2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Aşıları haziranda yapmaya başlayacağız diyip yasakları temmuza bırakmasınlar yeter, korkum o
Zaten aileler baskıya başladı temmuza atın diye, sanki yer varmış gibi
Bence zaten aşı yaptıracağız herkes kendini aşıya kadar korusun diyip açacaklar

Tamam işte bizim dediklerimiz zaten yasakları %80 oranında kaldıracaklar bence zaten kimse yasak falan sallamıyor 😆
aynen öyle, görmediniz mi tam kapanma dediler dediler herkes kolkola dışardaydı , bundan sonra da sadece yasağın adı olcak diye düşünüyorum en azından bu yaz ayında, ona bakarsan benim haberde gördüğümde saat 24.00 ten sonra yasak başlıcağı yani saçma ama vallahi de öyle yazdı

aynen öyle, görmediniz mi tam kapanma dediler dediler herkes kolkola dışardaydı , bundan sonra da sadece yasağın adı olcak diye düşünüyorum en azından bu yaz ayında, ona bakarsan benim haberde gördüğümde saat 24.00 ten sonra yasak başlıcağı yani saçma ama vallahi de öyle yazdı
O koronadan bağımsız, gece kulübü-içki ortamı olmasın diye olur olsa olsa yoksa ne alaka 😂
22.45 i çok duyar oldum ama düğün saati olarak. Bence çok iyi bi süre keşke olsa

Ya şimdi bile kimse uymuyor benim kuaför gelin yapmaya devam ediyor. Hergun de paylaşıyor onları. Anlamıyorum nerede düğün yapıyorlarsa artık

Ya bende kiralasam mi dedim de bindallı yeşil tahtlarin hepsi kırmızı uyumsuz olur diye vazgeçtim
Ya yok benim organizasyoncunun sayfasından baktım herkes yesil giyiyo son dönemde hatta hiç sırıtmamışlar tek bordolu ben olcam 🤣🤣🤣

Hiç birine güvenim kalmadı ama inşallah hayırlı haberler alırız kızlar bu defa 🧡
IMG_20210522_134551.jpg

X