2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Öyle görünüyor bence de gerçekçi olmak gerekirse son olarak açacaklar düğünleri o da en iyi ihtimalle
Bu sene düğün olmaz zaten. Bizim istediklerimiz sınırlı katılımla nikah töreni zaten. Herkesin canı burnundayken agustosta olan düğününüz için bir hafta sonrasının stresini yaşayan kişilere ay en sonda açarlar demek cok iyi niyetli değil

Estağfirullah ben öyle demek istemedim önceki konuşmaları okursanız hep moral verici konustum ama bir haberde okuduğum kadarıyla son aşamada açacakları yazıyordu ona istinaden dedim kesinlikle kötü bir niyetim yoktu gerçekten kusura bakmayın

Ertelersek hafta içine kalacak.. o da yer varsa tabii.. hafta içi istemiyodum ya cumartesi olması bile kötüydü bizim için.
neyse beklemeye devam

Ertelersek hafta içine kalacak.. o da yer varsa tabii.. hafta içi istemiyodum ya cumartesi olması bile kötüydü bizim için.
neyse beklemeye devam
Haftaiçi bende hiç istemiyorum şehir dışından gelenler için sıkıntı oluyor ama artık nasıl olursa olsun modumdayım

Haftaiçi bende hiç istemiyorum şehir dışından gelenler için sıkıntı oluyor ama artık nasıl olursa olsun modumdayım
Aynen ben de o yüzden istemiyorum. Zaten az kişi olacak bu sefer o az olan kişiler de izin alamayacak falan.
2-3 güne netleşir dokunma bence sonra olursa pişman olursun
Yok şimdilik beklemedeyim. Hatta ben nikah şeklinde mekanlara izin verseler de beklemem diye düşünüyorum. Aileler çok hevesli ama bakalım

Kötü niyetli değildir arkadaşımız, çünkü biz başından beri burada konuşuyoruz ve hep birbirimize moral veriyoruz. Sizi de yeni gördüm, gönlünüzce olsun inşallah her şey. Tabi ki hepimizin dilediği gibi geçsin isteriz nikahı, kınası vs. ama düğünler için sürekli 'en son' diyorlar. Dolayısıyla ağustosta bile düğün yapabilir miyiz belirsiz. Yani 'bizimki ağustosta, bizim tuzumuz kuru' kafasında yazmamıştır.

Hepimiz çok gerginiz biliyorum, ben de öyleyim. Umarım her şey çok güzel olur da hep beraber burada şükrederiz.

Aynen ben de aynı şekilde 1 saat nikah merasimine okey deseler sevincten kudurucam o şekildeyim

İnşallah tek temennim ama hepimiz bir şekilde moral bulmaya calısıyoruz ve asırı stresliyiz kendi adıma yerimde duramıyorum. Etraf zaten yeterince olumsuzluk pompalıyorken.

Teşekkür ederim canım beni iyi anlıyorsun o niyetle demediğini tekrar belirteyim. Arkadaş gelinlikçiyle ilgili sorunca daha gelinlikçilerle iletişime geçmediğimi belirtmek için benim ağustosta dedim. Dediğin gibi bizim bile garanti değil. Ayrıca elime ne geçecek ki tuzumuz kuru diye düşünsem. Gerginlikler normal, her şey gönlümüzce olur umarım hepimiz için duacıyım.

Bence ertelenmez o ya. O zamana kalkar yasaklar
Düğünler yokken de vaka 60 binlere çıktı. Tek suçlu düğün sektörü gibi davranılıyor şaşırdığım nokta bu.
Ben de 1000 kişilik iç içe düğün yapalım halay çekelim demiyorum ama bu kadar da göz ardı edilmemiz canımı sıkıyor
Umarım dediğin gibi olur, ben de çok istiyorum olumlu düşünmek.. ama insanın nişanı 2 düğünü 3 kere ertelenince umut falan kalmıyor :))

Yaa kötü olmuş. Zor valla kardeşim. 1 saatlik 50 kişi sınırlı açık hava düğünlerine izin verilecek diye duydum

Yaa kötü olmuş. Zor valla kardeşim. 1 saatlik 50 kişi sınırlı açık hava düğünlerine izin verilecek diye duydum
50 kişi de o kadar az ki. Bana 25 kişi düşüyor. Arkadaş mı çağırayım akraba mı.
1500 kişilik salona o parayı verdiğimize mi yanayım 50 kişi için.
Gerçekten çok zor. Bir tek isteme ve sözüm normal oldu gözünü seveyim 2019 un

Bilseydik 2019 da evlenirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…