• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

55 kilo olmalıyım ve benim 1 ay sürem var(başarıcam)

herkeze tünaydııııııınnnnnnn:3::3::3:

60.2kg'yle başlamıştım nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim ,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,:37:2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum:56:

bugün
57.7kg yi gördüm:82::64::64::64::64::64::64::64:

herkeze tünaydııııııınnnnnnn:3::3::3:

60.2kg'yle başlamıştım nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim ,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,:37:2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum:56:

bugün
57.7kg yi gördüm:82::64::64::64::64::64::64::64:

serbest günlerde de diyet mi yaptın canım?
yoksa baya baya bozdun mu diyetini? :))

Triendy21 yardım et banaaa :( 69 kiloyum boyum 1.72 ne yapıcam yaa bunalıma girdim resmen :( sabah okula giderken light sütle special k yiyorum
öğle arası orda salata yada form bisküvi falan
gelincede yemek yiyorum 5 bucuk gibi.
yürüyüş te hergün 30 dk en fazla :(
spora vaktim kalmıyo :/
6dan sornada bişey yemiyorum bi de 2 lt su artı yeşilçay...

Son düzenleme:
trendy diğer konunda fotoğraflarını gördüm çok değişmiş süper olmuşsun eşinin kıskandığı kadar var darısı bana inşallah;) ben de şimdi 65.7 kiloyum yani sabah öyleydim ama senin 66 kilo halin daha ince boyum 170 oldukça sıkılaşmışsın yani hızla ilerliyosun bu gidişle hedefe ulaşırsın ben de 66.5 takılmıştım 10 gün tekrar inişe başladım geçenlerde 3 gün aburcubura dadanmıştım neyseki çok geç kalmadan toparlandım
her ikimize de hızla kilo vermeler

serbest günlerde de diyet mi yaptın canım?
yoksa baya baya bozdun mu diyetini? :))
baya baya bildiğin çozuttum,ne saat belli ne öğün belli,nede akşam yemeğinin geç yenmesi önemlii:53:akşam yemekten sonra yenilen meyve ve kuruyemiş çekirdek dahil cabası,e gündüzleri yediğim aburcuburlarıda unutmamak lazım,,ama abartarak değil tabii:ssz:
Triendy21 yardım et banaaa :( 69 kiloyum boyum 1.72 ne yapıcam yaa bunalıma girdim resmen :( sabah okula giderken light sütle special k yiyorum
öğle arası orda salata yada form bisküvi falan
gelincede yemek yiyorum 5 bucuk gibi.
yürüyüş te hergün 30 dk en fazla :(
spora vaktim kalmıyo :/
6dan sornada bişey yemiyorum bi de 2 lt su artı yeşilçay...

bak benim nesfitle uygulamam şöyle oluyoo
:42::34:
biz sabahları erken kalkmadığımız için genelde,eşim 15te işe gidiyo,oyüzden kahvaltıyı 11-12 bazende 13te yapardık,,şimdi ben kahvaltının önemini iyice öğrendiğimden ötürüki çok yanlış yapıyomuşum,,sabah 8de kalkıp 2bardak suyumu içip,azcık zaman bekliyorum 8.30gibi nesfitimi yiyorum(yarım bardak y.yağlı süt-5y.k.nesfit)
10.30-11gibi meyve bitki çayı veya 3kaşık yoğurt veya beyaz leblebi bi avuç yiyorum,kuru üzüm yiyorum,
öğlen 12-12.30gibi eşim kalkmış oluyo ozamana kadar bende kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yanında ek olarak bi çeşit yemek yapıyorum farklı yani ,mesela bu süre zarfında yeşil fasulye yaptım zeytinyağlı,menemen-fırında kelebek(tavuğun bi organıya tam neresi:44::1:)-makarna-fırında patates-pırasalı yumurta-başka aklıma gelmiyo bunları yaptım hergün öğle öğününde kahvaltıya eşlik ettiler:56::23:bol yeşil salata ve yoğurt yedim yanlarında peynirimi zeytinimi e bide bikaçgündür kaymak yiyorum öğlen:56:bir bardakta siyah çay içiyorum(esmer toz şeker 1kepçe atıyorum:nazar: ),,
sonraki arada yine bitki çayı meyve-leblebi-kuru üzüm bunlardan yiyorum,suyumuda içiyorum bol bol:7:akşam 18.30 bazen 19. hatta 19.30da bile yediğim oldu nesfit yapıp yiyorum,sonrasında bitki çayı ve su,,acıktığımdada leblebi yedim bol bol fazla kaçırdım geçen paket bitti:17::9:
ama genelde pek iştah kalmadı bitki çayları ve su yeterince tok tutuyo şişiriyo,,
ödüllere gelince cuma cumartesi serbest gün,,neyinezaman yediğimi sorma inan arapsaçı vaziyetinde:25::52:ama çok mutlu oluyorum stres falan yok,,eşim sağolsun yedikçe banada yediriyo:1:
bazen pazar günleride dikiş tutturamadım ondada serbest gün oluyodu ama akşam nesfitle kapıyodum günü,,gündüzleri gofret yedim ödül olarak cipsleride hüplettim,ama cidden abur cubur eksikliği başlamış vucutta,karbonu yeterince almıyorum sanırım,çok zayıfladı bünyem oyüzden arada karbonu yüksek bişeyler yiycem:39::23::32:
işte bukadar biraz uzun olmuşyaaa,bu kafaylada iyi anlatmışım haaa:51::12::1:

trendy diğer konunda fotoğraflarını gördüm çok değişmiş süper olmuşsun eşinin kıskandığı kadar var darısı bana inşallah;) ben de şimdi 65.7 kiloyum yani sabah öyleydim ama senin 66 kilo halin daha ince boyum 170 oldukça sıkılaşmışsın yani hızla ilerliyosun bu gidişle hedefe ulaşırsın ben de 66.5 takılmıştım 10 gün tekrar inişe başladım geçenlerde 3 gün aburcubura dadanmıştım neyseki çok geç kalmadan toparlandım
her ikimize de hızla kilo vermeler

