- 6 Şubat 2020
- 1.236
- 1.257
- 83
- 33
Karindan ultrasonla mı duydunuz benimde 5+6 di ama karından duyulmadığı için çarşambaya çağırdı dr5+6 bebisimin kalp atışını şükür duyduk bugün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karindan ultrasonla mı duydunuz benimde 5+6 di ama karından duyulmadığı için çarşambaya çağırdı dr5+6 bebisimin kalp atışını şükür duyduk bugün![]()
Vajinal canımMaşallah Allah tamamına erdirsin karından ultrason la mı gördünüz
Tamam canım cevapları söyle yapayım benAbla bende katilabilirmiyim ama bebegin kalp atisini haftaya duymaya gitcem nabzin dkikada kac.attigini bilmiyorum
Yarın uğrarsam açacağım kesinYaa cok tatlıkayınvalidene kk hesabı acsana kuzum bas misafirimiz olsun burada
![]()
Ya gelişimi ile alakaliysa önemli ozaman , çok teşekkür ederim canım bı doktora görünmekte fayda var öyleyse riske atmaya gelmezBende de ilk hamileliğim de yüksekti doktor takip etti ilac kullanmadım ben düştü hamilelikte yükselebiliyor doktor bana önemli demişti bebekte gelişim geriliği yaparmış git takip ettir troid değerini
Oyyy maşallahKorkma canım benimde göğüs hassasiyetinden başka hiçbir şeyim yok,oğlumda da böyleydi hamile değilim gibi ama dün gördüm kuzumu minik kalbinin attığını![]()
Aynen git gebelikten çıkmıştır bence düşer takip ettirYa gelişimi ile alakaliysa önemli ozaman , çok teşekkür ederim canım bı doktora görünmekte fayda var öyleyse riske atmaya gelmez![]()
Benimde 4 çıktı levoutron kullanmaya başladım 0,75 dozdan başladı. Araştırdım bebeğin zekasını etkiliyormuş canım. Kullanmak çok önemli. Dozu bile yüksek tuttu hemen 2 bin altını görelim dediCanlar 4+5 günlük olduk dün kontrole gitmiştim keseyi gördük eski tahlillerime bakarak TSH(tiroid) hamilelik için yüksek dedi değerim 4 çıktı 2.5 altı olmalıymis ilk 3 ay dahiliyeye gidip ilaç kullanmam gerektiğini söyledi . Böyle olan varmı tiroid zararı nedir acaba ilaç kullanmasam sorun olurmu ki pek kullanmak istiyorum![]()
Evt cnm karından duydukKarindan ultrasonla mı duydunuz benimde 5+6 di ama karından duyulmadığı için çarşambaya çağırdı dr
Ay geçmiş olsun canım çok dikkat et ayaklarını yükseğe koyup uzan Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallahKızlar bugün lavobaya gittim ve kan boşaldı bı anda ben zaten gerisini hatırlamıyorum ambulans la hastaneye gittik onu biliyorum kalp atışı var ama çok riskli dediler kanamam devam ediyor agrimda var bize dua edermisiniz iğne ve ilaç verdiler hiç kalkmayacam risk geçene kadar![]()
Canım çok üzüldüm ama hep pozitif düşün bebeğinle konuş güçlüyüz biz deKızlar bugün lavobaya gittim ve kan boşaldı bı anda ben zaten gerisini hatırlamıyorum ambulans la hastaneye gittik onu biliyorum kalp atışı var ama çok riskli dediler kanamam devam ediyor agrimda var bize dua edermisiniz iğne ve ilaç verdiler hiç kalkmayacam risk geçene kadar![]()
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğiniKızlar bugün lavobaya gittim ve kan boşaldı bı anda ben zaten gerisini hatırlamıyorum ambulans la hastaneye gittik onu biliyorum kalp atışı var ama çok riskli dediler kanamam devam ediyor agrimda var bize dua edermisiniz iğne ve ilaç verdiler hiç kalkmayacam risk geçene kadar![]()
1 acik sariTamam canım cevapları söyle yapayım ben![]()
Benim dün karından baktı göremedi de onun içn merak etmiştim.Vajinal canım![]()
Ayy abla allah yardimcin olsun insallah dusmez bebegin insallah sikica tutunur sana cook cook gscmis olsun allaha emanet olKızlar bugün lavobaya gittim ve kan boşaldı bı anda ben zaten gerisini hatırlamıyorum ambulans la hastaneye gittik onu biliyorum kalp atışı var ama çok riskli dediler kanamam devam ediyor agrimda var bize dua edermisiniz iğne ve ilaç verdiler hiç kalkmayacam risk geçene kadar![]()
Çok geçmiş olsun inşallah risk geçer bebeğine kavuşursun Allah size bağışlasın yavrunuzuKızlar bugün lavobaya gittim ve kan boşaldı bı anda ben zaten gerisini hatırlamıyorum ambulans la hastaneye gittik onu biliyorum kalp atışı var ama çok riskli dediler kanamam devam ediyor agrimda var bize dua edermisiniz iğne ve ilaç verdiler hiç kalkmayacam risk geçene kadar![]()
Tamamdır canım yarın cevabı yazarım ben1 acik sari
2 usuyorum
3 nabzi bilmiyorum
4 ruya gormedim
5 tuzlu
6 guzellestim herhalde
Boyle abla![]()
Bakalim ablaTamamdır canım yarın cevabı yazarım benhurafelere göre ne çıkacak bakalım
![]()