2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar ben suan 6+3 gunluk hamıleyim 3 gun once tam 6 haftalıkken keseyi gorduk ve kalp atısını dinlettı doktor🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻 Ya aslında bu cok onemsiz bi detay ama insan yinede merak edıyor kese şekline gore cinsiyet tahmını yapılıyormus aranızda anlayan var mı bakınca ne hissediyorsunuz😊😊

Eklentiler

• BF154BC1-C28E-4794-821A-18C64AEA81EC.jpeg
    BF154BC1-C28E-4794-821A-18C64AEA81EC.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 8BB45E56-4E5E-4DC1-A80C-007753E2422A.jpeg
    8BB45E56-4E5E-4DC1-A80C-007753E2422A.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba kızlar ben suan 6+3 gunluk hamıleyim 3 gun once tam 6 haftalıkken keseyi gorduk ve kalp atısını dinlettı doktor🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻 Ya aslında bu cok onemsiz bi detay ama insan yinede merak edıyor kese şekline gore cinsiyet tahmını yapılıyormus aranızda anlayan var mı bakınca ne hissediyorsunuz😊😊
Ya ben hiç anlamam bu işlerden ama kayınvalidem şıp diye biliyor ya da sallıyor ilkinde baktı keseye erkek bu kesin dedi tuttu şimdi de baktırdık kız bunlar kesin dedi bakacağız bakalım 😊

Seninkini de bir kayınvalideme baktırayım bakalım ne diyecek😂

Bende anlamam böyle kese şeklinden ama bakınca erkek diye hissettim 💙

Kız kesesi gibi duruyor 😍🤗

Ya ben hiç anlamam bu işlerden ama kayınvalidem şıp diye biliyor ya da sallıyor ilkinde baktı keseye erkek bu kesin dedi tuttu şimdi de baktırdık kız bunlar kesin dedi bakacağız bakalım 😊
Yaa ilk bebek olmasına rağmen ben de çok merak ediyorum. Haftaya benimkine de bakar mı acaba 🤩 kesenin şeklinden mi anlıyor ?

Kızlar yüzümde akne ve sivilce çok çıktı 6+1hamikeyim sizde de var mı

Canlar 4+5 günlük olduk dün kontrole gitmiştim keseyi gördük eski tahlillerime bakarak TSH(tiroid) hamilelik için yüksek dedi değerim 4 çıktı 2.5 altı olmalıymis ilk 3 ay dahiliyeye gidip ilaç kullanmam gerektiğini söyledi . Böyle olan varmı tiroid zararı nedir acaba ilaç kullanmasam sorun olurmu ki pek kullanmak istiyorum 🙄

Yaa ilk bebek olmasına rağmen ben de çok merak ediyorum. Haftaya benimkine de bakar mı acaba 🤩 kesenin şeklinden mi anlıyor ?
Evet valla nasıl yapıyor bilmiyorum:)) yarın döndüğümde seninkine bir baktırayım belki tutar 😊

Canlar 4+5 günlük olduk dün kontrole gitmiştim keseyi gördük eski tahlillerime bakarak TSH(tiroid) hamilelik için yüksek dedi değerim 4 çıktı 2.5 altı olmalıymis ilk 3 ay dahiliyeye gidip ilaç kullanmam gerektiğini söyledi . Böyle olan varmı tiroid zararı nedir acaba ilaç kullanmasam sorun olurmu ki pek kullanmak istiyorum 🙄
Bende de ilk hamileliğim de yüksekti doktor takip etti ilac kullanmadım ben düştü hamilelikte yükselebiliyor doktor bana önemli demişti bebekte gelişim geriliği yaparmış git takip ettir troid değerini

Bence kese ile cinsiyetin alakası yok benim kızımda kese fasulye gibi Di ince uzun

Bence kese ile cinsiyetin alakası yok benim kızımda kese fasulye gibi Di ince uzun
Ya bana göre de yok ama tahminler tutunca bi inanmıyor da değil insan veya belkide kadın torununkini hissetti o da olabilir 🙃

Back