:16:amin canım:54:

Son düzenleme:
Çok süper anlatmışsın canım teşekkür ederim aslında bu işi stres yapmaya basladınmı olmuyor bende çok yaglı tuzlu abartılı şeyler yemiyorum ekmek yemiyorum mesela..ama spor yok bide ne yedigim belli olmuyo okulda oldugum için :( düzensizlk yani..

kilo bildirimim kızlaaarrr:12::nazar:

iddaa Başlangıç:60.2 kg:19:
Geçen hafta:58.8 kg:24:
Bu hafta:57.1 kg:62:

Giden:1.700gr:64:
Toplamda giden:3.100 kg:65::46:
Hedef:...55 kg:10:(10nisan''uzatmalar hariç'')

:ssz:sözde bugün başlıyodu serbest günüm:37: ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermii:23:gittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadım:39::27:ama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaa:17::9:öyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yanii:23::56:durum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş:32::31:

Triendy21;Senin günlüğünü ve zayıflama hikayeni büyük bir keyifle takip ediyorum.

Umarım kalan o 2 kilocuğuda verir iddaayı kazanırsın:34:

Fıstık hatuncum emınım cok fıstık gıbı olmussundur canım sana bısey sormak ıstıyorum ben dıyet yapmata basladığımda 85 tım uc ayda 72 oldum yanı bu ay uc kılo verdım ıkı ayda on vermıstım ve hocam dedıkı duraklama donemın her ay bes kılo veremezsın ıkı ay verıp durur dedı bu sende de oldumu ve sen nasıl verdın merak edıyom on kılo daha vermek ıstıyom kısmetse sen muradına erdın canım darısı bızlerın basına :16::16::16::16:

tebrikler çok iyi gidiyorsun.artık hedefine ulaşman ve onu korumanı dilerim.daha da inmene gerk yok dimi?canım bende ibşey soracağım.ben nesfiti çok severek yiyorum ama içne elma doğrayıp 3-4 tane cevizde koyuyorum yarım yağlı sütle.bu şekilde yapsam öğlnde sade yesem,akşam normal yemek yesem işe yararmıki?yani akşam yemek mi daha faydalı yoksa öğleyi bu şekilde geçirsem de olurmu?akşam çocuklar ve eşimle yiyirz 7 gibi kendime ayrı hazırlasam zor olur.çocuklard aaynısını yemek isterler seviyorlar çünkü

valla cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113::63:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcam:37:neyseki busabah
58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,:27:
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerine:56: üstünüze afiyet bigüzelde yedim:17:abur cubur hikayeme girmiyorum bile:6::51:
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmak:19::47:neyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee:16::16:

buarada sağolun kızlaryaa,inşallah iddayı kazanıcam,,ama uzatmalara gitmezsek pek ümidim yok 10günde 3kilo vermeye:31:neyse bakalım deniyip görücem,,iddaa ne üzerine hemen söyliyim,saçma gelebilir ama benim için çok ciddi bi mesele olur bu konu,,ben kazanırsam şartsız şurtsuz her istediğimi alıcak hemde ne olursa olsun,,:16::16:
ama eşim kazanırsa istediği her an dışarı çıkabilicek ve hiç hesap namına bişey sormıycakmışım artı izinde almadan gidebilirmiş,yani formalite icabı ben çıkabilirmiyim arkadaşlarla dışarı diycek ama benim ağzımdan hayır kelimesi asla çıkmıycak,el mahkum kabul edicem ve bu daimi olucak böylee,ve ben kaldırabilicemi sanmıyorum,gerçi şimdide pek takmaz beni ama ne yapar eder gönlümü alır çıkmak için izin kopartır,ama o kazanırsa iddayı öyle bişey yapma gereğide duymıycak ne fena benim açımdan,,neyse kızlar işte bunun üzerine girdik bakalım iyim etiim kötümü bilmiyorum ama yapcak bişi yok:5:

ay canım ne kotu bır ıddaya gırmıssın sen senın kazanman sart mutlaka bu durumda ve bız arkadsların olarak kkulubu olarak hepimz destekcınız yemede lutfen bu ıdadayı bız kaznalım kadınlar neymıs gorsunler kocalarımız bızım mutlu olmamız varken ısın ucunda nıyekı onlar mutlu olsunlar yok bu fırsatı onlara vermeyelım sana guvenıyoruz arkandayız basarman dıleğimle canım sonucta hepımız mutlu olcaz cunku bu macı bır kadın kazancak :72::72::72::72::72::72::72::72:ınsalahhhh:49::49::49::49::49:

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

TRENDY BU KÜRÜ İDDAYA YAKIN DENESENE Bİ BELKİ VERİRSİN İKİ KİLO:34: BEN BİŞEY OLMAZSA YARIN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM

bide sana tavsiyem tartıya çıkacağın günden önceki gün saat 3 veya 4tensonra hiç bişey yeme öyle insan daha az çıkıyo:34:

Back