- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Biz de öyle düşünüyoruz aslında ama bilemedim işte bugün de buna üzüldükBunu biz de düşündük ama yine de risk alıp cumartesi icin tuttukTurizm sezonu olduğundan hafta sonu yasak olmaz diye düşünerek daha doğrusu umut ederek Hayırlısı olur insallah canım hepimiz için
Evet ya bana da geliyorlar aradaBiz de öyle düşünüyoruz aslında ama bilemedim işte bugün de buna üzüldüken mutlu zamanlarımız stresle geçiyor resmen. Bu ay sonu nikah işlemlerini yapalım diyoruz. Biz de risk alacağız gibi görünüyor...
Bende tutmadim kina için mekan balayi için hic bir yerden rezervasyon yapmadıkEvet ya bana da geliyorlar aradaKalbimizi bozmayalım artık yapacak bir şey yok maalesef.. Kına gecesi yapacak mısınız peki? Şu an izin verilmediği için onun için mekan tutmadık biz henüz. İzin verilirse tutcaz ama o zamana kadar salon kalır mı o da ayrı bir stres
Sizin ne zaman düğün tarihiniz?Bende tutmadim kina için mekan balayi için hic bir yerden rezervasyon yapmadık
Biz kına için de tuttuk yine pandemiye uygun esnek sözleşme ile. Nasip artık bilmiyorum yapabilecek miyiz... Ama mecbur açılır diye düşünüyorum turizm bitik halde.Evet ya bana da geliyorlar aradaKalbimizi bozmayalım artık yapacak bir şey yok maalesef.. Kına gecesi yapacak mısınız peki? Şu an izin verilmediği için onun için mekan tutmadık biz henüz. İzin verilirse tutcaz ama o zamana kadar salon kalır mı o da ayrı bir stres
Esnek sözleşme kına için nasıl oluyor acaba? Açılmazsa iptal gibi mi?Biz kına için de tuttuk yine pandemiye uygun esnek sözleşme ile. Nasip artık bilmiyorum yapabilecek miyiz... Ama mecbur açılır diye düşünüyorum turizm bitik halde.
Haziran 11s sizinSizin ne zaman düğün tarihiniz?
Ağustos sonu bizim de daha var ama insan stres oluyorHaziran 11s sizin
Bizim esyalar vs hazir seyAğustos sonu bizim de daha var ama insan stres oluyor
Evet hala da artıyorBizim esyalar vs hazir sey
Perdeler ve gelinlik fotoğraf filan var iste
Kasım ekim gibi yapilcakti biraz daha azalsin dedikhep artti
Balayini nasil düşünüyorsunuz acaba
Bende balayi konusunda kararsizimEvet hala da artıyorEşyalara başlıcaz biz de yavaştan, gelinliği filan da mayis haziran gibi hallederiz diye düşündüm. Biz aydında yaşadığımız için tatil yerlerine yakınız güneye gitmeyi düşünüyoruz Fethiye civarı olabilir ama daha ayarlamadık Siz ne düşünüyorsunuz?
Antalya da olabilir ama bence her şey dahil bir otel balayı için daha iyi villada yemek filan zor olur sankiBende balayi konusunda kararsizim
Ben daha onceden fethiye öludenize geldm.
Acaba simdi antalyami gitsek yoksa muglanin baska yerlerine mi gitsek diye düşünüyorum
Otel mi yoksa villamı diye de düşünüyorum
HaklisinAntalya da olabilir ama bence her şey dahil bir otel balayı için daha iyi villada yemek filan zor olur sankiBir de yetişkin otellerine bakmayı düşünüyorum ben de çoluk çocuk sesi olmasın
Evet onlar büyük ölçüde bitti Allahtan ama tabi evin eksikleri bitmez bazı şeyler de eve geçince tamamlanır diye düşünüyorumHaklisinceyiz düzme isiniz bittimi tabakti tencereydi
Evet canım. Biraz kapora verdik işte, eğer yasaklar olur da yapamazsak geri alacağız ücreti. O şekilde yazıldı sözleşmedeEsnek sözleşme kına için nasıl oluyor acaba? Açılmazsa iptal gibi mi?
Bir yakınım villada balayı yaptı. Yemek falan her şeyi kendileri yaptıkları için çok tatil gibi olmamıştı. Bence de her şey dahil bir otel daha iyi olur nasıl olsa balayı dönüşü full yemek-temizlik-düzen derdimiz olucakBende balayi konusunda kararsizim
Ben daha onceden fethiye öludenize geldm.
Acaba simdi antalyami gitsek yoksa muglanin baska yerlerine mi gitsek diye düşünüyorum
Otel mi yoksa villamı diye de düşünüyorum
Haklısınız otel daha cazip insallah virusun yayilimi azalmis olur biraz dahaBir yakınım villada balayı yaptı. Yemek falan her şeyi kendileri yaptıkları için çok tatil gibi olmamıştı. Bence de her şey dahil bir otel daha iyi olur nasıl olsa balayı dönüşü full yemek-temizlik-düzen derdimiz olucak
simdilik guzel gidiyorevet arkadaşlar 2021 geliniyim hazırlıklarıız nasıl merak ettim :)))
İyiymis öyleyse canımEvet canım. Biraz kapora verdik işte, eğer yasaklar olur da yapamazsak geri alacağız ücreti. O şekilde yazıldı sözleşmede
Bakın canım çok yığılma olursa sıkıntı yaşamayız. Allah büyük, ben haziran ve sonrası için umutluyum gibi...İyiymis öyleyse canımRamazandaki yasaklara göre biz de bir bakalım o zaman çok geç kalmadan