2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Herkese günaydın güzel hamişler
Ben dün acile gittim özelde acil kadın doğum bulamadım devlete gittim gitmez olaydım neyse doktor kese var bebeği görmedim sağlıklı ya da sağlıksız gebelik diyemem yarin polikliniğe git baksınlar dedi sanırım boş gebelik yaşıyorum bu duruma da alıştırmaya başladım kendimi rabbim hayırlısıyla doğru zamanda yine sağlıkla verir kucağına diye düşünerek tevekkül ediyorum. Ama perşembeye kadar aranızda olmaya devam edicem hep dedim hayat sürprizlerle dolu sonuçta..dün biraz kötüydüm yazamadım o yüzden sabah hemen haber vereyim dedim size umarım herkes iyi uyanmıştır

Günaydın canım. hemen bozma moralinİ dur bakalım. Perşembe mi gideceksin polkliniğe? Evet keşke gitmeseydin iyice şüphede bırakmış seni adam ya.

Kızlar günaydın nasılsınız?? Benim bat bugün :) bozulmazsam eğer yarın sabaha test yapmaya niyet ettim. Dün akşamdan beri çok belim ağrıyor. Ya kırmızılar gelecek yada haberleri alıcam nasipse arafta kalmaktan yoruldum bu ay yaa düşünmek yordu beni

Ben dün acile gittim özelde acil kadın doğum bulamadım devlete gittim gitmez olaydım neyse doktor kese var bebeği görmedim sağlıklı ya da sağlıksız gebelik diyemem yarin polikliniğe git baksınlar dedi sanırım boş gebelik yaşıyorum bu duruma da alıştırmaya başladım kendimi rabbim hayırlısıyla doğru zamanda yine sağlıkla verir kucağına diye düşünerek tevekkül ediyorum. Ama perşembeye kadar aranızda olmaya devam edicem hep dedim hayat sürprizlerle dolu sonuçta..dün biraz kötüydüm yazamadım o yüzden sabah hemen haber vereyim dedim size umarım herkes iyi uyanmıştır
Birtanem kaç haftalıksın? Ümitsizliğe kapılma. Hatırlıyorum oğlumda. Öğrenir öğrenmez (cahillik) doktora koştuk. 4+3 haftada. Sonra kese dahi yoktu taktir edersinki.. doktorumda boşuna muayene ücreti vermiş olma tam 10 gün sonra yine gel dedi. 10 gün sonra gittim, 6 haftalıktım tam olarak, ve kese vardı bebek yoktu. Hadi sana kıyak yapayım 10 gün sonra yine gel bebeği görelim reçete girişi yaptırırım sana dedi tam 8de bebeği gördüm ki oda çok zor görüldü

Kızlar günaydın nasılsınız?? Benim bat bugün :) bozulmazsam eğer yarın sabaha test yapmaya niyet ettim. Dün akşamdan beri çok belim ağrıyor. Ya kırmızılar gelecek yada haberleri alıcam nasipse arafta kalmaktan yoruldum bu ay yaa düşünmek yordu beni
Günaydın inşallah kırmızılar gelmez de hamişsindir 🙏 kendini kötüye de iyiye de alıştır. benim de bat 4 gün sonra hayırlısı Allahtan 🙏

M merve_eymen canım istersen özele git bugün. Bu şekilde bekleme perşembeyi :KK43: özeldeki aletler daha yeni ve vajinal yolla bakarsa mutlaka görür doktorun

Günaydın canım. hemen bozma moralinİ dur bakalım. Perşembe mi gideceksin polkliniğe? Evet keşke gitmeseydin iyice şüphede bırakmış seni adam ya.
Heveslenmem daha kötü olur yok derse böyle kötü düşünemeye çalışıyorum hamile gibi her şeye dikkat edıp vitamin falan almaya devam edicem rabbim ne gösterir artık bilemiyorum çünkü ve evet perşembe gidecem hayirlisiyla

Birtanem kaç haftalıksın? Ümitsizliğe kapılma. Hatırlıyorum oğlumda. Öğrenir öğrenmez (cahillik) doktora koştuk. 4+3 haftada. Sonra kese dahi yoktu taktir edersinki.. doktorumda boşuna muayene ücreti vermiş olma tam 10 gün sonra yine gel dedi. 10 gün sonra gittim, 6 haftalıktım tam olarak, ve kese vardı bebek yoktu. Hadi sana kıyak yapayım 10 gün sonra yine gel bebeği görelim reçete girişi yaptırırım sana dedi tam 8de bebeği gördüm ki oda çok zor görüldü
Ben şuan 7+6 yim canım ve dün aksam gittim yok dediler yine ama rabbim ne verirse hayırlısını verir pek umudum kalmadı ama hayat sürprizlerle dolu her zaman o yüzden bir şey diyemiyorum ama senin durumun biraz olabilir mi dedirtiyor ama ümitlenen istemiyorum daha cok uzulmemek için az kaldı perşembeye

