2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Salon aradı. 4 haziran-6 haziran vs tarihi olanlardan 25 ine ertelemek isteyenler oluyomuş. İlk biz söyledik diye beklemedelermiş
Şu kararları söylemedikleri için o kadar zorda kaldık ki anlatamam ya.
Şimdi ertele abi derim pazartesi açıklama gelir. Erteleme derim gün gider ortada kalırım
Bize ne zaman artık bi açıklama yapacaklar ay oldu 20 :KK43:
Canım kalbinin sesini dinle nasıl rahat olacaksan öyle yap önemli olan senin kafa rahatlığın herşeyden önce.

Çok zor gerçekten yada erteleyin aklınızda en azından keşke kalmasın ama açılırsa da olmuş bitmiş olacak o var. Hepimizin ayrı derdi var sanki evlenmiyoruz da eziyet ediyorlar bize 🙇🏻‍♀️
Boşuna ertelemek de istemiyorum o tarihte küçük ihtimal yasak gelme durumu da olabilir
Modum tam olarak iki ucu değnek durumu🤷🏻‍♀️

Boşuna ertelemek de istemiyorum o tarihte küçük ihtimal yasak gelme durumu da olabilir
Modum tam olarak iki ucu değnek durumu🤷🏻‍♀️
canım ikisinede opsiyon tutamaz mı ,sonuçta haziranın başında açılırsa sen yapıcaksın salon sahibi de ilerideki tarihi başkasına satar millet yer bulmak için uğraşıyo, haziran başında da açmazsa zaten kimse yapamıcak senin tarihinde ileriki tarih olmuş olcak

canım ikisinede opsiyon tutamaz mı ,sonuçta haziranın başında açılırsa sen yapıcaksın salon sahibi de ilerideki tarihi başkasına satar millet yer bulmak için uğraşıyo, haziran başında da açmazsa zaten kimse yapamıcak senin tarihinde ileriki tarih olmuş olcak
Şu an o şekilde yapmış zaten ama hem yeni müşteriler gelip soruyormuş hem de ertelemek isteyenler oluyomuş
En kısa sürede karar verebilir misiniz dedi o da haklı olarak 🤷🏻‍♀️

kızlar ben umutluyum Hazirandan sizler için.
Dün resmi tatildi ama yasak yoktu. Sokağa çıkma yasağı saatinin Haziranda uzatılacağı konuşuluyor zaten.
Bence bazı kısıtlamalar dahilinde olsada Haziran güzel olacak:KK200:
Böyle seyler duymaya o kadar ihtiyacımız var ki

kızlar ben umutluyum Hazirandan sizler için.
Dün resmi tatildi ama yasak yoktu. Sokağa çıkma yasağı saatinin Haziranda uzatılacağı konuşuluyor zaten.
Bence bazı kısıtlamalar dahilinde olsada Haziran güzel olacak:KK200:
Haziranda çok değişen şey olacak da, bunu tutup 31 mayısta açıklamasınlar asıl kafaya taktığımız o :KK43:

Kızlar geçen sene böyle yapmışlar. İnşallah bu senede böyle olmaz 😭 Hepimiz çok üzülürüz. Geçen sene bu aylarda vaka sayısı nasıldı hatırlayan var mı ?

Eklentiler

• 78CFCE26-A54D-4759-B04D-D34DBEA74E3A.jpeg
    78CFCE26-A54D-4759-B04D-D34DBEA74E3A.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 35
Birde bunu buldum kızlar. Bugün konuşulucak başlıklar bunlarmış. Aşı ve 1 haziran. İnşallah doğrudur.

Eklentiler

• 5BF48562-5945-413E-9DF3-5592DDFD1E6B.jpeg
    5BF48562-5945-413E-9DF3-5592DDFD1E6B.jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 31
Geçen sene 15 Haziran'da açıldı ama şu anda Mart'ta dahi nikaha izin verdi ve 13 Nisan'da sanırım yasak getirmişti bayağı zaman geçmiş oluyor 1 Haziran'a kadar.
Geçen sene her yer kapalıydı. Şimdi cafe restoran şehirler arası her yeri açıp bunu tutmaları tepkiye sebep olur diye düşünüyorum. Bide kademeli normalleşme 1 Haziran da başlıyor. 15 hazirana yeni kararlar koymazlar bence. 1 temmuza kadar sürer öyle olursa.

X