2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Geçen sene her yer kapalıydı. Şimdi cafe restoran şehirler arası her yeri açıp bunu tutmaları tepkiye sebep olur diye düşünüyorum. Bide kademeli normalleşme 1 Haziran da başlıyor. 15 hazirana yeni kararlar koymazlar bence. 1 temmuza kadar sürer öyle olursa.
Bende öyle düşünüyorum halen bekleyeceğiz maalesef başka bir şey gelmiyor 🤦🏻‍♀️

F26E01BA-BA1C-47A5-ADB0-1CF388507055.jpeg

Doğru mudur gerçekten titriyorum heyecandan p u d r a p u d r a second_life second_life Papatyaa_35 Papatyaa_35 P pelincikcik

Ay hadi inşallah bugün toplantıda konuşurlar o zaman. Bugün açıklanmasa bile (genelde sağlık bakanı böyle şeyleri açıklamıyor) birkaç güne netleşir umarım artık

Bir de kızlar konudan bağımsız olarak mobilyalarınızı nereden tercih ettiniz? Yeni bakmaya başladım çok kararsızım

Kızlar gelinliğimi aldım bugün denedim. Kafayı yicem çok dar olmuş... Tüm parayı ödemiştim birde. Ailemden kimse giydiremedi. Moralim o kadar bozuk ki. Şimdi tekrar terzi gelinlikçi vs bakıcam bide.. Her şey üst üste geldi. 3 hafta sonra evleniyorum bide..

Kızlar gelinliğimi aldım bugün denedim. Kafayı yicem çok dar olmuş... Tüm parayı ödemiştim birde. Ailemden kimse giydiremedi. Moralim o kadar bozuk ki. Şimdi tekrar terzi gelinlikçi vs bakıcam bide.. Her şey üst üste geldi. 3 hafta sonra evleniyorum bide..
Hallolur sakin ol üç hafta varmış daha canım bir arkadaşım da aynı durumu yaşamıştı üstelik bir hafta mı ne vardı düzeltirsiniz :KK200:

Ay hadi inşallah bugün toplantıda konuşurlar o zaman. Bugün açıklanmasa bile (genelde sağlık bakanı böyle şeyleri açıklamıyor) birkaç güne netleşir umarım artık

Bir de kızlar konudan bağımsız olarak mobilyalarınızı nereden tercih ettiniz? Yeni bakmaya başladım çok kararsızım
Çetmenden almıştık oturma odasını ve yemek odasını ama çok mağdur edildik yemek masamızı yollamadılar ve sürekli bizi oyaladılar hiç tavsiye etmiyorum. Yatak odasını bellodan almıştık çok memnun kaldık ve hemen teslim edildi.

Aldığın yer ile görüştün mü canım gelinliği diken terzileri bu işi halledebilir diye düşünüyorum mutlaka payları oluyor endişe etme hemen halledilecek birşey 💖 neresi dar olmuş

Gelinlikçi halletmek zorunda o kadar para ödediniz moralinizi bozmayın daha var yaparlar.

Gelinlikçi bulmana gerek yok onlar her ihtimale karşı pay bırakıp düzeltmek zorundalar. Zayıflayan kilo alan gelin olmuyor mu sanki

X