2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benımkı asılama yumurta soldaydı ☺bakalım ne olcak, ama genelde asılama tup bebek te erkek daha cok oluyor dıyolar 😇
Evet erkek oluyor genelde benim iki arkadaşımda tüp bebekti birinin bir oğlu diğerinin iki oğlu oldu biz arkadaş grubu olarak hep erkek doğurduk birimizinde kızı yok valla:))

Geç döllenme olmus olamaz mı? Sata göre kucuk tur belkı de
Bu tabiki bı ihtimal canım ama 2 katı artmiyor Muş değer tek ihtimal biri devlet bıri özel olduğu için referans değerleri farklı olabilir dedi onun için haftayı bekleyin dedi

Kızlar hamilelikte çiğköfte yemenin bir zararı var mı evde çiğköfte var yiyemiyorum bir zararı olur diye ama canım çekti :KK70:

• Beğen
Reactions: H E
Evet erkek oluyor genelde benim iki arkadaşımda tüp bebekti birinin bir oğlu diğerinin iki oğlu oldu biz arkadaş grubu olarak hep erkek doğurduk birimizinde kızı yok valla:))
Benim tüp bebişim kız oldu 😀evet bilimsel araştırmalara göre normal gebelik ihtimali de olmak üzere erkek olma olasiliği Bi tık daha fazlaymış.

Malesef beta hcg 5900 çıktı önümüzdeki hafta tekrar ultrason bakılıp kürtaj yapılacak🥺
İnşalah hakkında hayırlısı neyse p olur
Bir haftadır, hergun 3 tane ceviz, 2 bardak süt, yogurt, muz yiyorum, balık yedik dün bugun ıspanak yapıcam, bi tane de nar yiyorum
Canım nar kanı sulandırdınız için ilk zamnalar 1 tane yememizi önermiyoalr bilgin olsun hafta 1 tane bitirirsen daha iyi olur . Biz işimizi sağlama alalım

Kızlar hamilelikte çiğköfte yemenin bir zararı var mı evde çiğköfte var yiyemiyorum bir zararı olur diye ama canım çekti :KK70:
İçinde çiğ et ypksa yiyin biley olmaz yeşillikleri güzel yıkayın. Ben çok tüketirim ilk hamileliğimde bulantıma iyi gelen tek şey acıydı

Benim tüp bebişim kız oldu 😀evet bilimsel araştırmalara göre normal gebelik ihtimali de olmak üzere erkek olma olasiliği Bi tık daha fazlaymış.
Ay ne güzel kızın var darısı bana ve benim gibi kız çocuk isteyenlerin başına 🥰

belki geç döllenme falandır beklenmez mi dio dr lar?
Ya haftayı bekleyelim iki hastanenin arasında ki referans degeride olabilir haftayı bekleyip yapalım dedi kesede çok küçük diyorlar sabah kan dolaşımı var demişlerdi bence geç döllenme de olabilir şaşırdım valla ne yapacağımı haftaya kadar beklemek en iyisi galiba

• Beğen
Reactions: H E
Ya haftayı bekleyelim iki hastanenin arasında ki referans degeride olabilir haftayı bekleyip yapalım dedi kesede çok küçük diyorlar sabah kan dolaşımı var demişlerdi bence geç döllenme de olabilir şaşırdım valla ne yapacağımı haftaya kadar beklemek en iyisi galiba
aynen zmn ve sabır en iyi şey bu süreçte canım sonu güzel olsn inşallah :dua:

Bence de bekle sonra aklında hep kalır..
Zaten kese atılmaya başlanınca kanama alanları oluşuyo . Ben emin olmak için 2 hafta bekledim . En son artık kanama alanı oluşunca ağrı çekmemek için sonlandırdık

X