabul etmesede,onun yüzünden hem akşamları yemek yiyerek hemde düğüne gittiğimiz 3gün zarfında epey çozuttuğumunda farkında olduğu için,heleki ben yemiycem dedimde düğün evinde ve salonunda yeye düşünme kiloyu şimdi demişti,dünde yatarken doğum gününe kadar süre veriyorum sana demesimi,(18.05.2012):53:
bende sabah yemekte tekrarladım doğum günüme kadar zaman verdinya ama ben 55igörür görmez kazanmış olurum 1hafta yeter falan dedim,oda ben sana boşuna zamanmı veriyorum tam o tarihte 55 göstercen dedi,bende 1aydaha streste yaşayamam ben dedim,sen bu hafta akşamları evde değilsin 1de geliyosunya bu hafta yeter bana dedim,bide acındırdım kendimi,senin yüzünde başladığım kilodayım nasıl vercem bilmem dedim:27:ama dün lahana ,diyetine başladım:56:ve dün sabah 58.4 geliyodum,akşam yatmadan önce tartıldım 57.9 olmasınmı:52::52:nasıl sevindim dedim lahana ne mübareksin sen:32::16:
bu sabahta 57.5geldim yani bi günde 900gr:46::46:
lahana diyetini baya bi araştırdım 1haftada 8kilo verdiriyomuş,ben tam olarak uyamıycam en azından kahvaltıda baya bi yiyorum ,eşim olduğu için:31:
ama sonrası devamlı lahana çorbası:23:,bakalım bu akşam kaç çıkıcam:24:dün çok su içemedim(8bardak su falan) 1bardakta yeşil çay içebildim,ama bugün bol su içicem bu diyette önemli olan bu zaten:7:bakalım bu hafta sonuna kadar görürüm umarım,çocuklardan pek fırsat kalmıyo pek girmeye kusura bakmayın,hergün en azından bi mj yazmaya çalışırım:54::54:

bugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldim:46: bu resimde kanıtım:12::1:bu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloo:23::nazar:bekle beni aşkım ben geliyorum:41:artık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan:36:,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoo:27:daha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa:12::32::9:

$heyy (21).jpg

Back