- 18 Ocak 2020
- 321
- 115
Balon perde bu mu? İnternete yazınca bu tarz çıkıyor daBende düz tül düşünüyorum şık duruyor.
Birde balon perdeler var ipli onlari da çok görüyorum.
Muğla için bakıyorum ben de. Sizin düğün ne zamanBalayi plani yapan varmi aranizda acaba
Evet bunlardan cok görüyorumBalon perde bu mu? İnternete yazınca bu tarz çıkıyor da
Otele gore degisiyor bence fiyatlariFiyattan ötürü henüz ayarlayamadık inanılmaz pahalılar 5 gece oteller 15binden aşağı yok zaten çoğu dolmuş birde villa bakıyorum onlardada dolmuş ve ateş pahası acaba hep mi böyle pahalıydı pandemiden mi
Haziran’da benim düğünumMuğla için bakıyorum ben de. Sizin düğün ne zaman
Evet tam anlamıyla öyle birleşeyimMerhabalar. Esnek sözleşme eğer o tarihte düğün salonları kapanırsa paramızı iade alabiliyor muyuz gibi bir şey mi
Ramazan ayındaki kısıtlamalar iyi giderse umarım açılır. Çünkü tatilciler gelecek sezon açılmış bile Kuşadasına ilk turist kafilesi gelmiş. Yerli turisti de durduramazlar geçen sene gibi.Haziranın başına düğün tarihi aldık iyi mi ettik kötü mü bilmiyoruz yeniden yasaklar geldi o zamana açılmaz diyolar
İnşallah iyiye giderRamazan ayındaki kısıtlamalar iyi giderse umarım açılır. Çünkü tatilciler gelecek sezon açılmış bile Kuşadasına ilk turist kafilesi gelmiş. Yerli turisti de durduramazlar geçen sene gibi.
Açılır ama ne zaman ne şekilde bilmiyoruz haziranın başına tarih aldık iyi mi yaptık kötü mü bilmiyoruz inşallah hastalıksız kazasız belasız yaparız ya , avm ler gibi hes koduyla alınsa önlemlerle yapılsa artık olana da tamam dicez mecbur 1 senedir erteliyorumAğustos sonuna aldık biz de. Bence açılacak %50 kapasiteyle filan ama vakalar böyle çok oldukça nasıl gönül rahatlığıyla yapacağız bilinmez
Bizim de ağustos sonu. Ben umutluyum nedense... Allah yardımcımız olsunAğustos sonuna aldık biz de. Bence açılacak %50 kapasiteyle filan ama vakalar böyle çok oldukça nasıl gönül rahatlığıyla yapacağız bilinmez
Amin sağlık olsun da.. Hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız? Hafta sonları da yasak olunca bayrama kadar bir harekete geçmek mümkün değil bizim için farklı şehirlerde de olduğumuzdan. Bazen çok panik oluyorum düğün tarihimiz yakın olunca size sormak istedim :)Bizim de ağustos sonu. Ben umutluyum nedense... Allah yardımcımız olsun
Biz esnek sözleşme ile mekanımızı tuttuk. Eğer pandemiden dolayı düğün yapamazsak aynı yerde sadece nikah yapacağız -ki kesin öyle yapacağız gibi görünüyor. Nikah tarihimizi henüz almadık, bu ayın sonunda almayı planlıyoruz. Gelinlik, damatlık, ev falan hiçbir şey henüz hazır değil:) bir tık ben de stresliyim ama hallederiz inşallahAmin sağlık olsun da.. Hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız? Hafta sonları da yasak olunca bayrama kadar bir harekete geçmek mümkün değil bizim için farklı şehirlerde de olduğumuzdan. Bazen çok panik oluyorum düğün tarihimiz yakın olunca size sormak istedim :)
Aynen biz de düğün olmazsa nikah yapacağız aynı tarihte salonda uzatmanın manası yok gibi :) Aynı durumdayız o zaman yavaş yavaş halledilir gibi yani insallahBiz esnek sözleşme ile mekanımızı tuttuk. Eğer pandemiden dolayı düğün yapamazsak aynı yerde sadece nikah yapacağız -ki kesin öyle yapacağız gibi görünüyor. Nikah tarihimizi henüz almadık, bu ayın sonunda almayı planlıyoruz. Gelinlik, damatlık, ev falan hiçbir şey henüz hazır değil:) bir tık ben de stresliyim ama hallederiz inşallah
İnşallah canım, her şey gönlümüze göre olsun inşallah. Benim aklıma takılan da şu; henüz nikah işlemlerini yaptırmadık yani tarih almadık ama salonumuz ayarlandı ve pazar günü olarak ayarladik. Şimdi dolayısıyla nikah tarihimizi de aynı güne alacağız ama virüs bu şekilde devam eder de ağustos sonu da pazar günleri yasak olursa tekrar tarihimizi nasıl değiştireceğiz? Belediyeden tekrar hafta içine alınacak, bakalım salon o hafta müsait olacak mı falan çok sıkıntı. Aklıma bu takıldı şimdi deAynen biz de düğün olmazsa nikah yapacağız aynı tarihte salonda uzatmanın manası yok gibi :) Aynı durumdayız o zaman yavaş yavaş halledilir gibi yani insallah
Bunu biz de düşündük ama yine de risk alıp cumartesi icin tuttukİnşallah canım, her şey gönlümüze göre olsun inşallah. Benim aklıma takılan da şu; henüz nikah işlemlerini yaptırmadık yani tarih almadık ama salonumuz ayarlandı ve pazar günü olarak ayarladik. Şimdi dolayısıyla nikah tarihimizi de aynı güne alacağız ama virüs bu şekilde devam eder de ağustos sonu da pazar günleri yasak olursa tekrar tarihimizi nasıl değiştireceğiz? Belediyeden tekrar hafta içine alınacak, bakalım salon o hafta müsait olacak mı falan çok sıkıntı. Aklıma bu takıldı şimdi de