Cidden bi aileyi bile cagirsan en az iki kişi gelirler50 kişi de o kadar az ki. Bana 25 kişi düşüyor. Arkadaş mı çağırayım akraba mı.
1500 kişilik salona o parayı verdiğimize mi yanayım 50 kişi için.
Gerçekten çok zor. Bir tek isteme ve sözüm normal oldu gözünü seveyim 2019 un
4 tane dayım var. Sadece onları çağırsam çocuklarıyla torunlarıyla 25 ediyorlar zatenCidden bi aileyi bile cagirsan en az iki kişi gelirler
Evet çok özeniyorum o zaman evlenenlereHiç sorma, o kadar şanslılarmış ki valla :))
Pandemi döneminde biraz anlayış gösterilmesi lazım diye düşünüyorum. Gerçi özel mekanlar da biraz taviz veriyorlar tam 50 kişiden fazla da alıyorlar.4 tane dayım var. Sadece onları çağırsam çocuklarıyla torunlarıyla 25 ediyorlar zatenHer aileden 1 kişi mi gelir nasıl olur bilmiyorum. Arkadaşlarımı da ayırmam gerekir.
ve benim aile büyüklerimin çoğu anlayışlı insanlar değil. hepsinde beni çağırmadınız diye küsme potansiyeli görüyorum
Ay cidden çok zor ya hepsi de küser. Belki davetiyeye her aileden bir kişi gelmesini rica edebiliriz.4 tane dayım var. Sadece onları çağırsam çocuklarıyla torunlarıyla 25 ediyorlar zatenHer aileden 1 kişi mi gelir nasıl olur bilmiyorum. Arkadaşlarımı da ayırmam gerekir.
ve benim aile büyüklerimin çoğu anlayışlı insanlar değil. hepsinde beni çağırmadınız diye küsme potansiyeli görüyorum
Düğün salonum kurallara tam uymucam canıma tak etti demişti 10 gün öncesi :))Pandemi döneminde biraz anlayış gösterilmesi lazım diye düşünüyorum. Gerçi özel mekanlar da biraz taviz veriyorlar tam 50 kişiden fazla da alıyorlar.
Takıdan gelecek zararı hiç düşünmüyorum bile..Ay cidden çok zor ya hepsi de küser. Belki davetiyeye her aileden bir kişi gelmesini rica edebiliriz.
Ay gerçekten o da var. Borçları ödemek için ona Umut baglamistikTakıdan gelecek zararı hiç düşünmüyorum bile..
Davetiye vermediğimiz halde takı gönderen kişi çok nadir olur herhaldeAy gerçekten o da var. Borçları ödemek için ona Umut baglamistik
Merhaba 50kişi sınırını kimden duydunuz yarım saat 50 sonraki yarım saat 50 kişi alırız artık ahahahahahaAy gerçekten o da var. Borçları ödemek için ona Umut baglamistik
Aynen öyle valla. Toygar ısıklı sen esittir ben sarkısını armağan ediyorum sana. (İzninle sen diye hitap ettim)Ben 50 kişiyle nikah yaparım, 1 hafta sonra düğünler komple açılır. Öyle bi şans
Maddi ve manevi çöküşteyiz zaten. Alt tarafı evleneceğiz ne çektikDavetiye vermediğimiz halde takı gönderen kişi çok nadir olur herhalde
Maddi-manevi o kadar yıpratıcı ki..
Allah evlenenin yardımcısı olurmuş, arefe gününe girdik saat olarak. Bolca dua edelim illaki birimizin duası kabul olurMaddi ve manevi çöküşteyiz zaten. Alt tarafı evleneceğiz ne çektik
Ahahaha güzel fikir. Ya ben yasaklar kalkar mı konusunu açınca özelden mesajlar geldi. Salon sahipleri söylüyormuşMerhaba 50kişi sınırını kimden duydunuz yarım saat 50 sonraki yarım saat 50 kişi alırız artık ahahahahaha
ahahaahahah onu ben söylemiştim size ama sayı vermemiştim başkası mı söyledi acaba dedimAhahaha güzel fikir. Ya ben yasaklar kalkar mı konusunu açınca özelden mesajlar geldi. Salon sahipleri söylüyormuş
Evet başkası da söyledi. Ben sentez yapıp sundum sonucuAh
ahahaahahah onu ben söylemiştim size ama sayı vermemiştim başkası mı söyledi acaba dedim
Böyle güzel şeyleri sentezle gözünü seveyim. Minnacık moralim düzeldiEvet başkası da söyledi. Ben sentez yapıp sundum sonucu
Tabii ki derttaş olduk şurdaAynen öyle valla. Toygar ısıklı sen esittir ben sarkısını armağan ediyorum sana. (İzninle sen diye hitap ettim)
Umarım evlenmiş oluruzTabii ki derttaş olduk şurda1 ay sonra şurda neler yazacağız acaba, zaman ileri aksın hemen :))