2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ramazan bayramından sonraymış ben temmuzda tuttum fakat hepsi öngörü sanırım , yine kısıtlamalı bir şekilde devam edicek diye düşünüyorum şuanki durumlara göre

Teşekkür ederim geçen yıl yapıcaktık erteledik , bu yılda beklemek doğru gelmedi artık bitiş tarihi de yok ve zamanda malesef geçip gidiyor hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Bizde aynı şekilde 1 yıldır erteliyoruz haziranın başına dedik bakalım inşallah bu sefer hayırlısıyla olur

Teşekkür ederim geçen yıl yapıcaktık erteledik , bu yılda beklemek doğru gelmedi artık bitiş tarihi de yok ve zamanda malesef geçip gidiyor hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Evet zaman geçip gidiyor. İnsan evini bilmek istiyor katılıyorum. Belirsizlik hakim neticede. Siz misafir yemek takımı aldınız mı bende alacağım bakıyorum bir marka var mı tavsiye edeceğiniz?

İnşallah çünkü bizimde haziran olabilir Geçen sene temmuz da mı açılmıştı? Bu 50 kişilik 100 kişilik oluyor ya isim mi yazdırılıyor biliyor musunuz uygulamayı?
evet geçen sene temmuzun 1 inde açıldı bizim de o haftasonuydu ama ondan önce ertelemiştik sonrada yer bulamadık ekime kadar tabi o zaman da tekrar bi yasak geldi böyle böyle bu günlere geldik işte, isim yazdırma konusunu anlayamadım ?

Bizde aynı şekilde 1 yıldır erteliyoruz haziranın başına dedik bakalım inşallah bu sefer hayırlısıyla olur
İnşallah. İnsan zaten gönlüne göre bir düğün yapamıyor bu zamanda maskeni tak ateşini ölçtür kimseyle tokalaşıp tebrik alma vs vs. Artık bunlardan geçtik bir düğünümüz olsun bari diyoruz

Biz şimdi yüksek riskli bölgedeyiz de düğünlere 50 kişi izin veriliyor. Bu 50 kişinin ismini biz mi düğün salonu yetkilisine veriyoruz içeri girerken onlar kontrol mü ediyor gelenlerin isimlerini diye sormuştum?

Evet zaman geçip gidiyor. İnsan evini bilmek istiyor katılıyorum. Belirsizlik hakim neticede. Siz misafir yemek takımı aldınız mı bende alacağım bakıyorum bir marka var mı tavsiye edeceğiniz?
Canım her yoruma atlıyor gibi olucam ama misafir takımı alırken ben şöyle hareket ettim bütçe-kullanışlılık-modasının hiç geçmiyor oluşu şeklinde ilerledim misafire kullanıcağım için makinaya girebilen sade şık zamansız bi takım seçtim ben korkmazdan aldım, aryıldız korkmaz , schafer ,kütahya benim çevremden güzel duyduğum önerilerim olur

hiç öyle isim verme gibi bi durum duymadım biz salonla da görüştük ertelemeden önce öyle bişey söylemediler , ama kapıda dediğin gibi ateş ölçme ve hes kodu olur, ki bence zaten hes koduyla avm ler tıklım tıklım , 2-3 saat sürücek düğünede hes koduyla alıp yapılabilir yani avm lerden cafelerden daha az tehlikelidir eminim

Olur mu öyle şey iyi ki de yazdınız, çok memnun oldum :) Evet dediğiniz gibi desenli modellerin modası geçebiliyor. Bende düz sade bir model düşünmüştüm. Set mi aldınız tek parça halinde mi takımı?

Biz daha gidip salonla konuşamadık. 50 kişiye izin olunca nikaha da 30 kişi izin var zaten hemen hemen aynı diye erkek tarafı düğün olmasın diyor biraz ağırdan alıyorlar sanırım

Biz daha gidip salonla konuşamadık. 50 kişiye izin olunca nikaha da 30 kişi izin var zaten hemen hemen aynı diye erkek tarafı düğün olmasın diyor biraz ağırdan alıyorlar sanırım
sen içinden ne geliyosa öyle davran nişanlınla konuş fikriniz bir olunca kimse bişey diyemez bana da neler dediler dinlemedim he iyi mi ettim kötü mü bilemem ama keşke demek istemiyorum ilerde, evet 50 kişi ve 1 saat için salon tutmak masraf yapmak bana saçma geliyo hem koca salon bomboş yani maddi manevi insan bi tuhaf olur he o 50 kişiyi saycak değiller 70 olur ama yinede bi fark yok bu durumda nikah daha mantıklı evlenicekler için , düğün yapmak istiyosan yaşadığın şehire göre de durumu göz önünde bulundurarak bi tarih belirleyin derim

Ben hep düğün istemiştim. Onlarda ha 30 ha 50 zaten müzikti oyundu olmuyor salon tutmak boşuna masraf düşüncesindeler. Düğünü haziran ayı istiyorum ama temmuz daha garanti bir ay galiba. Geçen sene de temmuzda açılmış ona güvenerek bir tarih alacağız artık biz de.

evet müzik yoksa ha 30 ha 50 ha 100 , ay deme öyle haziranda açılsın hatta mayısta bayramdan sonra açılsın yaaa ben hazirana aldım ilk haftası sen temmuza tarih al bulabilirsen garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…