2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
bende bir kere kullanmıştım kendimi patlayacak bir bomba gibi şişko hissediyordum ki zayıfımdırda normalde.
Sonra bıraktıktan sonra adet olana kadar geçen sürede çok huzursuzdu sancı giriyordu ama adet başlamıyordu falan.
Amaaa denk gelse her şeyi göze alıp yine içerim :) o kadar tatile gideceğim yüzemeyeceğim falan daha çok bunalıma girerdim :KK70:
Hadi yaa. Zaten çok zayıf değilim iyice şişmesem bari 😂

Bana da lazım 🙈 birkaç gündür gerginlikten dağıttım iyice kendimi , bugün dikkat etmeye başladım şimdi de az spor yapayım bari erisin 🤣🤣 bütün bunlar en güzel günümüz için 💖💖
Ben spor yaparken sakatlandım 1 ay önce. Kolumu yeni yeni hareket ettiriyorum o yüzden spor yapmıyorum. Chloe beni mahvetti ahahahahaha

Nikah günümde protez tırnak yaptırmak istiyorum kullanan var mı kızlar ve balayında güzel dursun istiyorum 😁

Tırnaklarımın yapısını sevmediğim için protez düşünüyorum ben 😁 çok cadı gibi upuzun yaptırmam güzel olmuyor 💁🏻‍♀️
Benim tırnaklarım da sanayici tırnağı gibi ya evde bakım yapsam düzelir mi acep
IMG_20210522_173328.jpg

Benim nişan elbisem bana olmadı. Resmen üstten zebellah gibi olmusum cok üzüldüm
Benimki de asla olmaz nişanda yok zayıftım 🤷🏻‍♀️ Nişan elbisemi sattım 🙈 ama gelinlik ölçüm 56-58 kilo arasındayken aldırmıştım diye hatırlıyorum 💖 şimdi 58-59 falanım ödem tutmasın bedenim düğün arefesi çok yemeğe falan gidilir misafirler falan

X