2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu tabiki bı ihtimal canım ama 2 katı artmiyor Muş değer tek ihtimal biri devlet bıri özel olduğu için referans değerleri farklı olabilir dedi onun için haftayı bekleyin dedi
Bak en azından bu son gıttıgın doktor kesıtıp atmamıs, umudunu hıc kaybetme, haftaya kadar neler olur neler ❣️❤️sana dua edıcem 😘🙏🏻

İnşalah hakkında hayırlısı neyse p olur
Canım nar kanı sulandırdınız için ilk zamnalar 1 tane yememizi önermiyoalr bilgin olsun hafta 1 tane bitirirsen daha iyi olur . Biz işimizi sağlama alalım
Yaa ben günde 1 tane yıyordum faydalı dedıler, hatta bi taneyi 2 kısı yıyoruz, yemiyim o zaman

• Beğen
Reactions: H E
Eve
hadi yaa ne kdr tersiz miden de bulanmış bnm hiç bulanmamıştı sadece tatlı yiynce bulanıo yiyememiştim o yüzden :)
Benim bulantılarıma bitter çikolata falan iyi geliyordu düşün artık öyle değişik biriyim :KK70:

Yaa ben günde 1 tane yıyordum faydalı dedıler, hatta bi taneyi 2 kısı yıyoruz, yemiyim o zaman
Evet faydası vardır hiç yememezlikte yapma ama 1 tane yeme bence . Eşinle yarı yarıya yiyebilirsin .
dktorum hiçbirşeyi yasaklamadı herşeyi ye tadına bak abartmadan derdi .

Evet faydası vardır hiç yememezlikte yapma ama 1 tane yeme bence . Eşinle yarı yarıya yiyebilirsin .
dktorum hiçbirşeyi yasaklamadı herşeyi ye tadına bak abartmadan derdi .
Mevsiminde taze yıyın diyolar ya ben de zamanı gecmeden tuketeyim dedim, buz yazıda faydalarından bahsediyor, benım yedıgım tatlı nar

Eklentiler

• Screenshot_20201014_160454_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201014_160454_com.android.chrome.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 26
  • Beğen
Reactions: H E
Kızlar hamilelikte çiğköfte yemenin bir zararı var mı evde çiğköfte var yiyemiyorum bir zararı olur diye ama canım çekti :KK70:
çiğ et tüketiminin yasak olduğunu içerisinde bi bakterimi ne varmış die duymuştum kızıma hamileyken bu sebepten yememeye özen gosteriyordum

Evet arkadaşlar ben bir konuya daha değinmek istiyorum ben şimdiye kadar bacaklarımda birkaç kere tüy dökücü krem kullanmıştım ve hafif kızarıklık ve kaşıntıdan başka birşey olmamıştı o da krem sürünce geçmişti zaten ama şimdi genital bölge de kullanmak istiyorum bir zararı olur mu acaba bebek açısından

çiğ et tüketiminin yasak olduğunu içerisinde bi bakterimi ne varmış die duymuştum kızıma hamileyken bu sebepten yememeye özen gosteriyordum
Öyle mi diyorsun neyse ben en iyisi yemeyeyim işimi garantiye alayım:))

Selam kızlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olacağım sat 12 Eylül benimde ekleyin

Selam kızlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olacağım sat 12 Eylül benimde ekleyin
Birde ben battan 5 gün önce kan testiyle öğrendim hcg 503 çıktı 2 gün sonra 1473 çıktı yarın doktor randevum var değerler fazla değil mi risk mi yani ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı

Evet arkadaşlar ben bir konuya daha değinmek istiyorum ben şimdiye kadar bacaklarımda birkaç kere tüy dökücü krem kullanmıştım ve hafif kızarıklık ve kaşıntıdan başka birşey olmamıştı o da krem sürünce geçmişti zaten ama şimdi genital bölge de kullanmak istiyorum bir zararı olur mu acaba bebek açısından
Bi Zarari olmaz heralde sonucta iceriye felan girmiyor ama yinede bilemiyorum🙄

Mevsiminde taze yıyın diyolar ya ben de zamanı gecmeden tuketeyim dedim, buz yazıda faydalarından bahsediyor, benım yedıgım tatlı nar
Canım bende duyduğumu söyledim böylesi içime sindi . Kendini en iyi sen tanırsın içine nasıl sinicekse öyle yaP . Hatta doktoruna danış ye derse yersin . Bende çok Yemek istiyorum ama korktuğum için çekiniyorum 😂

X