Ya ben hiç anlamam bu işlerden ama kayınvalidem şıp diye biliyor ya da sallıyor ilkinde baktı keseye erkek bu kesin dedi tuttu şimdi de baktırdık kız bunlar kesin dedi bakacağız bakalımMerhaba kızlar ben suan 6+3 gunluk hamıleyim 3 gun once tam 6 haftalıkken keseyi gorduk ve kalp atısını dinlettı doktorYa aslında bu cok onemsiz bi detay ama insan yinede merak edıyor kese şekline gore cinsiyet tahmını yapılıyormus aranızda anlayan var mı bakınca ne hissediyorsunuz
Tesekkur ederim insallahyaa hosbulduk
Seninkini de bir kayınvalideme baktırayım bakalım ne diyecekMerhaba kızlar ben suan 6+3 gunluk hamıleyim 3 gun once tam 6 haftalıkken keseyi gorduk ve kalp atısını dinlettı doktorYa aslında bu cok onemsiz bi detay ama insan yinede merak edıyor kese şekline gore cinsiyet tahmını yapılıyormus aranızda anlayan var mı bakınca ne hissediyorsunuz
Bende anlamam böyle kese şeklinden ama bakınca erkek diye hissettimMerhaba kızlar ben suan 6+3 gunluk hamıleyim 3 gun once tam 6 haftalıkken keseyi gorduk ve kalp atısını dinlettı doktorYa aslında bu cok onemsiz bi detay ama insan yinede merak edıyor kese şekline gore cinsiyet tahmını yapılıyormus aranızda anlayan var mı bakınca ne hissediyorsunuz
ha ama senin durumda bir şüphe de vardı neyse sen ümitlenme yine de
Kız kesesi gibi duruyorMerhaba kızlar ben suan 6+3 gunluk hamıleyim 3 gun once tam 6 haftalıkken keseyi gorduk ve kalp atısını dinlettı doktorYa aslında bu cok onemsiz bi detay ama insan yinede merak edıyor kese şekline gore cinsiyet tahmını yapılıyormus aranızda anlayan var mı bakınca ne hissediyorsunuz
Yaa ilk bebek olmasına rağmen ben de çok merak ediyorum. Haftaya benimkine de bakar mı acabaYa ben hiç anlamam bu işlerden ama kayınvalidem şıp diye biliyor ya da sallıyor ilkinde baktı keseye erkek bu kesin dedi tuttu şimdi de baktırdık kız bunlar kesin dedi bakacağız bakalım
Tutuyor mu kız tahmınlerı, pazartesi bende göndereyimSeninkini de bir kayınvalideme baktırayım bakalım ne diyecek
Evet valla nasıl yapıyor bilmiyorum:)) yarın döndüğümde seninkine bir baktırayım belki tutarYaa ilk bebek olmasına rağmen ben de çok merak ediyorum. Haftaya benimkine de bakar mı acabakesenin şeklinden mi anlıyor ?
Atıyor tutuyor galibaTutuyor mu kız tahmınlerı, pazartesi bende göndereyim
Bende de ilk hamileliğim de yüksekti doktor takip etti ilac kullanmadım ben düştü hamilelikte yükselebiliyor doktor bana önemli demişti bebekte gelişim geriliği yaparmış git takip ettir troid değeriniCanlar 4+5 günlük olduk dün kontrole gitmiştim keseyi gördük eski tahlillerime bakarak TSH(tiroid) hamilelik için yüksek dedi değerim 4 çıktı 2.5 altı olmalıymis ilk 3 ay dahiliyeye gidip ilaç kullanmam gerektiğini söyledi . Böyle olan varmı tiroid zararı nedir acaba ilaç kullanmasam sorun olurmu ki pek kullanmak istiyorum
Canim benim çok sağolEvet valla nasıl yapıyor bilmiyorum:)) yarın döndüğümde seninkine bir baktırayım belki tutar
Bence kese ile cinsiyetin alakası yok benim kızımda kese fasulye gibi Di ince uzunMerhaba kızlar ben suan 6+3 gunluk hamıleyim 3 gun once tam 6 haftalıkken keseyi gorduk ve kalp atısını dinlettı doktorYa aslında bu cok onemsiz bi detay ama insan yinede merak edıyor kese şekline gore cinsiyet tahmını yapılıyormus aranızda anlayan var mı bakınca ne hissediyorsunuz
Ne güzelBebeğimi gördüm pıtpıtları duydumDileriiim herkese yaşatsın
Ya bana göre de yok ama tahminler tutunca bi inanmıyor da değil insan veya belkide kadın torununkini hissetti o da olabilirBence kese ile cinsiyetin alakası yok benim kızımda kese fasulye gibi Di ince uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?