- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Yetişir bence, hayırlı olsunmerhaba bende gecen yil erteledim dugunu ama keske olsaydi diyorum daha kötü oldu virus.
Kına geceleri vs hic açılacak gibi degil
Bir cok seyimiz tamam sayilir perde ankastre ve gelinlik kaldi Haziran ayinda dugun gelinlik yetişirmi acaba
Geçen sene bu düzelir diye bekleyenler 1 sene kaybetti. Ve bu virüs bitecek gibi durmuyor ne yazık ki. Herkes evini bilmek istiyor. Bence hazirana yetişir düğün gelinlik. Gönlünüzce olsunmerhaba bende gecen yil erteledim dugunu ama keske olsaydi diyorum daha kötü oldu virus.
Bir cok seyimiz tamam sayilir perde ankastre ve gelinlik kaldi Haziran ayinda dugun gelinlik yetişirmi acaba
Vestelden koşarak uzaklaş. Evlenirken herşeyi Vestel almıştım süpürge hariç hiç birinden memnun değilim keşke biraz araştırıp alsaydım fiyatı uygun diye hepsini ordan almıştık ama beyaz eşya aşırı önemli yani gerekirse iki kat daha pahalı olsun ama kalitelisi olsun. Özellikle fırınımı değiştirmek istiyorum hiç bişey pişirmiyor resmen pişirmiyor. atıyorum bosch fırının 20 dk da pişirdiğini benim fırın 50-60 dk da pişiriyor. Çok değiştirmek istiyorum ama şu an beyaz eşya fiyatları malum çok yüksek mecbur idare ediyorumBeyaz eşya da Vsstel (marka yazabilir miyiz bilmiyorum da) alan var mı? Diğer markalara göre modeller daha üst modeller var ve daha uygun. Vstel alınır mı çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi için fikir verir misiniz?
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu ya çok teşekkürler. Biz de beyaz eşya olarak Bosch veya Arçelik düşünüyoruz. Arçelik hakkında bir bilginiz var mı çevrenizden falan?Vestelden koşarak uzaklaş. Evlenirken herşeyi Vestel almıştım süpürge hariç hiç birinden memnun değilim keşke biraz araştırıp alsaydım fiyatı uygun diye hepsini ordan almıştık ama beyaz eşya aşırı önemli yani gerekirse iki kat daha pahalı olsun ama kalitelisi olsun. Özellikle fırınımı değiştirmek istiyorum hiç bişey pişirmiyor resmen pişirmiyor. atıyorum bosch fırının 20 dk da pişirdiğini benim fırın 50-60 dk da pişiriyor. Çok değiştirmek istiyorum ama şu an beyaz eşya fiyatları malum çok yüksek mecbur idare ediyorum
Gerçekten bu kadar kötü müVestelden koşarak uzaklaş. Evlenirken herşeyi Vestel almıştım süpürge hariç hiç birinden memnun değilim keşke biraz araştırıp alsaydım fiyatı uygun diye hepsini ordan almıştık ama beyaz eşya aşırı önemli yani gerekirse iki kat daha pahalı olsun ama kalitelisi olsun. Özellikle fırınımı değiştirmek istiyorum hiç bişey pişirmiyor resmen pişirmiyor. atıyorum bosch fırının 20 dk da pişirdiğini benim fırın 50-60 dk da pişiriyor. Çok değiştirmek istiyorum ama şu an beyaz eşya fiyatları malum çok yüksek mecbur idare ediyorum
Arçelik’te buzdolabı çamasır mak bulaşık mak 7700 fiyat aldık iki gün önceBeyaz eşya da Vsstel (marka yazabilir miyiz bilmiyorum da) alan var mı? Diğer markalara göre modeller daha üst modeller var ve daha uygun. Vstel alınır mı çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi için fikir verir misiniz?
Üçü mü 7700Arçelik’te buzdolabı çamasır mak bulaşık mak 7700 fiyat aldık iki gün önce
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu ya çok teşekkürler. Biz de beyaz eşya olarak Bosch veya Arçelik düşünüyoruz. Arçelik hakkında bir bilginiz var mı çevrenizden falan?
