2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa cok tatlı 🥰kayınvalidene kk hesabı acsana kuzum bas misafirimiz olsun burada 🥰🥰🥰
Yarın uğrarsam açacağım kesin😂 bu arada cevapları yaz sana tahmini cinsiyetini söyleyelim bende birkaç tanesi tuttu ama iki arkadaşımda da full🤣

Bende de ilk hamileliğim de yüksekti doktor takip etti ilac kullanmadım ben düştü hamilelikte yükselebiliyor doktor bana önemli demişti bebekte gelişim geriliği yaparmış git takip ettir troid değerini
Ya gelişimi ile alakaliysa önemli ozaman , çok teşekkür ederim canım bı doktora görünmekte fayda var öyleyse riske atmaya gelmez 😌

Kızlar isterseniz sizde attığım soruların cevaplarını yazabilirsiniz ben yarın kayınvalideme uğrayacağım ona yaptıracağım hepsini cevaplarını yazarım ama eğlence amaçlı zaten %50 ihtimal var🙃

Korkma canım benimde göğüs hassasiyetinden başka hiçbir şeyim yok,oğlumda da böyleydi hamile değilim gibi ama dün gördüm kuzumu minik kalbinin attığını 🤲🏻
Oyyy maşallah🙏🏻🧿 sağlıkla gelsin inşallah 😍 umarımda bende görürüm artık rahatlarım

Canlar 4+5 günlük olduk dün kontrole gitmiştim keseyi gördük eski tahlillerime bakarak TSH(tiroid) hamilelik için yüksek dedi değerim 4 çıktı 2.5 altı olmalıymis ilk 3 ay dahiliyeye gidip ilaç kullanmam gerektiğini söyledi . Böyle olan varmı tiroid zararı nedir acaba ilaç kullanmasam sorun olurmu ki pek kullanmak istiyorum 🙄
Benimde 4 çıktı levoutron kullanmaya başladım 0,75 dozdan başladı. Araştırdım bebeğin zekasını etkiliyormuş canım. Kullanmak çok önemli. Dozu bile yüksek tuttu hemen 2 bin altını görelim dedi

Kızlar bugün lavobaya gittim ve kan boşaldı bı anda ben zaten gerisini hatırlamıyorum ambulans la hastaneye gittik onu biliyorum kalp atışı var ama çok riskli dediler kanamam devam ediyor agrimda var bize dua edermisiniz iğne ve ilaç verdiler hiç kalkmayacam risk geçene kadar😢😢

Kızlar bugün lavobaya gittim ve kan boşaldı bı anda ben zaten gerisini hatırlamıyorum ambulans la hastaneye gittik onu biliyorum kalp atışı var ama çok riskli dediler kanamam devam ediyor agrimda var bize dua edermisiniz iğne ve ilaç verdiler hiç kalkmayacam risk geçene kadar😢😢
Ay geçmiş olsun canım çok dikkat et ayaklarını yükseğe koyup uzan Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲🏻

Canım çok üzüldüm ama hep pozitif düşün bebeğinle konuş güçlüyüz biz de 🙏🏻 İnşallah atlatacaksınız ve sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına dualarım sizinle

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini 🙏bol bol dinlen kendini üzme ♥️♥️

Ayy abla allah yardimcin olsun insallah dusmez bebegin insallah sikica tutunur sana cook cook gscmis olsun allaha emanet ol🤲🌹

Çok geçmiş olsun inşallah risk geçer bebeğine kavuşursun Allah size bağışlasın yavrunuzu

Back