- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
Düşünmüyoruz, geçen sene ödemesini peşinen yapmıştık daha bu sene geri alabildik çok uğraştık şimdi tekrar düğün ertelenirse tekrar beklemek istemiyoruz yakın yerlere 1-2 günlüğüne gidebiliriz spontene olarak diye konuştukTabii tabii en erken zamanda açılsın istiyorum ben de. Balayı düşünüyor musunuz?
Çok mu uğraştınızDüşünmüyoruz, geçen sene ödemesini peşinen yapmıştık daha bu sene geri alabildik çok uğraştık şimdi tekrar düğün ertelenirse tekrar beklemek istemiyoruz yakın yerlere 1-2 günlüğüne gidebiliriz spontene olarak diye konuştuk
1 yıl uğraştık , evet para iadesi var oldu da ama 1 sene sonra oldu geçen sene temmuzda olcak düğün için şubatta ayarladık ödemesini yaptık 2021 şubatta daha yeni ödemesi olduÇok mu uğraştınızHepsinde Para iade garantisi veriliyor. Birde işi yokuşa mı sürüyorlar
Ay ağustos sonu için de bir sıkıntı olmaz inşallahevet müzik yoksa ha 30 ha 50 ha 100 , ay deme öyle haziranda açılsın hatta mayısta bayramdan sonra açılsın yaaa ben hazirana aldım ilk haftasısen temmuza tarih al bulabilirsen garanti olsun
Ben bernardonun setini almıştım geçen yıl, düzdüz sade bişey modası geçmesin diye, birde kırılmaz garantisi veriyolar hoş kargo ile gönderdiklerinde kırılmıştıEvet zaman geçip gidiyor. İnsan evini bilmek istiyor katılıyorum. Belirsizlik hakim neticede. Siz misafir yemek takımı aldınız mı bende alacağım bakıyorum bir marka var mı tavsiye edeceğiniz?
Yaa bence muhakkak konuşun bende sizin gibi düşünüyodum bizde de erkek tarafı aceleci , gidip konuşmasak kalıyomuşuz ortada çünkü haziran full dolu temmuzdada bir gün boştu öyle tuttuk heryer şuan dolmuş diyolar tabi il’e göre değişkenlik gösterebilirBiz daha gidip salonla konuşamadık. 50 kişiye izin olunca nikaha da 30 kişi izin var zaten hemen hemen aynı diye erkek tarafı düğün olmasın diyor biraz ağırdan alıyorlar sanırım
Ben açılcağını düşünüyorum bence iyi düşünelim iyi olsun bizleri geçtimde bu sektörden ekmek yiyenleri düşünmek zorundalar bir şekilde açacaklarevet müzik yoksa ha 30 ha 50 ha 100 , ay deme öyle haziranda açılsın hatta mayısta bayramdan sonra açılsın yaaa ben hazirana aldım ilk haftasısen temmuza tarih al bulabilirsen garanti olsun
İnşallahAy ağustos sonu için de bir sıkıntı olmaz inşallahkorkuyla bekliyorum ben de
evet ama ne zaman ne şekilde en azından saat sınırına bişey yapsalar saat 9 da yasak başlıyor, inşallah hayırlısıyla yaparızBen açılcağını düşünüyorum bence iyi düşünelim iyi olsun bizleri geçtimde bu sektörden ekmek yiyenleri düşünmek zorundalar bir şekilde açacaklar
Makine de yıkıyor musunuz setinizi? Kullanışı nasıl bernardonunBen bernardonun setini almıştım geçen yıl, düzdüz sade bişey modası geçmesin diye, birde kırılmaz garantisi veriyolar hoş kargo ile gönderdiklerinde kırılmıştıhemen değiştirdiler o yönü güzel garantisi olduğu için şuanda kırılsa parçasını veriyolar
Geçen yılı okuyunca kafa gitmiş pardonEvlenebilirsek kullanıcam inşallah
Güleriz ağlanıcak halimizeEvlenebilirsek kullanıcam inşallah
Ben hiç görmüyorum artık ama tercih meselesi bence şık duruyorArkadaşlar kruvaze tülün modası geçti mi sizce? Salonunuza nasıl perde, güneşlik yaptınız
Evet hep düz tül diktiriyorlar. Aslında o da şık duruyor. SadeBen hiç görmüyorum artık ama tercih meselesi bence şık duruyor
Bende düz tül düşünüyorum şık duruyor.Arkadaşlar kruvaze tülün modası geçti mi sizce? Salonunuza nasıl perde, güneşlik yaptınız
Fiyattan ötürü henüz ayarlayamadık inanılmaz pahalılar 5 gece oteller 15binden aşağı yok zaten çoğu dolmuş birde villa bakıyorum onlardada dolmuş ve ateş pahası acaba hep mi böyle pahalıydı pandemiden miBalayi plani yapan varmi aranizda acaba