Çamasır mk 7103 dy.Üçü mü 7700Ben İnternetten bakıyorum fiyatlara modellere bir buzdolabı 8300. Modellerin kodlarını yazar mısınız bana merak ettim
Teşekkür ederim. İnternet fiyatlarına göre 8810 tutuyor size iyi bir fiyat çıkarmışlar. Buzdolabının dijital göstergesi yok buna dikkat ettiniz mi? Belki gözünüzden kaçmıştır diye yazmak istedim. Arçelik mi seçtiniz siz ben de marka arıyorumÇamasır mk 7103 dy.
buzdolabı 270481 mb
bulaşık mk 6133 s
Maalesef İstanbul'da değilim. Oradan alışveriş yapmam imkansız. Ama fiyatı 5 bin çok iyi düşmüş. Adres için teşekkür ederim. İstanbul'da olanlar için fırsat, değerlendirsinler.C CalikusuFeride
Canım diğerleri hakkında pek bilgim yok kullanmadığım için sadece ablamın herşeyi bosch 12 yıldır çok memnun dediğim gibi fırını 15 dk da herşeyi pişiriyor resmen.
birde istanbuldaysanız ucuz beyaz eşya satan yer önerebilirim. Alt kat komşum yeni evlendi geçen o söyledi. O herşeyini normal avmde Arçelik’ten beğenmiş beğendiği ürünler 15 bin tutuyomş hepsinin kodunu modelini almış. Yenibosnada eskidji bazaar diye bi yer var aynı sıfır ürünleri ordan 10 bine almış. Orası böyle toptan yeri gibi biyer mobilya beyaz eşya normal dükkana göre çok daha uygun. İstanbulda olanlar mutlaka gitsin derim
Aa çok iyi, ben İstanbul'dayim mutlaka bakacağım. Çok teşekkürlerC CalikusuFeride
Canım diğerleri hakkında pek bilgim yok kullanmadığım için sadece ablamın herşeyi bosch 12 yıldır çok memnun dediğim gibi fırını 15 dk da herşeyi pişiriyor resmen.
birde istanbuldaysanız ucuz beyaz eşya satan yer önerebilirim. Alt kat komşum yeni evlendi geçen o söyledi. O herşeyini normal avmde Arçelik’ten beğenmiş beğendiği ürünler 15 bin tutuyomş hepsinin kodunu modelini almış. Yenibosnada eskidji bazaar diye bi yer var aynı sıfır ürünleri ordan 10 bine almış. Orası böyle toptan yeri gibi biyer mobilya beyaz eşya normal dükkana göre çok daha uygun. İstanbulda olanlar mutlaka gitsin derim
Gerçekten iyi fiyat vermişler. Nerede sordunuz? Ben de Arçelik'e yöneldim, Bosch biraz daha pahalı olduğu için. Ondan soruyorumÇamasır mk 7103 dy.
buzdolabı 270481 mb
bulaşık mk 6133 s
Çamasır mk 7103 dy. 2685 tl
buzdolabı 270481 mb 3700 tl
bulaşı
İzmirde cadde üzerinde arçelik mağazası ,nakit fiyatını 7700 olarak indirim yaptılarGerçekten iyi fiyat vermişler. Nerede sordunuz? Ben de Arçelik'e yöneldim, Bosch biraz daha pahalı olduğu için. Ondan soruyorum
nakit alımda indirim yaptılarTeşekkür ederim. İnternet fiyatlarına göre 8810 tutuyor size iyi bir fiyat çıkarmışlar. Buzdolabının dijital göstergesi yok buna dikkat ettiniz mi? Belki gözünüzden kaçmıştır diye yazmak istedim. Arçelik mi seçtiniz siz ben de marka arıyorum
Tabi herkesin zevki, bütçesi ayrı. Şimdi o modeller çok popüler diye söyledim. İnternet fiyatından baya indirim almışsınız. Herkesin evi gönlüne göre olsunnakit alımda indirim yaptılar
dijital göstergeli buzdolabını aile evimde de kullanmamıştım hiç farkı bilmiyorum ama şart değil yüklü borca girmeye gerek yok zamanla en iyileri alınır diye düşündük
İnsallahTabi herkesin zevki, bütçesi ayrı. Şimdi o modeller çok popüler diye söyledim. İnternet fiyatından baya indirim almışsınız. Herkesin evi gönlüne göre olsun
İnşallah temmuzda değilde haziranda açılır bu sene yaBizde Haziran ayında düşünüyoruz ya da temmuz. Virüs bitsin diye beklemenin alemi kalmadı çünkü yeni mutasyon çıkıyor. Geçen yaz açmışlardı. Öyle olur diye umuyorum.
Yetişir Allahın izniyle biraz programlı giderseniz eğer , mesela bikaç işi ramazandan önce halledin ramazanda oruçken zor oluyor nacizane tavsiyem sonrasında mayıs ortası bayram bayramdan sonrada kalan işlerinizi halletseniz olur yani zaten bişeylerin sipariş süreleri biraz uzun oluyor öncelikleri ona verin bence biz bir mutfak masası sorduk 45 günde geliceğini söylediler he düğünden sonraya da kalsa olur derseniz o da olabilirmerhaba bende gecen yil erteledim dugunu ama keske olsaydi diyorum daha kötü oldu virus.