M merve_eymen canım istersen özele git bugün. Bu şekilde bekleme perşembeyi :KK43: özeldeki aletler daha yeni ve vajinal yolla bakarsa mutlaka görür doktorun
Bende düşündüm ama diyorum belki küçükse umudum kırılmasın perşembeye bırakayım kesin olsun çünkü 8 haftayı bitirmiş olucam o yüzden pek ihtimal kalmaz yoksa bugün gitsem yok deseler yinede perşembe gitsem görünürlü diye düşünüp umitlenicem

Kizlar testim bu sekilde🙏
maasallah benim de böyle çıkmıştı
Çok teşekkür ederim canım
Ağzı olan konuşuyor işte 🙄
ay o arkadasin çok konuşmasın ya. Değer düşük veya yüksek insan öyle soyler mi? Boşver sen doktora sor canim
inşallah kırmızılar gelmez canım. Hayırlısı olsun bakalım. Test yapınca at mutlaka buraya.
Ben şuan 7+6 yim canım ve dün aksam gittim yok dediler yine ama rabbim ne verirse hayırlısını verir pek umudum kalmadı ama hayat sürprizlerle dolu her zaman o yüzden bir şey diyemiyorum ama senin durumun biraz olabilir mi dedirtiyor ama ümitlenen istemiyorum daha cok uzulmemek için az kaldı perşembeye
Benim de cuma günü randevum çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım. Allah yazdiysa vardir bebek yazmadıysa biz ne desek boş. Senin de bebeğin seninledir insallah. 🤲

maasallah benim de böyle çıkmıştı
ay o arkadasin çok konuşmasın ya. Değer düşük veya yüksek insan öyle soyler mi? Boşver sen doktora sor canim
inşallah kırmızılar gelmez canım. Hayırlısı olsun bakalım. Test yapınca at mutlaka buraya.

Benim de cuma günü randevum çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım. Allah yazdiysa vardir bebek yazmadıysa biz ne desek boş. Senin de bebeğin seninledir insallah. 🤲
Umarım ikimizde güzel haberler alırız kalbini ferah tut sende rabbim en güzelini bilir hakkımızda hayırlısı inşallah

Günaydin canim çok geçmis olsun. Allah herseyin hayirlisini versin seni çok iyi anliyorum. Ama umut her zaman var. Bidahaki randevun be zaman ??

Gunaydin canim hadi hayirli haberler verirsin bize insallah 🤗

Benim sata göre 6+2 de gittim kese 4+9 du geç döllenme olabilir dedi sonra 7+1 de gittim kese biraz büyümüş 6+1 gösteriyor ölçüm ama yine içinde bebek görünmüyo dokotr perşembe gel dedi o zamanda içinde göremezsek boş gebelik dedi ama çok geç dollenmiste olabilir dedi ama benim âdetlerim çok sarkmaz herşey olabilir
kendini ikisinede hazırla dedi
Benimde ikinci hamilelikte bole olmstu iki hafta gec dollenmeymis ve adetm asla sasmazdi ozmnlr snradan gununu yakalamisti cocugu 7+2 de goreblmistm 9da goren bile duydum bu sitede

Ultrasonda fazla ya da eksik görünmesi sorun olmuyor bazen yanlış ölçüm bazen bebeğin yavaş hızlı gelişimi doğuma kadar böyle şeyler olur bende yaşadım normal ama tek sorun olan bebeği görememek ama bende fazlaca şu içip gidicem söylemiştin aklımda zaten sadece karından bakar ve göremezse vajinal bak dicem ne olur ne olmaz diye ama zaman işte hem dert hem deva
Ayrica cok yuksek ihtimalli birsey soliim size bilimsel eger kese 20mm olupda bebek gorunmesse ozmn bos gebelk dusunuleblr kese olcunuze bakin en son kac cikmis

Ayrica cok yuksek ihtimalli birsey soliim size bilimsel eger kese 20mm olupda bebek gorunmesse ozmn bos gebelk dusunuleblr kese olcunuze bakin en son kac cikmis
Benim kese de 1.26cm yazıyor 12mm demek mi oluyor bu matematiğim berbat 😅

Arkadaşlar merhaba herkese. Hepimiz heyecanla bebeklerimizin varlığını öğrenme bekleyişindeyiz. Bu süreçte birbirmizi daha kolay takip edebilmemiz için tablo oluşturalım dedik. Herkese mutlulukla sonuçlanan hayırlı başlangıçlar diliyorum. Sağlıklı anneler, sağlıklı bebekler olabilmek duasıyla :dua:

İsimYaşSATKaçıncı :emir_bebek:DurumTahmini Doğum Tarihi
@Bglm_ 2723.08.20202.:anneadayı:30.05.2021
M merve_eymen 2925.08.20202.:anneadayı:01.06.2021
@Ayca Bahar 3226.08.20202.:anneadayı:
Lamiyaa Lamiyaa 2726.08.20202.:anneadayı:02.06.2021
@Melek Tongel 2126.08.20201.:anneadayı:02.06.2021
@combo 3627.06.20202.:anneadayı:03.06.2021
@maalo4028.08.20201.:anneadayı:04.06.2021
@YtcNnz 2129.08.20201.05.06.2021
@Mmine-01 3130.08.20202.06.06.2021
@hoca_hanim 3131.08.20201.:anneadayı:07.06.2021
@Liyam23 2831.08.202007.06.2021