- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.100
- 28
Benim okul Ankara'da ama nişanlımın işi Antep'te. Orada yaşayacağız. Açılırsa Ankara'ya git gel yapacam her haftaAçılmamasını mı istiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim okul Ankara'da ama nişanlımın işi Antep'te. Orada yaşayacağız. Açılırsa Ankara'ya git gel yapacam her haftaAçılmamasını mı istiyorsun
Amanın. Okul bitmedi mi daha? Kaç senen varBenim okul Ankara'da ama nişanlımın işi Antep'te. Orada yaşayacağız. Açılırsa Ankara'ya git gel yapacam her hafta
Okul bitti yüksek lisans yapıyorum. Bir ders dönemi kaldı. Dört ay falan. Tabi sonra bir yıl da tez yazma süreci varAmanın. Okul bitmedi mi daha? Kaç senen var
bencede ya düğün 22.45 te bitse yeter bizeO koronadan bağımsız, gece kulübü-içki ortamı olmasın diye olur olsa olsa yoksa ne alaka
22.45 i çok duyar oldum ama düğün saati olarak. Bence çok iyi bi süre keşke olsa
geçen sene biz nişanlımın akrabasının düğüne gittik masalar kolonyalar işte maske masefe kapıda ölçüm falan herşey tamdı servis yok dendi gelin damat sadece 1 kez dans etcek dendi bi baktım pistteyim oynuyorum maske de yoktu kimsede temmuzun ikinci haftası falandı kimse uymadı yaniGeçen sene de en başta sadece gelin damat oynayacak diye açmışlardı aslında ve sonra tabi ki kimse uymadı. Bakalım nasıl olacak
Bizim düğün salonunda ilk 3 düğünde sınırlama olmuş sadece. Bakmış adam gelin ağlamaklı olunca oynayın demiş onları oynatmış. Bir daha da kısıtlı olmamış ağustos sonuna kadargeçen sene biz nişanlımın akrabasının düğüne gittik masalar kolonyalar işte maske masefe kapıda ölçüm falan herşey tamdı servis yok dendi gelin damat sadece 1 kez dans etcek dendi bi baktım pistteyim oynuyorum maske de yoktu kimsede temmuzun ikinci haftası falandı
Benim de denk geliyordu tam kına günüme ertelendi de denk gelmicek artıkfkgmglgKızlar size bir şey sorcam.
Benim erteleme durumum olursa nikah dış çekim balayı hepsiyle regl günüm aynı günlere denk gelecek.
geciktirici şimdiye kadar kullanmadım hiç, yorumlar gözümü korkuttu sanahtır araştırıyorum. size onu sorcam asıl. Kullanan oldu mu hiç aranızda
Arkadaşlarımdan da 2 gün kullanan olmuş ben baya 9-10 gün kullanmak zorundayım
Deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Hiç derdim yok gibi bir de bu çıktı
Bence kullanma ya hormonlarını bozma. Ne olacak ki balayında gezer yüzersiniz falanKızlar size bir şey sorcam.
Benim erteleme durumum olursa nikah dış çekim balayı hepsiyle regl günüm aynı günlere denk gelecek.
geciktirici şimdiye kadar kullanmadım hiç, yorumlar gözümü korkuttu sanahtır araştırıyorum. size onu sorcam asıl. Kullanan oldu mu hiç aranızda
Neden önermedilerBenim de denk geliyordu tam kına günüme ertelendi de denk gelmicek artıkfkgmglg
Geciktirici kullanacaktım ama ebe ve kadın dogum uzmanı arkadaşlarım önermedi o yüzden o kısmı kafadan silmiştim direkt.
