- 8 Şubat 2013
- 614
- 576
Bugün bir iki açıklama yapmaya başladılar çünkü birileri hatta halkın çoğu isyan ediyor amaç biraz sakinleştirmek ama daha da açıklama yapmaları gerekecek artıkOffff cok stresli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bir iki açıklama yapmaya başladılar çünkü birileri hatta halkın çoğu isyan ediyor amaç biraz sakinleştirmek ama daha da açıklama yapmaları gerekecek artıkOffff cok stresli
Ne iyi gelecek bize nikah telaşı içinde bulsak kendimizi birdenModumuzu yüksek tutuyoruz her an bir açıklama olabilir Ve bi bakarsın kendimizi nikah telaşında buluyoruz özellikle Haziran başında evlenecek olan bizler çok heyecanlı olacak
Öyle olcak sanırımArtık yarım saatte bir değiştirirsin bakalım süreye ne diyecekler
Ben de helen model beğenmiştim bi tane ama diktirmeye cesaret edemedim kurallar açıklanmadı diye
Yumusatmaya calısıyorlar biraz ama daha fazlası lazım. Acaba kabine ne zaman toplanacak. Keske bu pazartesi toplansalar artık sabredemiyorumBugün bir iki açıklama yapmaya başladılar çünkü birileri hatta halkın çoğu isyan ediyor amaç biraz sakinleştirmek ama daha da açıklama yapmaları gerekecek artık
Mod düşürmek yok arkadaşım hani sen bana bizlere diyordun,en hayırlı zamanda en güzel akılcı şekilde yapıcaz inşallah duamızı eksik etmeyelimOfff yine modum düştü
Maalesef öyle bir durum ki hiçbirinizin üzülmesini güzel zamanlarını mahvetmesini istemiyorum. İnşallah hayırlısıyla yapıcazMod düşürmek yok arkadaşım hani sen bana bizlere diyordun,en hayırlı zamanda en güzel akılcı şekilde yapıcaz inşallah duamızı eksik etmeyelim
Güzel bir müjde verse bize açıldı dese herşeye yetişmeye çalışsak ordan oraya koşsakYumusatmaya calısıyorlar biraz ama daha fazlası lazım. Acaba kabine ne zaman toplanacak. Keske bu pazartesi toplansalar artık sabredemiyorum
Gün içinde koşturmaktan giremeyip geceleri günün koşturmalarını yazsakGüzel bir müjde verse bize açıldı dese herşeye yetişmeye çalışsak ordan oraya koşsak
Kulağa harika geliyor o haber gelirde tüm bunları yaşarız inşallahGün içinde koşturmaktan giremeyip geceleri günün koşturmalarını yazsak
Bişey diyim mi zor gelir... siyasi tartısmalar asırı gündemde. 1 haziran sabahı bile acıklayabilirler asla sasırmam.Kulağa harika geliyor o haber gelirde tüm bunları yaşarız inşallah
Siyasi tartışmalara halkta baya hakim şu sıralar herkes bu konulara odaklandı belki odağı değiştirmek adına hızlandırabilirler olaya aşırı iyimser bakıyorum Birazdan duygu patlaması yaşayacağımBişey diyim mi zor gelir... siyasi tartısmalar asırı gündemde. 1 haziran sabahı bile acıklayabilirler asla sasırmam.
Bende de değişik bir duygusallık var artık bıkmıslıgın verdigi his galiba.Siyasi tartışmalara halkta baya hakim şu sıralar herkes bu konulara odaklandı belki odağı değiştirmek adına hızlandırabilirler olaya aşırı iyimser bakıyorum Birazdan duygu patlaması yaşayacağım
Ben avrupa yakasina bakacağım eğer her yere izin varsa çok farketmez aslında :)Ay sor canım ne kusuru teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.
Eskiden çiftlerin ikisinin de bağlı olduğu belediye dışındaki belediyeden nikah günü alması için ortak izin belgesi alması gerekiyormuş ama artık o kalkmış. Şimdi herkes her belediyeden alabiliyormuş ama bazı belediyelerin kendi bölgesinde ikamet eden kişilere öncelik tanıdığını söylediler. Mesela Bayrampaşa Belediyesi öncelik tanıyormuş, aradığımda öyle dediler. Diğerlerini bilmiyorum hiç. Mekana getirtildiğinde başkaları nasıl ayarlıyor bilmiyorum ama mesela biz de mekana getireceğiz inşallah, biz ağustos için perşembe gün alacağız işte. Yani geciktik mi bilmiyorum
Bu arada sen hangi belediyeden gün almayı düşünüyorsun canım? Çok araştırıyorum bu ara, eğer o belediyeyi de araştıracak olursam aklımda olsun yazarım sana.
senin içinde geçerli canım , inşallah hepimiz burda ay benim şöyle oldu, ayy çok güzeldi ayy kızlar yaptık düğünü diceğimiz zamanlar gelicek :* :)Maalesef öyle bir durum ki hiçbirinizin üzülmesini güzel zamanlarını mahvetmesini istemiyorum. İnşallah hayırlısıyla yapıcaz
Yeni kararların açıklamasını genel de sağlık bakanı söylemiyor sorsalar bile geçiştiriyor ama şimdi belki değinir.Kızlar bilim kurulu var bugün bakan acıklama yapacakmıs sizce ona söyletirler mi yeni kararları
Çok zor gerçekten yada erteleyin aklınızda en azından keşke kalmasın ama açılırsa da olmuş bitmiş olacak o var. Hepimizin ayrı derdi var sanki evlenmiyoruz da eziyet ediyorlar bizeSalon aradı. 4 haziran-6 haziran vs tarihi olanlardan 25 ine ertelemek isteyenler oluyomuş. İlk biz söyledik diye beklemedelermiş
Şu kararları söylemedikleri için o kadar zorda kaldık ki anlatamam ya.
Şimdi ertele abi derim pazartesi açıklama gelir. Erteleme derim gün gider ortada kalırım
Bize ne zaman artık bi açıklama yapacaklar ay oldu 20
yani aynı şeyleri tekrarlamıcağına göre inşallah bi gelişme söyler düğünle ilgili de kısmı bişeyler der bence yaa demeli ya da en azından 2. aşamayı şimdi yapsalar 1-2 hafta sonra da 3. aşamaya geçerler belkiKızlar bilim kurulu var bugün bakan acıklama yapacakmıs sizce ona söyletirler mi yeni kararları