Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazdım gece tekrar yazacağım.Bugün tekrardan cimere yazalım etkinlik başkanları bunun önemli olduğunu söylüyor
4te toplanır muhtemelen 8de de açıklama yaparlar.Yarın kabine saat kaçta toplanıyor
Hmm ben açıklamayı beklemeden gelinlikciye gidecem o zaman. Bakalım değişecek mi randevuyu4te toplanır muhtemelen 8de de açıklama yaparlar.
Değiştirir ya salak değilse saçma sapan hareket etmesinler dava edeceğini söyle hemen geri basarlarHmm ben açıklamayı beklemeden gelinlikciye gidecem o zaman. Bakalım değişecek mi randevuyu
Aynen lütfen çevrenizdekileri de bilgilendirinBugün tekrardan cimere yazalım etkinlik başkanları bunun önemli olduğunu söylüyor
Evet bende merak ediyorum bunu bilen var mıNikah salonlarında misafirsiz olacak söylemini nerede duydunuz acaba?Kesin bilgi mi? Çünkü ben fotoğrafçı ve belediyeye sordum şu an bir kısıtlama gözükmüyor ama detaylar yarın belli olacak dediler.
Bu maddede yazıyor yani ben nikah olacak ama konuk olmayacak şeklinde anladım tabiki yarın daha net olur herşeyNikah salonlarında misafirsiz olacak söylemini nerede duydunuz acaba?Kesin bilgi mi? Çünkü ben fotoğrafçı ve belediyeye sordum şu an bir kısıtlama gözükmüyor ama detaylar yarın belli olacak dediler.
Aa tamamdır evet öyleymiş gerçekten üzücü. İnşallah hepimiz o kadar güzel düğün-nikah yaparız ki bugünlerdeki üzüntülerimizi unuturuzBu maddede yazıyor yani ben nikah olacak ama konuk olmayacak şeklinde anladım tabiki yarın daha net olur herşey
Evet yarın belli olur bize iki yerden de mekanlarda kıyılan nikahlar için geçerli denildi. Ama tabi yine de yarını bekleyelim denildi.Bu maddede yazıyor yani ben nikah olacak ama konuk olmayacak şeklinde anladım tabiki yarın daha net olur herşey
Kurul açıklamadan netlik olmayacak demek ki belediye öyle dedi bize, umutladık. gerçi şükür başka sıkıntım yok.Sadece nikah olduğu için. Herkese kolaylık gelsin çözülür inşallahArkadaşım sormuş kendi nikahı için
Gelin-damat-memur-2 şahit şeklinde olanlara izin var demişler
Aynen herkes farklı yorumlamış, tamamen yasak diyen de var. 5 kişiyle diyen de var anlam veremedim ben deKurul açıklamadan netlik olmayacak demek ki belediye öyle dedi bize, umutladık. gerçi şükür başka sıkıntım yok.Sadece nikah olduğu için. Herkese kolaylık gelsin çözülür inşallah
Bekleyip net bir şekilde görürüz inşallah yarın netlik olur inşallahKurul açıklamadan netlik olmayacak demek ki belediye öyle dedi bize, umutladık. gerçi şükür başka sıkıntım yok.Sadece nikah olduğu için. Herkese kolaylık gelsin çözülür inşallah
Evet etkinliklerde görevli kişiler ünlüler herkes isyanda inanın benim yakın çevrem bile biz 18 güm ne için kapandık artık düğünler açılsın diyor 12 den sonra hemen yine istek yazacağım cimere elimizden geleni yapmak lazımÇok ciddi tepkiler var sosyal medya da gerek gençler gerek doktorlar gerek ünlüler. Haziran da çoğu şeyi serbest bırakacaklar bence.
Aynen ben aile bakanlığına gönderiyorum doğru yapıyorum değil mi?Evet etkinliklerde görevli kişiler ünlüler herkes isyanda inanın benim yakın çevrem bile biz 18 güm ne için kapandık artık düğünler açılsın diyor 12 den sonra hemen yine istek yazacağım cimere elimizden geleni yapmak lazım
ben kına organizasyon sayfasında ticaret bakanlığı gördüm oraya gönderiyorum ama başka sayfalarda aile bakanlığı ticaret bakanlığı kültür bakanlığı hepsi yazıyorduAynen ben aile bakanlığına gönderiyorum doğru yapıyorum değil mi?
Zaten hepsi aynı birime aktaracak hadi yollayalım ortak metniM
ben kına organizasyon sayfasında ticaret bakanlığı gördüm oraya gönderiyorum ama başka sayfalarda aile bakanlığı ticaret bakanlığı kültür bakanlığı hepsi yazıyordu