2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Şimdi haberleri izledim. Aşının yaygınlaşmasından sonra yasakları kaldıracağız, kişisel korunmaya önem vereceğiz demiş sağlık bakanı
Aşının yaygınlaşması da haziran ayı içindeymiş 30 milyon doz
aşılar olsun bitsin diye beklerlerse yasaklar temmuza mı kalır, inşallah ben yanlış düşünmüşümdür

öyle mi dersin bi görsellere bakayım o zaman çok yapay durur mu acaba öyle dursun istemiyorum da
Yapay durmadığı müddetçe çok güzel görünüyor bence bir bak istersen biraz renk gelmiş olur ama tabi sen bilirsin 😊 Bu gibi
98C3F63C-5894-404B-A209-4D2BB7D38F38.jpeg

Şimdi haberleri izledim. Aşının yaygınlaşmasından sonra yasakları kaldıracağız, kişisel korunmaya önem vereceğiz demiş sağlık bakanı
aşılar olsun bitsin diye beklerlerse yasaklar temmuza mı kalır, inşallah ben yanlış düşünmüşümdür
Ben de söyle bir şey gördüm ama olası bir senaryo diye belirtmiş kendisi. Tabi ki kesin degil
8C2688A7-4619-49AD-89AF-5D1F6459FD8D.jpeg

Gelin çiçeğini gelinlikçiler vermiyor mu, benimki 2 tane verecekti 1 tanesi set halinde 1i de düğünde atmak için
Ama dış çekim için şu çiçek taçlarından oluyo ya küpe vs set onunla beraber bir çiçek daha aldım.
sahilde çok hoşuma gidiyo çiçekli taçlar
Bana vermediler maalesef.

Yok öyle demedi. Ben izledim. Bu saatten sonra kısıtlama yerine kişisel koruma ve aşıya önem vereceğiz dedi

Ooo aşıyı beklersek Eylül de anca evlenebilirim temmuz ve ağustos hep doldu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Beyaz çiçekleri çok seviyorum 🌸 ancak arasına böyle yeşil tonlar katmayı düşünüyorum bende okaliptüs falan şık duruyor bence bunların aynısı değilde benzeri gibi 🎀

Eklentiler

• AE856ABE-F854-427C-B61E-4CEC2872C946.png
    AE856ABE-F854-427C-B61E-4CEC2872C946.png
    455,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 2F6BB19A-28B6-490D-83CD-709E5E9305A6.png
    2F6BB19A-28B6-490D-83CD-709E5E9305A6.png
    650,8 KB · Görüntüleme: 24
Net olarak böyle mi demiş haberci yorumu mu?
r”Artık bu virüsün nasıl bulaştığını bütün vatandaşlarımız biliyor. Bundan sonraki süreçte yasaklamaları daha azaltan ama kişisel koruyucu tedbirleri daha yoğunlaştıran, bununla birlikte yaygın aşılamayı yaparak bu dönemi normale döndürmek istiyoruz.”

Haziranda 30 milyon doz aşılama yorumuna üstteki cevabı vermiş tam olarak

r”Artık bu virüsün nasıl bulaştığını bütün vatandaşlarımız biliyor. Bundan sonraki süreçte yasaklamaları daha azaltan ama kişisel koruyucu tedbirleri daha yoğunlaştıran, bununla birlikte yaygın aşılamayı yaparak bu dönemi normale döndürmek istiyoruz.”

Haziranda 30 milyon doz aşılama yorumuna üstteki cevabı vermiş tam olarak
Tamam işte bizim dediklerimiz zaten yasakları %80 oranında kaldıracaklar bence zaten kimse yasak falan sallamıyor 😆

İşte onu aşıya cevap olarak dediği için haziranı mı temmuzu mu baz aldı orayı anlamadım
İnşallah haziran için demiştir
Şöyle dedi artık kısıtlamalardan ziyade kişisel tedbir ve aşılamaya öncelik vereceğiz. Haziran ayını sormuştu oradaki muhabirler bilim kurulu sonrası. Cevap buydu

X