2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kınalar açılmayıp sadece nikah merasimi şeklinde düğünler açılırsa da yapıp geçeceksiniz değil mi kzılar
Bizimkiler ilk yap geç diyodu şimdi zaman yaklaştıkça biraz daha bekle moduna geçtiler. Ne yapcam hiçbir fikrim yok

Kınalar açılmayıp sadece nikah merasimi şeklinde düğünler açılırsa da yapıp geçeceksiniz değil mi kzılar
Bizimkiler ilk yap geç diyodu şimdi zaman yaklaştıkça biraz daha bekle moduna geçtiler. Ne yapcam hiçbir fikrim yok
Yapacam ben kınayı da evde yaparım

Geçen sene haziran ayında cumartesi pazar olan sınavda bu şekilde kapanma olmuş
Biraz içim rahatladı.
Bu sefer de en fazla böyle olur yaz günü 3 gün tam kapanma gelmez herhalde.

Eklentiler

• 176CBB07-4047-4307-A9E9-274628F138C1.jpeg
    176CBB07-4047-4307-A9E9-274628F138C1.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 20
Evet ben 7 tane giycem 😂 sadece kısıtlama temmuzdakalmaz diye umut ediyorum yoksa nasıl değiştir giy olcak bilmiyorum
Hey maşallahh😂
Bana organizasyoncum 2 tanede bile misafirler sıkılıyo bazen gelin gitti mi gelmek bilmiyo saç başla uğraşmaktan demişti
7yi düşünemedim 😂
Temmuzda haziran kadar sıkı olmaz bence de

Off keşke salon tutmasaydım, ananemin evi bahçeli orda bile yapar geçerdim 10-20 kişi
Salon tutmuş olmam elimi kolumu bağladı
En son tarihin neydi hatırlamıyorum ama açtıkları zaman sorun olmayacaktır belki az gelen olur ama evdeki o telaş ve curcuna ile en azından uğraşmazsın oda ayrı stres çünkü

En son tarihin neydi hatırlamıyorum ama açtıkları zaman sorun olmayacaktır belki az gelen olur ama evdeki o telaş ve curcuna ile en azından uğraşmazsın oda ayrı stres çünkü
Şu an 4-5 haziran
Eğer açıklama olmazsa ya da açılmazsa 22-25 haziran
Az gelsin 50 kişi bile yeterli yeter ki artık kurtulayım şu belirsizlikten 😔

Şu an 4-5 haziran
Eğer açıklama olmazsa ya da açılmazsa 22-25 haziran
Az gelsin 50 kişi bile yeterli yeter ki artık kurtulayım şu belirsizlikten 😔
Valla alternatif tarihi de gidip riskli gün ayarlamışsin. Yapabiliyorsan o ertelenmiş tarihi degistir. Sınav olmayan bi güne al

Canım şöyle düşün, sinema tiyatro bütün yasakların kalkması pub gece kulubu acılması bunların hepsi buna dahil. 5bine inmeden sinema acmaz gece kulubu acmaz ama düğün günlük yaşamı etkiler
Gece klubü ve nargile kafeler zaten hiç açılmayacakmış canım onu söylemişti en azından herkes aşılanana kadar açmayacakmış

Ne kadar kapora ödedin
Kapora bin lira ödeyip sonra taksit ödemiştik toplam 6.000 olması lazım
Organizasyoncuya da ayrı ödedim kapora o da yanar
Ve şu an kendi isteğimle iptal edersem tam para verecekmişim nasıl bi saçmalık anlamadım. Ben korona zamanı sözleşme yapmadığım için bunu her türlü kullandılar. Kavga da etmedim olur da kınam olursa sorun çıkarmasınlar diye

Valla alternatif tarihi de gidip riskli gün ayarlamışsin. Yapabiliyorsan o ertelenmiş tarihi degistir. Sınav olmayan bi güne al
O gün sınav yok da ertesi gün var.
haziranda sadece sınav günü öğlen yasak koymuşlar, pazar hiç yasak olmamış
Bilemedim cuma günü yasak olur mu sınav öncesi :KK51:
25 hazirana kadar tek bir boşluk yok
Temmuzu hiç sormadım onu da sorayım

Ben yapacağım inşallah bir açtım desin saat ve kişi kısıtlaması vs hiç umrumda değil 😁

Ben yapacağım inşallah bir açtım desin saat ve kişi kısıtlaması vs hiç umrumda değil

O gün sınav yok da ertesi gün var.
haziranda sadece sınav günü öğlen yasak koymuşlar, pazar hiç yasak olmamış
Bilemedim cuma günü yasak olur mu sınav öncesi :KK51:
25 hazirana kadar tek bir boşluk yok
Temmuzu hiç sormadım onu da sorayım
Cuma yapmaz yasak bence

X