- 16 Şubat 2020
- 555
- 434
- 33
- 34
Belkide hissettiYa bana göre de yok ama tahminler tutunca bi inanmıyor da değil insan veya belkide kadın torununkini hissetti o da olabilir![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide hissettiYa bana göre de yok ama tahminler tutunca bi inanmıyor da değil insan veya belkide kadın torununkini hissetti o da olabilir![]()
%50şansı var zatenAtıyor tutuyor galibaseninkinede baktırım ama tutmazsa benden değil valla
![]()
Benim oğlana erkek demişti tuttu şimdi de kız bunlar diyor%50şansı var zatenbakalım ne dıcek, merak ettım ama cidden, senınkılere ne dedi
o zaman inşallahh tutarrr yineBenim oğlana erkek demişti tuttu şimdi de kız bunlar diyor![]()
Ayy inşallaho zaman inşallahh tutarrr yine![]()
![]()
![]()
Ayy inşallahAyy inşallahİnşallah seninkine de kız der ve tutar
![]()
Ay cok isterim cok teşekkürler bekliyorum cevabınıSeninkini de bir kayınvalideme baktırayım bakalım ne diyecek![]()
En onemlisi sağlıklı olması hayırlı evlat olması ama bnmde kalbım bi tık kızdan yanaKız kesesi gibi duruyor![]()
Sağlıkla kucağına almak nasip olur insallah canımEn onemlisi sağlıklı olması hayırlı evlat olması ama bnmde kalbım bi tık kızdan yana![]()
6+1 kuZucum vajinal olarak bakıldı.Ne güzelinşallah canım kaç hafta ve günlüksün şu an tam olarak ?
Yaa cok tatlıKızlar bu arada cinsiyet tahmini için şu soruları cevaplamamız gerekmiş yani kayınvalidem bana böyle bir test yaptırmıştı çünkü gerçi çok tutmadı ama:))
İdrarınızın rengi?
Üşüyor musunuz yoksa sıcak mı basıyor?
Bebeğinizin nabzı dakikada kaç atıyor?
Rüyanızda erkek mi kız mı gördünüz?
Nelere aşeriyorsunuz?
Güzelleştiniz mi çirkinleştiniz mi?
Bunlar tamamen hurafe ve inanmamız gerekiyor ama eğlence amaçlı öylesine![]()
Gözünüz aydın, ben de 6+4 te ilk kez gideceğim. Darısı başımaMerhaba kizlar,çok şükür ilkkez gittim Dr 'a ,6+3gunlugumatışını duyduk
![]()
Abla bende katilabilirmiyim ama bebegin kalp atisini haftaya duymaya gitcem nabzin dkikada kac.attigini bilmiyorumKızlar bu arada cinsiyet tahmini için şu soruları cevaplamamız gerekmiş yani kayınvalidem bana böyle bir test yaptırmıştı çünkü gerçi çok tutmadı ama:))
İdrarınızın rengi?
Nelere aşeriyorsunuz?
Maşallah Allah tamamına erdirsin karından ultrason la mı gördünüzBebeğimi gördüm pıtpıtları duydumDileriiim herkese yaşatsın
![]()
Kasık ağrısı karnım gergin tef gibiyim. Geriliyor yani mide bulantısı uyku hali var yine de şükür. İdrara çıkıyorum sürekli geceleri uykumdan uyanıyorum 2 saate bir uyanıyorum tuvalete. Sıcak tutmanızı öneririm ayakları ve belinizio Bendede oluyor özellikle karin alt kısmında oluyor ve şık lavaboya gidiyorsan idrar yoluyla alakalida olabilir hgc yükseldikçe idrar yolu enfeksiyonu artırıyor..
Abla bende katilabilirmiyim ama bebegin kalp atisini haftaya duymaya gitcem nabzin dkikada kac.attigini bilmiyorKızlar bu arada cinsiyet tahmini için şu soruları cevaplamamız gerekmiş yani kayınvalidem bana böyle bir test yaptırmıştı çünkü gerçi çok tutmadı ama:))
İdrarınızın rengi?
Nelere aşeriyorsunuz?
Ben bilmiyorm nasil yapildigini abla ama sen yapiyomusunSlm kızlar nasılsınız?
Kan degışımine göre yada biyolojik takvime göre cinsiyet tahmini yapan varmı aranızda? Ben diger iki cocuguma göre yapınca dogru cıkıyor bu seferki de dogru cıkarmı acaba merak ettim