2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bizde bu virüs yüzünden beklemede kaldık. Benim ailem düğün istiyor. Erkek tarafı nikah olsun diyor. Şu an kapalı zaten diye bekliyoruz. İnsan ağız tadıyla evlenemiyor şu hastalık yüzünden. Sorun oldu bizde

aslında şu an düğünler yasak değil sadece sınırlı sayıda insan gelip takısını takıp gidiyor bir da sanırım gelin damat dans ediyor. ama böyle bişey için yer tutmaktansa nikah kıymak daha mantıklı bence... mart ayı gibi daha da esnetirler diye umut ediyorum hakkımızda hayırlısı

Seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin valla zor işler bunlar. Zamanında ben ve eşim ünv tanıştığımız için aynı şehirde yaşıyorduk. Benim ailem farklı onun ailesi farklı bir yerde yaşıyordu. Üstelik akrabalarda farklı farklı şehirlerde yaşıyorlardı. Ben bile o kadar dert ettim ki bunu ne olacak nasıl olacak diye. Ama oldu valla her şey çorap söküğü gibi derler ya aynen öyle oluyor. Hayırlısıyla hallolur sizinde

Ay teşekkür ederim :) Hala pek ilerleme kaydedemedik ama evimizin olduğu şehirde nikah yapıp geçecek gibiyiz açıkcası işime de gelir koşturma yok birşey yok pek

Bende 2021 temmuz Karadenizde olacak düğün ve şuan coronada kırmızı bölge bakalım ne olacak

bizimde nisanın ilk haftasıydı şehrimiz sarıydı şimdi turuncu olduğu söyleniyor büyük ihtimal ertelicez düğünü

Bende geçen hafta temmuz ayı için tuttum tutarkende çok kararsızdım fakat yazın yapılmaz ise bir sonraki yıla mecbur kalacak ozamanda biteceği belli değil balayına bakıyoruz fakat çoğu yer dolmuş. Salonlarında çoğu doluydu bu arada çok zor bulduk

Kızlar evlilik ne zaman ve ev tuttunuz döşediniz mi? Evlenme tarihine yeni karar verdik zaten beraber yasıyoruz agustosta olacak ama bırlıkte yasadıgımız ev esyalı daire. Kendi esyalarımızı alıp bos eve gecıcez
bir de agustos sonu nikah icin ne zaman gün alınmalı?
O kadar tecrübesizim ki

Bizim de ağustos sonu olucak inşallah. Nikah için hazırlanan evrakların geçerlilik süresi 6 aymış, o yüzden biz de 6 aydan düşmeyi bekledik. Şu ara veya önümüzdeki ay nikah günü alınabilir bence 5 ay kaldı çünkü. Ben de çok tecrübesizim, yeni yeni öğreniyorum her şeyi henüz ev tutmadik erken diye, tutsak boşuna kira vereceğiz... Evi tutmayinca mobilyalar da şu an beklemede. Mekan tuttuk, pandemiye uygun sözleşme yaptık. Bakalim bekliyoruz.. Umarim sizin de her şey istediğiniz gibi olur

Bende bi o kadar tecrübesizim :)
Neyi nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum, acayip kafam karışıyo daha hiçbirşey almadık, ev yok. Ev belli olmayınca maalesef eşya işine giremiyoruz
Bi bilen varsa yardım etsin, nasıl oluyo bu işler

Kirada olcaz biz de daha ev yok ortada

Bizde de ev yok eşya yok gelinlik yok nikah yok hiç bişey yok ama temmuzda düğün inş heralde hallolur herşey zamanla

Bizde hazirana aldık sizce durumlar düzelir mi geçen seneden beri erteliyoruz omuzlarımda yük çok bunaldım, var mı haziranın başında düğün yapıcak olan ,bayramda bi kısıtlama yeniden gelir mi acaba sonrası nasıl olur off kafamda hep bi sorular beynim patlıcak gibi

Bizde Haziran ayında düşünüyoruz ya da temmuz. Virüs bitsin diye beklemenin alemi kalmadı çünkü yeni mutasyon çıkıyor. Geçen yaz açmışlardı. Öyle olur diye umuyorum.

Bizde Haziran ayında düşünüyoruz ya da temmuz. Virüs bitsin diye beklemenin alemi kalmadı çünkü yeni mutasyon çıkıyor. Geçen yaz açmışlardı. Öyle olur diye umuyorum.
Bizimki ağustosta. Ben de öyle umuyorum. Sanki haziran-temmuz-ağustos açilir gibi geliyor

merhaba bende gecen yil erteledim dugunu ama keske olsaydi diyorum daha kötü oldu virus.
Kına geceleri vs hic açılacak gibi degil
Bir cok seyimiz tamam sayilir perde ankastre ve gelinlik kaldi Haziran ayinda dugun gelinlik yetişirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…