- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Onu dün attım ben, asılsız dediler bana. Bide düğün ile nikah aynı kefeye konmuyor genelde. Kalabalık detaylı düğünler muhakkak olmayacaktırŞimdi böyle bişey gördüm
Dün ben de bunu demek istemiştim durduk yere beni kötü niyetli ilan ettinizOnu dün attım ben, asılsız dediler bana. Bide düğün ile nikah aynı kefeye konmuyor genelde. Kalabalık detaylı düğünler muhakkak olmayacaktır
Ben de çok stresliyim biraz fazla çıkıştım özür dilerim kusura bakmayın lütfen. Olumlu düşünüp bakmaya cok ihtiyacım varDün ben de bunu demek istemiştim durduk yere beni kötü niyetli ilan ettinizZeytin dalı uzatıp hemşireler gününüzü kutluyorum
Çok normal. İçinizi ferah tutun bir iki güne netleşir mutlaka her şeyBen de çok stresliyim biraz fazla çıkıştım özür dilerim kusura bakmayın lütfen. Olumlu düşünüp bakmaya cok ihtiyacım var
Çok teşekkür ediyorum
Allah kurtarsın bu beladan hepimizi gerçekten çok zor süreç anlatıyoruz bu yetmiyormuş gibi birde her şey bitti düğün mü derdin diyenlerle uğraşıyoruzKıyamam ya halimize üzülüyorum gerçekten. İşteyim bakalım covid yoğunluğu nasıl seyredecek bugün. Su an aktif yatan hastamız yok -1 ay önce cok feci durumdaydık-
Keşke temmuz ayına alsaydık diyorum artık hergünEn şanslı olanlar geçen sene olduğu gibi temmuz ayında evlenecek olanlar sanırım
Haziranda açılmama, ağustosta kapanma ihtimali derken temmuz rahat
Sadece nikah açılırsa benim kına iptal, organizasyon tutmuştum bir kaporam daha yandı bu gidişe
Temmuz ayını nedense sevmiyorum. Belki çok sıcak diyedir. Ama böyle stres olacağıma ben de keşke diyorum bazen.Keşke temmuz ayına alsaydık diyorum artık hergün
Onu diyenlerin de yüzde doksanı evli oluyor bu aradaAllah kurtarsın bu beladan hepimizi gerçekten çok zor süreç anlatıyoruz bu yetmiyormuş gibi birde her şey bitti düğün mü derdin diyenlerle uğraşıyoruzinşallah çoğalmaz böyle gider vaka sayıları. Nerde görev yapıyorsunuz ?
Hemşireler gününüz kutlu olsun
Aynen temmuz ayını bende hiç istemiyorum birde yıldönümünde evlenmek istedik hep o yüzden seçtik tarihi ama Corona izin verirseTemmuz ayını nedense sevmiyorum. Belki çok sıcak diyedir. Ama böyle stres olacağıma ben de keşke diyorum bazen.
Biz nikah yapacağız 1-2 haftaya düğünler açılacak çok eminim. Bunu iyi düşünmem lazım ilerde pişman olmamak için ama ertelemek de hiç istemiyorum
Ahahahah aynen. Evlenirken 15959696960 organizasyon yapmış darısı başına kuzum tipler düğün önemli değil yaaaa diyorAllah kurtarsın bu beladan hepimizi gerçekten çok zor süreç anlatıyoruz bu yetmiyormuş gibi birde her şey bitti düğün mü derdin diyenlerle uğraşıyoruzinşallah çoğalmaz böyle gider vaka sayıları. Nerde görev yapıyorsunuz ?
Hemşireler gününüz kutlu olsun
1-2 haftaya acılmaz inan bu yaz da eskisi gibi esnek düğünler olmaz.Temmuz ayını nedense sevmiyorum. Belki çok sıcak diyedir. Ama böyle stres olacağıma ben de keşke diyorum bazen.
Biz nikah yapacağız 1-2 haftaya düğünler açılacak çok eminim. Bunu iyi düşünmem lazım ilerde pişman olmamak için ama ertelemek de hiç istemiyorum
Ben temmuzda olacağına eminim nedense çünkü geçen yaz bile oldu. Ve bir kere açıldığı an yasak dinleyen olmuyor1-2 haftaya acılmaz inan bu yaz da eskisi gibi esnek düğünler olmaz.
AynenAhahahah aynen. Evlenirken 15959696960 organizasyon yapmış darısı başına kuzum tipler düğün önemli değil yaaaa diyor
ben dogu da calısıyorum son 1 ayım insallahteşekkür ediyorum
Düğün çok da sevmediğim için nikaha izin versinler şükredeceğimTemmuz ayını nedense sevmiyorum. Belki çok sıcak diyedir. Ama böyle stres olacağıma ben de keşke diyorum bazen.
Ben de çok sevmiyorum dans etmek istiyorum ama. Yine giriş müzikle olsun, bir dans, bir pasta kesimi bitti gitti işteDüğün çok da sevmediğim için nikaha izin versinler şükredeceğim
Yani en iyisi o tabi yaptın mı yaptın olur. O kadar da yaparız herhaldeBen de çok sevmiyorum dans etmek istiyorum ama. Yine giriş müzikle olsun, bir dans, bir pasta kesimi bitti gitti işte
Kınayı da sırf yakılmış olsun diye bindallı giyip bahçede 10 kişiyle yapar geçerim açılmazsa, öyle karar aldık şimdilik