2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın kızlar yumurtlama takibiyle hamile kalan var mı aramızda? Benim değerlerim biraz düşük gibi geliyor:( 30 Eylül yumurtlama oldu. 14 Ekimde 113 çıktı 19 ekimde 895 çıktı. Sat 12 Eylül ama geç yumurtlama olduğu için böyle mi oldu. Benim gibi 33 günde adet olan yada yumurtlama testi ile takip eden hcg değerlerinizi yazabilir misiniz

bu arada bir yazi okudum hamilleik ilk aylarında sabah mide bulantısı, idrarin açık sari olması, ayakların üşümesin erkek bebek belirtisiymis. Kız bebek bekleyenler bulantı daha cokmus idrar rengi daha koyu oluyormus ve anne de anı anlık duygu değişimleri oluyormus.
sabah bulantım yok ama idrarım açık sarı ve ayaklarım hep üşüyor 15 gündür işe ugg giyerek gidiyorum herkes delirmişim gibi bakıyor o_O

Erkek bebek belirtileri vardı ilk hamileliğimde kız oldu. Hatta vücudum tüylenmişti. Yüzümde bile tüyler çıkmıştı. Kese uzun bebek sağda senin kesin erkek dediler o da tutmadı. Nur topu gibi kızım oldu😅
demekki geçerliliği %100 değil kısmet artık sağlıklı olsunda

Karnımın alt kısımında bir ağırlık bazen hafif ağri gibi hissediyorum kasilma diyicemde mümkünmü sizde oluyor mu tekrardan midem yanıyor o mu etkiliyor acaba bilemedim korkulacak bi şey değildir umarim.

bence de oluyor bir de karın hareketi yapmışım gibi gerginlik var karnımda.

Kızlar ara ara kasık ağrınız oluyor Mu sizinde??

Kızlar ben dün doktoruma sordum güzelce anlattı. Kısaca rahmimiz kendini genişletiyormuş çünkü içinde bebek büyüyecek ona yer hazırlıyor :KK36:

Kızlar çay kahve içmelerinizi nasıl yaptınız ben günde 2 tane açık çay içiyorum çok nadir arada da türk kahvesi içiyorum kahvesini az koyarak

Bende gun ve belirti olarak senle ayniyim aksam baya bel agrim oldu bu sabhta midemde yanma gibi bulanti gibi seyler var yeni yeni basliyoruz sanirim
Bende sadece ara sıra kasıklarıma ağrı giriyor onun dışında hiç bir şey yok anlayamadım insan telaşlanıyor

Yüksek değerin ama herkesin değeri farklılıklar gosteriyormus benimki daha 800lerde inşallah hayırlısı olsun
Canım benimki de 895 çıktı en son. Sen en son ne zaman baktırdın? Kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün geçince 800 çıkmıştı. 4+5 de 895 normal mi acaba

Günaydın kızlar yumurtlama takibiyle hamile kalan var mı aramızda? Benim değerlerim biraz düşük gibi geliyor:KK43: 30 Eylül yumurtlama oldu. 14 Ekimde 113 çıktı 19 ekimde 895 çıktı. Sat 12 Eylül ama geç yumurtlama olduğu için böyle mi oldu. Benim gibi 33 günde adet olan yada yumurtlama testi ile takip eden hcg değerlerinizi yazabilir misiniz
Benimde yumurtlamadan 12 13 gün sonra 51 çıkmıştı dr o yüzden çok umut vermedi 2 güne bir takip etti değerim 2 ye katlayarak devam etti bence seninki de normal

Ablalar bebek anne karnina dustumu herseyi hissediyomus sizce dogrumu yoksa ilerleyen aylardami hissddiyo

Kızlar çay kahve içmelerinizi nasıl yaptınız ben günde 2 tane açık çay içiyorum çok nadir arada da türk kahvesi içiyorum kahvesini az koyarak
Önceden çok içerdim çay kahve şimdi çay iki bazen de dört bardak içiyorum kahve daha içmedim sonradan biraktim yarim nescafe içiyodum bi ara

o Bendede oluyor özellikle karin alt kısmında oluyor ve şık lavaboya gidiyorsan idrar yoluyla alakalida olabilir hgc yükseldikçe idrar yolu enfeksiyonu artırıyor..
Bi de sezaryen yerimde yanma hissi nedense inş canim basit bi şey galiba

Kizlar dr dan geldim iki gun once betam 2346.88 di bugun kesemizi cok sukur gorduk 4+6 sayilirim ama dr kese boyutu 5+2 ile uyumlu diye sekreter kiza soyledi heyecandan birsey soramadim bol vitaminli beslen dedi tansiyo dikkat edelim cuma tekrar gel buyut normal devam ediyormu bakalim iki haftaya kalp atisi aliriz ins dedi saglikli sekilde hepimizin bebegi yolculuguna devam eder insallah

Back