2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Aşırı şaşkınım 🙈 allahım ağlayacağım şimdi öyle bir garipleştim ki böyle bi haber gelirse bi yandan mutlu olurum bi yandan büyük bir katarsis Yaşar ağlarım galiba 😂😂 ay hadi inşallah
Aynen inşallah vallahi o kadar mutlu oldum ki inşallah doğrudur

Kızlar gelinliğimi aldım bugün denedim. Kafayı yicem çok dar olmuş... Tüm parayı ödemiştim birde. Ailemden kimse giydiremedi. Moralim o kadar bozuk ki. Şimdi tekrar terzi gelinlikçi vs bakıcam bide.. Her şey üst üste geldi. 3 hafta sonra evleniyorum bide..
canım aldığın yerde denemedin mi bugün genelde öyle teslim ediyolar

kızlar desoid ankara sayfasındaki paylaşımın altında yorumlarda
muratkoksalofficial'in profil resmi

muratkoksalofficial

Gittiğimiz tüm yetkililer Düğün,kına,nişan ve nikahların 1 haziranda kesin olarak açılacağını belirtiyorlar.Ancak bu açılmanın nasıl olacağı bilim kurulu ile konuşulduğunu bilim kurulunun belirli şartlar öne sürdüklerini belirtiyorlar.Bizler de Hes kodu ,maske ve mesafe kurallarına ek olarak yemek ve ikram servisine,canlı müziğe izin verilmesini sürenin en az 2.5 saat olmasını gittiğimiz her yetkiliye belirttik.
diye yorum yapmış zerafet ankara düğün salonu sahibi

kızlar desoid ankara sayfasındaki paylaşımın altında yorumlarda
muratkoksalofficial'in profil resmi'in profil resmi

muratkoksalofficial

Gittiğimiz tüm yetkililer Düğün,kına,nişan ve nikahların 1 haziranda kesin olarak açılacağını belirtiyorlar.Ancak bu açılmanın nasıl olacağı bilim kurulu ile konuşulduğunu bilim kurulunun belirli şartlar öne sürdüklerini belirtiyorlar.Bizler de Hes kodu ,maske ve mesafe kurallarına ek olarak yemek ve ikram servisine,canlı müziğe izin verilmesini sürenin en az 2.5 saat olmasını gittiğimiz her yetkiliye belirttik.
diye yorum yapmış zerafet ankara düğün salonu sahibi
Allahım inşallah❤️

İki güne kadar açıklama yaparlar drgil mi? Otele para ödemem gerek yoksa yine iptal olacak rezervasyon

P pelincikcik second_life second_life Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi Papatyaa_35 Papatyaa_35
Kızlar denemiştim son provamda dar gelmişti yine söylemiştim biz 2cm açıcaz sen merak etme teslim ettiğimizde dediler. Kilo aldığında getirirsin hallederiz dedi. Ve 2 provamda da çok iyi konuştular ki parayı almadan. Teslim aldığımda o kadar sıktı ki 2 kadın sırtımdaki fermuarı zar zor kapattı cırt diye ses geldi her yerinden. Dedimki ben nefes alamıyorum. Onlarda yok bu açılmış hali normal gelinlik dediğin böyle sıkı olur dediler. Ama ben o kadar para verdim düzeltir misiniz lütfen mağdur olmiyim dedim. Başka pay yok ki biz giydirebildik bi sorun yok dediler. Gelinlik bozulur makineye sokamayız artık bişey yapamayız dediler gönderdiler. 6bin lira ödedik. Ağlıyorum.. Terzilerde yapamaz ki kimse bu yükün altına girmez bence 😞 Eve bi geldim annem ablam eniştem kimse kapatamadı gelinliği...

X