- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Ya bayramın 2.günü falan toplansınlar bence. O güne kadar vaka sayısı biraz daha düşer de açarlar belkiİnsallah öyle olur ya bu kabine ne zaman toplanacak bugun de toplanmadı bir türlü açıklayamadılar takvimi
Pazartesileri toplanıyolardı sanki haftaya açıklama olur gibi geliyo17 Mayıs da toplanacak diye de yazıyordu bir yerde biran önce ne olacaksa olsa artık.
Bayramda da çıkabilir açıklamaya belli olmaz bunlarin işi vakaların biraz daha düşmesini bekliyorlardır dediğin gibiYa bayramın 2.günü falan toplansınlar bence. O güne kadar vaka sayısı biraz daha düşer de açarlar belki
Ben hergün dua ederek bekliyorum yeni vaka sayısınıBayramda da çıkabilir açıklamaya belli olmaz bunlarin işi vakaların biraz daha düşmesini bekliyorlardır dediğin gibi
Çok geç değil mi ya17 Mayıs da toplanacak diye de yazıyordu bir yerde biran önce ne olacaksa olsa artık.
Ben deBen hergün dua ederek bekliyorum yeni vaka sayısını
Bence ya yarın ya da perşembe açıklanır.Çok geç değil mi yabizi geçtim salonların da hazırlık yapması lazım değil mi
İyi kötü açıklasalar da planlarımızı yapsak. Ben de bugün açıklanır diye rahattım biraz..
Valla üzülmekten düşünmekten bitap düştüm artık.Ben deBu kadar insan dua ediyor artık bitsin bu çilee
BendeValla üzülmekten düşünmekten bitap düştüm artık.
Bence de bugün açıklar herhalde diyordum ama yokÇok geç değil mi yabizi geçtim salonların da hazırlık yapması lazım değil mi
İyi kötü açıklasalar da planlarımızı yapsak. Ben de bugün açıklanır diye rahattım biraz..
Belirsizlikten kafayı yicem zaten.Benim de 28 Mayısçeyiz falan her şey tamam. Sadece yasaklar ve belirsizlik yoruyor
Açıklandı mı puf 14 mü ben 10 olur falan sanıyordumBugünkü tablo yine kötü 14 bin civarında vaka sayısı
Yaa artmış mii hızlı düşürdüklerini farkettiler heralde. Bu gidişle bir hafta daha uzar yasaklar.Bugünkü tablo yine kötü 14 bin civarında vaka sayısı
Öyle görünüyor bence de gerçekçi olmak gerekirse son olarak açacaklar düğünleri o da en iyi ihtimalleYaa artmış mii hızlı düşürdüklerini farkettiler heralde. Bu gidişle bir hafta daha uzar yasaklar.
Allah'tan oteli ödemedim ben. Para yanacakti yoksa. Gelinlik randevusunu da degistirebiliriz heralde dimi sorun olmazÖyle görünüyor bence de gerçekçi olmak gerekirse son olarak açacaklar düğünleri o da en iyi ihtimalle
Gelinlikçinle konuşup değiştirilebilir heraldeAllah'tan oteli ödemedim ben. Para yanacakti yoksa. Gelinlik randevusunu da degistirebiliriz heralde dimi sorun olmaz
Gelinlik randevusu halledilir sorun yapmayın.Allah'tan oteli ödemedim ben. Para yanacakti yoksa. Gelinlik randevusunu da degistirebiliriz heralde dimi sorun olmaz
Düğünden geçtim zaten nikah törenlerini açsalar az davetli olarak yeter banaÖyle görünüyor bence de gerçekçi olmak gerekirse son olarak açacaklar düğünleri o da en iyi ihtimalle