2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İçeriği ne acaba canim teşekkür ederim 😊 ben de sadece folik asit ve bu magnezyum kalsiyum ilacını kullaniyorum
Folidoce b12 vitamını içeren folık asıt, proxywomen de yok yoktu yumurta kalıtesini artırıcı takvıye idi, o bitince normal folık asıt al dedı, eczacı da gebelere Folidoce verıyoruz hep dedi

Folidoce b12 vitamını içeren folık asıt, proxywomen de yok yoktu yumurta kalıtesini artırıcı takvıye idi, o bitince normal folık asıt al dedı, eczacı da gebelere Folidoce verıyoruz hep dedi
Aynen canim ben de baktim içeriğinde folik asit ve b12 var normal folik asitten daha iyidir sağolasin :)

Aman utanma canım aynen ince benim dr da birşey olmaz dedi o zaman baktirayim hem vajinadan herseyini net görüyoruz kanama olsun kese olsun ondan için rahat eder demisti.sagol canım çok moral veriyorsun valla 🥰
Ne var ki bunda erkeklik cinsel organı demek zor mu. Afedersiniz de insanlık nasıl türüyor. Gebe karnıyla foto çektirenlere de edepsiz diyorlar nasıl bir zihniyet. Siz bari yapmayın

Doktora tekrar gittim bebeğim iyiymiş atlatmişin dedi şükür çok sevindim:KK49: Allah esirgesin herkesi ya bi kaç gündür ayaktaydim zaten.ağrim oluyor bacakta deyince Oslo formula verdi kalsiyum magnezyum varmış. elenetal 1 içiyorum ikisinde de C vit d3 vitamini var kararsiz kaldim. Siz neler kullaniyosunuz bi ay sonrasi için gel dedi bi de nasil bekliceksek:110:🤗
Gözün aydın canım çok sevindim Inşallah tekrar bir sıkıntı yaşamazsın ben folikasitle coraspirin kullaniyorum he bide progestan fitil olarak 🤗

Ne var ki bunda erkeklik cinsel organı demek zor mu. Afedersiniz de insanlık nasıl türüyor. Gebe karnıyla foto çektirenlere de edepsiz diyorlar nasıl bir zihniyet. Siz bari yapmayın
Sanırım sözleriniz bana, yalnız bu olayı nasıl insanlık türüyora nasıl bagladınız, esprı olarak soylenmiş, bol emoji ile acıkladıgım bi durumdu, gülelim diye soyledım. Merak etmeyin bütün tıbbı terimlerini, argo terimlerini bılıyorum, gebe karnıyla fotograf cektrıenlere edepsiz diyecek bi yapıda asla deilim! Beni tanıyanlar bilir. Yorumunuz cidden üzdü!

Aynen aynen rimelli gibi 😁

Gözün aydın canım ben kısa zamanda kalp atışını da duyarsın inşaAllah 🤲🏻

Ben evde test yaptığım gün anneme söyledim 5. hafta falandı sanırım, kayınvalideme doktordan sonra söyledim 6+1 de 😊
Bizde soyleriz gibi dayanamayiz cunku basta esim :)) annemlerinde sikintisi hic agizlarinda tutamiyorlar hele benim annem herkes soyler 😂😂😂

Hahaha ben evde idrar testi yaptim goya esime surpriz yapcktim doktora gidip dayanamadim soyledim idrar testinde bile esim duramiyor kime soylesem diye :))))
Bizim bütün şehre söylemiş resmen kızım oluyor diye:))

X