Ben normalde bile çok huzursuz oluyorum bi de gelinlikleyken düşünemiyorum halimi dış çekimde yine beyaz elbise olayı. Havuza denize zaten giremem mikrop açısından. Nasıl kullanmıcam kiBence kullanma ya hormonlarını bozma. Ne olacak ki balayında gezer yüzersiniz falan
Haklısın ya şuan düşününce kötü. Kullan o zaman. Annem bir kere kullanmıştı. Kötü bir yan etkisini hatırlamıyorumBen normalde bile çok huzursuz oluyorum bi de gelinlikleyken düşünemiyorum halimi dış çekimde yine beyaz elbise olayı. Havuza denize zaten giremem mikrop açısından. Nasıl kullanmıcam ki
Kınada neyse de bembeyaz giysilerle çok huzursuz olur insan.Haklısın ya şuan düşününce kötü. Kullan o zaman. Annem bir kere kullanmıştı. Kötü bir yan etkisini hatırlamıyorum
Ne kadar rahatsız eder ki şişlik. Ben antipsikotik ilaç kullanıyorum. Onun yüzünden bir yıl boyunca regl olmadım. Tamam şişlik oldu ama çok rahatsız etmediKınada neyse de bembeyaz giysilerle çok huzursuz olur insan.
kullanınca da şişiyomuşsun iyice yorumlar çok korkuttu
İnşallah ertelemem de kullanmak zorunda olmam
Bende bir kere tatile giderken adet geciktirici hap kullanmıştım canım kullanma derim. Çünkü böyle bir ağrı görmedim hayatımda ilk adet olduğum zaman ve sonra 3 ay düzene girmedi 15 günde bir adet olmuştum ama sonra düzeldi çok şükür.Kızlar size bir şey sorcam.
Havuza ve denize girerken tampon kullananlar var onu düşün istersen. Gelinlikle de çift ped vs idare edilir benimde ertelenmese balayım adet günüme denk gelecekti.Ben normalde bile çok huzursuz oluyorum bi de gelinlikleyken düşünemiyorum halimi dış çekimde yine beyaz elbise olayı. Havuza denize zaten giremem mikrop açısından. Nasıl kullanmıcam ki
Normal regl dönemindeki şişlik devam ediyormuş bırakana kadar. Tabii kişiden kişiye değişir ama çoğunluk çok pişmanım bir daha kullanmam asla demişNe kadar rahatsız eder ki şişlik. Ben antipsikotik ilaç kullanıyorum. Onun yüzünden bir yıl boyunca regl olmadım. Tamam şişlik oldu ama çok rahatsız etmedi
Ben bi 5-6 yıl önce kullanmıştım ilaç içiyorsun adet tarihin yaklaşınca her gün bir tane 10 gün falandı galiba tam hatırlamıyorum ilacı bıraktım 2-3 gün sonra adet oldum karnımda şişlik vardı hafif bi de biraz daha fazla oldu diye hatırlıyorum adet döngüm düzenlidir herhangi aşırı büyük bir etkisi olmadı düğüne benimde denk gelebilme ihtimali var bende içebilirimKızlar size bir şey sorcam.
Balayinin ilk günü bitiyorsa gerisi sorun değil ya kotex gece kullan. İki iç çamaşırı da üst üste giy hiçbir şey olmaz. Bu şekilde bir gün geçirdiğim olduNormal regl dönemindeki şişlik devam ediyormuş bırakana kadar. Tabii kişiden kişiye değişir ama çoğunluk çok pişmanım bir daha kullanmam asla demiş
daha önce çok denk geldi tatilime falan hiç kullanmadım ama bu seferki başka.
balayının ilk günü bitiyor aslında düşündüğüm şekilde olursa ama benim için nikah günüyle dış çekim problem zaten asıl
Evet bu yorumlardan çok okudum. Ağrıdan duramayanları falan çok gözüm korktuBende bir kere tatile giderken adet geciktirici hap kullanmıştım canım kullanma derim. Çünkü böyle bir ağrı görmedim hayatımda ilk adet olduğum zaman ve sonra 3 ay düzene girmedi 15 günde bir adet olmuştum ama sonra düzeldi çok şükür.