2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Cidden bi aileyi bile cagirsan en az iki kişi gelirler

Cidden bi aileyi bile cagirsan en az iki kişi gelirler
4 tane dayım var. Sadece onları çağırsam çocuklarıyla torunlarıyla 25 ediyorlar zaten Her aileden 1 kişi mi gelir nasıl olur bilmiyorum. Arkadaşlarımı da ayırmam gerekir.
ve benim aile büyüklerimin çoğu anlayışlı insanlar değil. hepsinde beni çağırmadınız diye küsme potansiyeli görüyorum

Pandemi döneminde biraz anlayış gösterilmesi lazım diye düşünüyorum. Gerçi özel mekanlar da biraz taviz veriyorlar tam 50 kişiden fazla da alıyorlar.

Ay cidden çok zor ya hepsi de küser. Belki davetiyeye her aileden bir kişi gelmesini rica edebiliriz.

Pandemi döneminde biraz anlayış gösterilmesi lazım diye düşünüyorum. Gerçi özel mekanlar da biraz taviz veriyorlar tam 50 kişiden fazla da alıyorlar.
Düğün salonum kurallara tam uymucam canıma tak etti demişti 10 gün öncesi :))
2 ay önce tanıdığım evlendi salona 300 kişi almışlar ve 2 saat sürmüş. Dediğin gibi aslında salonda bitiyor iş çoğu yer tolerans gösteriyor.
Ama ben yine de açılıp panikle “polis mi gelcek nolcak” diye düşünmeden rahat huzurla olsun istiyorum.
Evet anlayış şart ama yok göstermiyolar en azından bizim ailedekiler bu şekilde

Merhaba 50kişi sınırını kimden duydunuz yarım saat 50 sonraki yarım saat 50 kişi alırız artık ahahahahaha
Ahahaha güzel fikir. Ya ben yasaklar kalkar mı konusunu açınca özelden mesajlar geldi. Salon sahipleri söylüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…