Öyle olursa üzülerek temmuzu beklerim herhalde. Hafta içi olmasın diye kısıtlı şekilde yapıp geçelim diyoduk cumartesi gününü yakmamak içinHaftasonu yasağı kalkmazsa benimde iptal
Ben de karanlık sevmiyorum pek. Bide hazirandı senin di mi Haziran da 9 kısıtlaması kalkıp 22:45 olacakmıs öyle söylendi bana9 da bitiremem ki 9 da yasak olursa 8 de bitmesi lazımmış en erken.
Ben zaten gündüz olmasın diye bekledim haziranı.yani hava kararsa güzel olurdu en azından
Genelde cumartesi-pazar olur ya düğünlerSadece pazar günleri olacak galiba yasak
Ahahahaha aynen benim hiçbiri belli değil inan. Öyle tavuk gibi bekliyoruzGenelde cumartesi-pazar olur ya düğünler
Millet kınasını yapar düğün iptal o zaman
Şurda dans müziklerini falan konuşmamız gerekiyodu normalde sanırım
Böyle olursa şehir dışından gelenlere sıkıntı olur sadece. Bizim de aile çok dağınık şehirlerde.. her kısıtlama bir sorun ya.Ben de karanlık sevmiyorum pek. Bide hazirandı senin di mi Haziran da 9 kısıtlaması kalkıp 22:45 olacakmıs öyle söylendi bana
Sana şöyle söyleyeyim o düğüne gelmeye niyeti olan her türlü gelir. Niyeti olmayan bomboş güne bile bahane bulur. Takısını göndermek isteyen her türlü gönderir. Millete göre ya da konuklara göre değil kendi isteğine göre yapBöyle olursa şehir dışından gelenlere sıkıntı olur sadece. Bizim de aile çok dağınık şehirlerde.. her kısıtlama bir sorun ya.
Ama akşam olsun benim olsun :))
Yok ya tabiki. Bu adamlar hep aynı adamlar. Evlenince değişir diyor evleniyor insanlar ve değişmiyorlar.Kizlar o değil de forumu okuyor musunuz hep evlendikten sonra değişen küfreden dayak atan ilgisiz eşlerden geçilmiyor. Okuya okuya psikolojimi bozdum. Ya bizde öyle olursak diye korkuyorum
Amin Allah kabul etsin hepimizin gönlüne göre olsundua ederken hepinizin nickini de vererek ettim. İnş gönlümüzce olur diye
Bi günde 4 bin düşer mi? 17 Mayıs'a kadar beş bin olmazsa uzayacakti dimi yasaklarYarın 9bin çıkacak bence
Aynen her şeyden vazgeçtik bu bari olsun artık yaa. Birde şöyle bir şey var temmuz da gün bulmak sıkıntı biz gün alırken bile dolmuştuÖyle olursa üzülerek temmuzu beklerim herhalde. Hafta içi olmasın diye kısıtlı şekilde yapıp geçelim diyoduk cumartesi gününü yakmamak için
Ben şu an konuşuyorum da boşa tabii, bakalım ne kararlar çıkacak..
Yok uzamaz bu hali bile kontrol altına alınmıs durumda. Düşer diye düşünüyorumBi günde 4 bin düşer mi? 17 Mayıs'a kadar beş bin olmazsa uzayacakti dimi yasaklar
Hadi inşaallahYok uzamaz bu hali bile kontrol altına alınmıs durumda. Düşer diye düşünüyorum
Benimki nikah ya açık mekanda nikah kiyacaz misafirlerle foto cektirecez falan. Müzik olmayacak yani. Ama serbest olursa küçük te bir kına gecesi yapmak istiyorum.Bizim yapmak istediğimiz düğün olarak mı geçiyor nikah merasimi olarak mı çünkü temmuzdan önce açılmaz düğünler yazıyor her yerde
Çok haklısın orası öyle tabii. Ama cuma-cumartesi-pazar daha uygun yine de. Ertesi gün işi olanlar için meselaSana şöyle söyleyeyim o düğüne gelmeye niyeti olan her türlü gelir. Niyeti olmayan bomboş güne bile bahane bulur. Takısını göndermek isteyen her türlü gönderir. Millete göre ya da konuklara göre değil kendi isteğine göre yap
Benimki nikah ya açık mekanda nikah kiyacaz misafirlerle foto cektirecez falan. Müzik olmayacak yani. Ama serbest olursa küçük te bir kına gecesi yapmak istiyorum.
Müzik yasak olur mu gerçekten ya.. benim salon müziği yasaklarsa ağlaya ağlaya temmuza atarım herhaldeBenimki nikah ya açık mekanda nikah kiyacaz misafirlerle foto cektirecez falan. Müzik olmayacak yani. Ama serbest olursa küçük te bir kına gecesi yapmak istiyorum.