- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Kızlarrr fotografcı videoları neden göndermiyor ya???? Şikayetlenmesine ısınlanmak istiyoruz hepimizTabii ki derttaş olduk şurda1 ay sonra şurda neler yazacağız acaba, zaman ileri aksın hemen :))
Fotoğrafçı demişkenKızlarrr fotografcı videoları neden göndermiyor ya???? Şikayetlenmesine ısınlanmak istiyoruz hepimiz
Dış çekim yapıcam ama fotografcı cok saçmalıyor bence. Bir nikah kıyafeti bir kırmızı kıyafet bide gelinlik istiyor. HöhFotoğrafçı demişkenDış çekim yapacaksan eğer sadece gelinlikle mi olacak yoksa ayrı elbise alcak mısın?
her şey bitti tek derdim bu kaldı çünkü
Olur da her şey yolunda giderse elbise alsam mı onu bile düşünmedim hiç. Şu çiçekli taçlardan da almak istiyodum çekim için. Böyle detaylara inersem ne çok eksiğim var. Aman açılsın da razıyım
Ben de sadece gelinlikle istemiştim. Çekimde tarlatanı çıkarırım hem kabarık hem düz olur dedimDış çekim yapıcam ama fotografcı cok saçmalıyor bence. Bir nikah kıyafeti bir kırmızı kıyafet bide gelinlik istiyor. Höhben sadece gelinlik istiyorum dedim. Bide nişan kıyafetim var onu da cok ısrar ediyorsanız giyerim çekim yapmamıştım dedim okeylediler
Aynen benim de sahil, gelinlik yıpranır diyor. Tamam yahu kabul ediyorum ama nazlandılar şöyle söyleyeyim instagramda paylaşıyorlar ya daha iyi karelerle reklam yapmak icin söylüyorlar bunları. Ben hic uğraşamam. Şöyle taç buldum nası bak alsam mı acaba ben deBen de sadece gelinlikle istemiştim. Çekimde tarlatanı çıkarırım hem kabarık hem düz olur dedim
Yok illa elbise de olsun dedi benimki, rahat edemezmişim sahil çekiminde
kırmızı kıyafet de iyiymiş ona hiç denk gelmedim bak :))
Gür Aksesuar Sarkan Küpeli Lohusa Tacı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu da güzelmiş bakBen de sadece gelinlikle istemiştim. Çekimde tarlatanı çıkarırım hem kabarık hem düz olur dedim
Yok illa elbise de olsun dedi benimki, rahat edemezmişim sahil çekiminde
kırmızı kıyafet de iyiymiş ona hiç denk gelmedim bak :))
Aaa kabine olmayacak mıymış o güne kadar? Ay hadi bakalım. Arefe günü dualar için önemli bol bol dua edelim. Ben nöbette olucam ama her boşlukta dua mod artık14 ve 15 Mayıs vaka tablosu önemli yazıyor alınacak kararlar için heyecanla bekleyeceğiz artık
Okuduğum kadarıyla olmayacak. Aynen aynen her an dua edeceğiz artıkAaa kabine olmayacak mıymış o güne kadar? Ay hadi bakalım. Arefe günü dualar için önemli bol bol dua edelim. Ben nöbette olucam ama her boşlukta dua mod artık
Gelinliği bir daha napcaksak zaten, yıpransa nolcak anlamıyorum :))Aynen benim de sahil, gelinlik yıpranır diyor. Tamam yahu kabul ediyorum ama nazlandılar şöyle söyleyeyim instagramda paylaşıyorlar ya daha iyi karelerle reklam yapmak icin söylüyorlar bunları. Ben hic uğraşamam. Şöyle taç buldum nası bak alsam mı acaba ben de
bba new trend Gelin Taç,çiçekli Gelin Tacı Somon Gelin Saç Aksesuarı Kına Nikah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
bba new trend Gelin Taç,çiçekli Gelin Tacı Somon Gelin Saç Aksesuarı Kına Nikah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hiç şaşırmadım en son olduğuna. Düğün hazırlığı en çok hazırlık gerektiren sektör belki de. Açmasalar bile bunu söylemeleri lazım.Okuduğum kadarıyla olmayacak. Aynen aynen her an dua edeceğiz artıkbirde düğünler en son açılacak diye haberler var inşallah bizim istediğimiz şekilde olsun açarlar
Düğünler eski düğünler olcak şekilde son açılır bence de. Ya da kapalı düğün salonlarında. Çünkü ben düğün yerimin sahibiyle konustum, kapalı düğün salonları yasak olacak dedi. Acık alanlar yapabilecek sadece gibisinden konustuOkuduğum kadarıyla olmayacak. Aynen aynen her an dua edeceğiz artıkbirde düğünler en son açılacak diye haberler var inşallah bizim istediğimiz şekilde olsun açarlar
Yok yapmıyor vermiyorlar. Ben aldım gelin cicegini instada bir hesaptan cok tatlı cicekler yapıyorduGelinliği bir daha napcaksak zaten, yıpransa nolcak anlamıyorum :))
Evet güzelmiş böyle taçlar sahil çekiminde çok güzel oluyor
Bi gelinlikçime sorcam çiçek, damat yakası çiçeği vs veriyolar ya aynı modelden yaparlar mı diye.
Benim gelinlikçi istediğin modeli yaparız demişti ama bilmiyorum dediğimi yapar mıYok yapmıyor vermiyorlar. Ben aldım gelin cicegini instada bir hesaptan cok tatlı cicekler yapıyordu
İnşallah yaa buna inanmak istiyorumDüğünler eski düğünler olcak şekilde son açılır bence de. Ya da kapalı düğün salonlarında. Çünkü ben düğün yerimin sahibiyle konustum, kapalı düğün salonları yasak olacak dedi. Acık alanlar yapabilecek sadece gibisinden konustu
Ben ıslak lale buketi aldım, yapay ama cok doğal duruyorBenim gelinlikçi istediğin modeli yaparız demişti ama bilmiyorum dediğimi yapar mı
Bana 2 tane çiçek vercekler bi tanesi atmam içinmiş düğünde de, kime atcam 50 kişi olursa dayımlara mı bilemedim
E mantıklı bence. Virüs kapalı alanlarda ekstra bulaşıyor cünkü, acık alanda park bahçe gibi olacak sınırlı konuklaİnşallah yaa buna inanmak istiyorum
Benim hayalim de gelin çiçeğimi evimde ki vazoya koymak ama ne zaman olacak bakalımBen ıslak lale buketi aldım, yapay ama cok doğal duruyorevimdeki vazoya koyacagım
Kıyamam ya halimize üzülüyorum gerçekten. İşteyim bakalım covid yoğunluğu nasıl seyredecek bugün. Su an aktif yatan hastamız yok -1 ay önce cok feci durumdaydık-Benim hayalim de gelin çiçeğimi evimde ki vazoya koymak ama ne zaman olacak bakalım